Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Mam kilka innych książek, ale w 99% mam romanse :eviltong:
Wcześniej pożyczałam książki z biblioteki, więc nie miałam nic :oops:
Mogę zrobić zdjęcie jednej półki :razz:

Edit:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3913_zpsa94f855f.jpg
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_3914_zps796185ee.jpg
:eviltong:

wsie książki z tej samej serii? woow :o
choć ja pewnie szybko wysiadłabym, bo jakby nie było to są do siebie podobne.... :roll:

Ja np. po przeczytaniu ponad 5 książek z serii "nie chowaj...." musiałam odstawić, bo już nie mogłam dalej przebrnąć :evil_lol:
U mnie to jest to, że nie mam określonego rodzaju, i czytam różne i strasznie skaczę.

Mimo wsio ja kocham swój czytnik :loveu: :loveu: a papierowe już czyta mi się gorzej :lol:

aaa fotki Toryy :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
wsie książki z tej samej serii? woow :o
choć ja pewnie szybko wysiadłabym, bo jakby nie było to są do siebie podobne.... :roll:

Ja np. po przeczytaniu ponad 5 książek z serii "nie chowaj...." musiałam odstawić, bo już nie mogłam dalej przebrnąć :evil_lol:
U mnie to jest to, że nie mam określonego rodzaju, i czytam różne i strasznie skaczę.

Mimo wsio ja kocham swój czytnik :loveu: :loveu: a papierowe już czyta mi się gorzej :lol:

aaa fotki Toryy :loveu:

Tak, wszystkie z jednej serii ;)

Wiesz, jak ja nie miałam co czytać, to pożerałam książkę jaka tylko wpadła mi w ręce, bez względu na gatunek czy autora :)
A że teraz mam mniej czasu na czytanie i nazbierałam sobie tę serię Danielle Steell, to mam co czytać ;)
Jak się książki skończą, to będę czytać cokolwiek :evil_lol:

Niufciak napisał(a):
aaale czadowe fotki :loveu: słodziak z niego :)

Dziękuję :)

Posted

[quote name='phase']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3916_zpse5681ccd.jpg :roflt::roflt::loveu: A gdzie zdjęcia pt. : synek i mama? :hmmmm:

Ni ma :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Śliczne zdjęcia Theodorka i Bodziana :loveu::loveu::loveu::loveu:

tylko tak jak kolezanka wyzej zauwazyła brak zdjęć Theosia z mamusią :mad:

Widzę, że spodobał Ci się "Bodzian" :D:D:D

Nie ma kto zrobić :eviltong: Bo jak Bodzian zrobi, to będą zdjęcia pod tytułem: "Theoś i kończyny mamy" :evil_lol::evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):

Widzę, że spodobał Ci się "Bodzian" :D:D:D

Nie ma kto zrobić :eviltong: Bo jak Bodzian zrobi, to będą zdjęcia pod tytułem: "Theoś i kończyny mamy" :evil_lol::evil_lol:

Noooo Bodzian jest The best :evil_lol:

"Theoś i kończyny mamy" :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: