Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Angi napisał(a):będę miała duużo piesełów :lol: tak jak ja :p Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Na razie dziewczyny ;) Do kiedyś tam :hand: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Na razie dziewczyny ;) Do kiedyś tam :hand: do kiedys ? :roll: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):do kiedys ? :roll: Nie wiem czy jutro będę :shake: Mam za dużego doła :( Pa! Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem czy jutro będę :shake: Mam za dużego doła :( Pa! :roll: mam nadzieję że Ci przejdzie :-( Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
phase Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3935_zpseb472300.jpg Świetna ta czapeczka. :) Madziulku. :calus: Quote
kalyna Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 magdabroy napisał(a):To pomyśl co będzie, jak będziesz miała męża :diabloti: jak złapałaś doła przez męża to się rozwiedź :diabloti: , Ale Teoś ma duuuży samochodzik :lol: Od mojej kuzynki dziecko ma jeździka i tym na spacery popylają, jestem zachwycona tym gówieńkiem, bo dziecko poprawia sprawność ruchową i szybciej się męczy :evil_lol: A Zimą to Tora będzie pewnie ciągnąć na sankach Teosia :lol: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 kalyna napisał(a):jak złapałaś doła przez męża to się rozwiedź :diabloti: Nie :eviltong: Teraz wpadłam na chwilkę ;) Aguś, dzięki :loveu: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ależ proszę :loveu: nie ma cos sie smutac , życie jest za krótkie ;) Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Ależ proszę :loveu: nie ma cos sie smutac , życie jest za krótkie ;) No ja mam nadzieję, że jeszcze z 30 lat pożyję ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 magdabroy napisał(a):No ja mam nadzieję, że jeszcze z 30 lat pożyję ;) pewnie jeszcze dłużej ;) Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):pewnie jeszcze dłużej ;) Nie przy takim mężu :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 magdabroy napisał(a):Nie przy takim mężu :evil_lol: jak ja przy swoim dam rade o Ty przy swoim tym bardziej :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):jak ja przy swoim dam rade o Ty przy swoim tym bardziej :eviltong: taka pewnaś? :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):taka pewnaś? :evil_lol: całkowicie ! :diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Mój Sebek jest bardzo ciężkim człowiekiem , i nie chodzi tu o wagę ;) Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Mój Sebek jest bardzo ciężkim człowiekiem , i nie chodzi tu o wagę ;) Bogdan jest ciężki i z charakteru i wagi :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 magdabroy napisał(a):Bogdan jest ciężki i z charakteru i wagi :evil_lol: buahahahah ale mnie rozbawiłas :eviltong: własnie Sebek stwierdził żę to ja mam ciężki charakter :roll: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):buahahahah ale mnie rozbawiłas :eviltong: własnie Sebek stwierdził żę to ja mam ciężki charakter :roll: Czyli u Was to samo co u nas: dwa ciężkie charaktery :diabloti: Była u nas dziś na chwilkę Zosia (Theosia narzeczona) z rodzicami ;) Siedzimy, gadamy itp. Ja i Żaneta koło dzieci na podłodze oczywiście ;) W pewnym momencie patrzymy, a Theoś pochyla się i całuje Zosię :loveu: Nikt mu nie kazał, sam z siebie ją pocałował :p Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ooooooooooooooo to miłość kwitnie :loveu: Quote
Recommended Posts