łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Podeślij kilka do mnie ;) Niech się dziewczyny podzielą z moim chłopakiem :evil_lol: hehe chętnie ale One zawsze sa predzej ode mnie przy nich i zostaje tylko pół jaszczurki :placz: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):jaka fajna czapeczka:p Angi napisał(a):śmieszna :lol: Wiedziałam, że będziecie komentować czapkę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Angi napisał(a):kurtkę ma fajną :) Wiem :grins: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):słodkie zdjęcia :loveu: Dzięki :) Weźcie mi jakoś humor poprawcie, bo zaraz pójdę się pochlastać :roll: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Weźcie mi jakoś humor poprawcie, bo zaraz pójdę się pochlastać :roll: buuuuuuu :roll: nie smutaj się :calus::calus::calus::calus: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Słabo się starasz :eviltong: sama jestem zdołowana wiec mi nie wychodzi :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):sama jestem zdołowana wiec mi nie wychodzi :eviltong: To choć spotkamy się w połowie drogi i się uchlejemy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 masz sceniacka na poprawę humoru:p Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Ło matko, chcieli z niego ciasto zrobić :crazyeye: Quote
angineuuka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 widzę, że nie tylko ja jestem zdołowana :p Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Angi napisał(a):widzę, że nie tylko ja jestem zdołowana :p To pomyśl co będzie, jak będziesz miała męża :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):To pomyśl co będzie, jak będziesz miała męża :diabloti: może nie będę miala :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Angi napisał(a):może nie będę miala :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Jak będziesz miała żonę, to jeszcze gorzej :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ja mam męża i duzo piesełów i tak mam doły :eviltong: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Angi napisał(a):dwa piesieły to nie duża liczba ;P za rok będą 3 ( może ) Quote
Recommended Posts