*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Yuki_ napisał(a):Kawa z expresu wypita? ;) Nie lubię kawy z ekspresu :shake: Piję rozpuszczalną albo zwykłą parzoną ;) Wypiłam 0,5l kubek :evil_lol: Tylko u mnie jest ten problem, że wypiję kawę i mogę iść spać :D Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Witamy ;) świetnie się razem bawią :loveu::loveu::loveu::loveu: Kissi jest śliczna :loveu: ja też mam ten problem że wypije kawe i śpie na stojąco , ba nawet mam tak że kończe pic kawę i już mi się chcę następnej :roll: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 dOgLoV napisał(a):Witamy ;) świetnie się razem bawią :loveu::loveu::loveu::loveu: Kissi jest śliczna :loveu: ja też mam ten problem że wypije kawe i śpie na stojąco , ba nawet mam tak że kończe pic kawę i już mi się chcę następnej :roll: Cześć :) Szkoda tylko, że robiło się już szaro i ponad połowa zdjęć wylądowała w koszu :( Właśnie się zastanawiam czy nie zrobić sobie kolejne pół litra kawy :roll: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Ale te są bardzo jasne i bardzo ładne :loveu: ja chyba też zaraz sobie zrobię kolejną , ale najpierw umyje głowę tzn włosy :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Dziękuję :) A ja szukam karmy dla Lumpka, bo zastanawiam się nad zmianą ;) I chyba tym razem zamiast Sanabelle kupię Josera :) Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) A ja szukam karmy dla Lumpka, bo zastanawiam się nad zmianą ;) I chyba tym razem zamiast Sanabelle kupię Josera :) My mamy dla kotów Boscha ;) Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Sanabelle to właśnie Bosch :) Tylko on je ta karmę już kilka lat i nie wiem czy zmienić mu tylko smak czy w ogóle karmę dla urozmaicenia :roll: Do wieczora muszę się na coś zdecydować i kupić, żeby mi przyszła w następnym tygodniu ;) Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 tylko żeby mu nowa nie zrobiła rewolucji żołądkowych ;) Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 dOgLoV napisał(a):tylko żeby mu nowa nie zrobiła rewolucji żołądkowych ;) Nie sądzę ;) Zanim go wzięłam ze schroniska, to jadł wszystko. To ja go rozpieściłam saszetkami w sosiku, surowym itp. :evil_lol: Nigdy nie miał problemów jak dostawał coś nowego do zjedzenia ;) Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):Nie sądzę ;) Zanim go wzięłam ze schroniska, to jadł wszystko. To ja go rozpieściłam saszetkami w sosiku, surowym itp. :evil_lol: Nigdy nie miał problemów jak dostawał coś nowego do zjedzenia ;) a no to dobrze ;) Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Chyba pójdę spać z moim dzieciakiem, jak będzie na niego pora, bo nie wytrzymam do wieczora :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):Chyba pójdę spać z moim dzieciakiem, jak będzie na niego pora, bo nie wytrzymam do wieczora :evil_lol: hahahahaha ja też śpie na siedząco , mąż i właśnie kawke kolejną robi :cool3: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):Ja kończę kawusię :eviltong: ja właśnie wzięłam ostatniego łyka :placz: kurde dlaczego kawa mi tak smakuje :mad: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 dOgLoV napisał(a):ja właśnie wzięłam ostatniego łyka :placz: kurde dlaczego kawa mi tak smakuje :mad: Ciesz się, że to kawa, a nie np. wódka :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):Ciesz się, że to kawa, a nie np. wódka :evil_lol: uoooo haha to chyba miała bym problem :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 dOgLoV napisał(a):uoooo haha to chyba miała bym problem :diabloti: Pewnie tak ;) Zaraz zawijam się z młodym spać :diabloti: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):Pewnie tak ;) Zaraz zawijam się z młodym spać :diabloti: ale masz fajnie :roll: ja za niedługo do pracy ide :roll: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 dOgLoV napisał(a):ale masz fajnie :roll: ja za niedługo do pracy ide :roll: A no fajnie :p Znikam, więc miłej pracy Aga ;) Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 magdabroy napisał(a):A no fajnie :p Znikam, więc miłej pracy Aga ;) dzięki ;) kolorowych snów ;) Quote
Izabela124. Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4980_zps33c7aba9.jpg jaka radocha :) Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4980_zps33c7aba9.jpg jaka radocha :) :evil_lol: W ogóle to podejrzewam, że Tora się zakochała w Kissi :diabloti: Tak jak piszczy na jej widok, to nie robi tego na widok żadnego innego psa :) I na tyłku jej trudno usiedzieć, jak mówię "zostań". Aż się cała trzęsie z ekscytacji :D Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Izabela124. napisał(a):Psie lesbijki :D No wiesz co, obrażasz moją Torę :diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts