Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3931_zpscd3fd54c.jpg

słodkie cielątko :p tak wyszła czy rzeczywiście jest taka duuuuuuuża?

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3944_zps4b2ba66d.jpg

też myślałam ,że jaszczurka albo coś :evil_lol:

Ona jest taka duża :)

Ślepota :eviltong:

[quote name='Niufciak']hahah faktycznie, teraz dopiero zwróciłam uwagę :P

Kolejna :roll:

[quote name='natija']Wpadam się przywitać i widzę dużo zdjęć Tory normalnie super :-)

Kogo moje oczy widzą :crazyeye:

Posted

natija napisał(a):
No dobrze widzisz :-)kiedy na spacerek się razem wybierzemy ;-)

Kiedy chcesz ;)
Tylko ja nie mam auta, więc na chwilę obecną wchodzi w grę tylko spacer u mnie :)

Posted

natija napisał(a):
No to nie ma problemu, jeszcze się zgadamy :-)smyczy fajna.Teos się już szykuje;-)

No, ok ;) Jak coś to czekam na info ;)

Mam nadzieję, że spodoba się Theosiowi jak będzie go ciągnąć Torka :p

Posted

dOgLoV napisał(a):
super fotki :loveu:

suczka sąsiada to rasowiec czy w typie ?? ;)

Dzięki ;)

Szczerze, to nie wiem :niewiem: Ale na 99,99% to rasowiec ;) Koleś jest kasiasty (ma 3 konie, Hummer'a, nowego Mercedesa i Bentley'a w garażu), więc stać go na rasowego psa ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzięki ;)

Szczerze, to nie wiem :niewiem: Ale na 99,99% to rasowiec ;) Koleś jest kasiasty (ma 3 konie, Hummer'a, nowego Mercedesa i Bentley'a w garażu), więc stać go na rasowego psa ;)

mi to trochę na Tose wygląda ale nie wiem , musiała bym widzieć na żywo ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
mi to trochę na Tose wygląda ale nie wiem , musiała bym widzieć na żywo ;)

To przyjeżdżaj :cool3:
Oglądam zdjęcia innych Tose, ale nie jestem pewna :roll: Wydaje mi się, że Jupi ma mniejsze uszy :hmmmm: Ale znawcą tej rasy nie jestem, więc się nie wypowiadam ;) Na pewno jest jakimś molosem :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
To przyjeżdżaj :cool3:
Oglądam zdjęcia innych Tose, ale nie jestem pewna :roll: Wydaje mi się, że Jupi ma mniejsze uszy :hmmmm: Ale znawcą tej rasy nie jestem, więc się nie wypowiadam ;) Na pewno jest jakimś molosem :eviltong:

ja stawiam na Tose chociaż to nie jest rasa lękliwa raczej ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja stawiam na Tose chociaż to nie jest rasa lękliwa raczej ....

Może jest taka tylko za ogrodzeniem?! Jak ich czasem mijam na spacerach, to obchodzą nas szerokim łukiem, więc chyba wtedy jest bardziej pewna siebie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Może jest taka tylko za ogrodzeniem?! Jak ich czasem mijam na spacerach, to obchodzą nas szerokim łukiem, więc chyba wtedy jest bardziej pewna siebie ;)

My mamy na swojej drodze spacerowej Tose w typie , nie chciała bym żeby przeskoczył przez płot , a skacze prawie cały nad płotem ....