*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):Deszczowe hej ;) U mnie słońce, ale w sobie mam burzę :mad: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie słońce, ale w sobie mam burzę :mad: czyżby znowu ?? :roll: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):czyżby znowu ?? :roll: Poszło PW Quote
maxishine. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Hej :), a u mnie w galerii cicho... :( Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 mam nadzieje,ze burza przeszla i slonce swieci :) Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Yuki_ napisał(a):Hej :), a u mnie w galerii cicho... :( Hej :) Zaraz do Was zerknę ;) natija napisał(a):mam nadzieje,ze burza przeszla i slonce swieci :) Takie za chmurami, ale dość często się wyłania zza chmur ;) Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Jestem lyń, ale dam zdjęcia, które mam :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Więcej nie mam, więc nie wiem kiedy następne :eviltong: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 słodkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Thora bedzie miala teraz kompna do zabaw piłeczkami :evil_lol: lizak widac że mu smakował :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4011_zps14815360.jpg żeby Luna tak jadła BARF eh...:roll: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a): Thora bedzie miala teraz kompna do zabaw piłeczkami :evil_lol: lizak widac że mu smakował :loveu: Jakbym mu pozwoliła, to do domu by nie wracał :evil_lol: Po każdym spacerze zostajemy kilka minut na podwórku i bawi się piłkami z Torą ;) A jak zabieram go do domu, to jest płacz :diabloti: No właśnie nie smakował :eviltong: Zdążyłam zrobić 3 zdjęcia i chwilę później rzucił nim o ziemie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4011_zps14815360.jpg żeby Luna tak jadła BARF eh...:roll: A co, nie chce? Dla Tory to była kara jak miała suchą karmę w misce :roll: Gotowane jadła ze smakiem, ale dopiero barf pokazał jak Tora kocha jeść :loveu: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a):Jakbym mu pozwoliła, to do domu by nie wracał :evil_lol: Po każdym spacerze zostajemy kilka minut na podwórku i bawi się piłkami z Torą ;) A jak zabieram go do domu, to jest płacz :diabloti: No właśnie nie smakował :eviltong: Zdążyłam zrobić 3 zdjęcia i chwilę później rzucił nim o ziemie :evil_lol: super , latem mama bedzie pichciła obiadek a Theoś będzie bawił się z Torką :diabloti: hehehehehehehehe nie wie co dobre , ja lubię lizaki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a):A co, nie chce? Dla Tory to była kara jak miała suchą karmę w misce :roll: Gotowane jadła ze smakiem, ale dopiero barf pokazał jak Tora kocha jeść :loveu: raz chce raz nie,rano zjada suche na spacerku razem z Rockym,a na kolację dostaje albo surowe(mielone), a inny rodzaj mięsa to woli ugotowane :roll: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):super , latem mama bedzie pichciła obiadek a Theoś będzie bawił się z Torką :diabloti: hehehehehehehehe nie wie co dobre , ja lubię lizaki :diabloti: Po nowym roku kupujemy mu piaskownicę, więc pewnie dzieciak będzie całe dnie na dworze jak nie będzie padać. Piaskownica będzie właśnie w podwórku, więc dwa kroki z kuchni i będę go miała na oku ;) A Tora będzie go męczyć piłkami :D Ten lizak dostał od sąsiadki i mi samej też nie smakował :shake: Jakaś taniocha, która ma posmak mąki ziemniaczanej :roll: Ale mam w domu lizaki z "nimm2" i chyba jutro dam mu spróbować ;) Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a):Po nowym roku kupujemy mu piaskownicę, więc pewnie dzieciak będzie całe dnie na dworze jak nie będzie padać. Piaskownica będzie właśnie w podwórku, więc dwa kroki z kuchni i będę go miała na oku ;) A Tora będzie go męczyć piłkami :D Ten lizak dostał od sąsiadki i mi samej też nie smakował :shake: Jakaś taniocha, która ma posmak mąki ziemniaczanej :roll: Ale mam w domu lizaki z "nimm2" i chyba jutro dam mu spróbować ;) okaże sie czy Theoś woli piaskownice czy zabawe z psem :evil_lol: ja lubie lizaki te przeźroczyste duże kule :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):raz chce raz nie,rano zjada suche na spacerku razem z Rockym,a na kolację dostaje albo surowe(mielone), a inny rodzaj mięsa to woli ugotowane :roll: Trochę szkoda, że tak wymyśla z surowym :roll: dOgLoV napisał(a):okaże sie czy Theoś woli piaskownice czy zabawe z psem :evil_lol: ja lubie lizaki te przeźroczyste duże kule :evil_lol: Się okaże ;) A ja lubię chupa-chups :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a):Trochę szkoda, że tak wymyśla z surowym :roll: A ja lubię chupa-chups :loveu: no szkoda:mad: a lubicie lizaki z gumą w środku?bo ja nie,ta guma jest niedobra :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):no szkoda:mad: a lubicie lizaki z gumą w środku?bo ja nie,ta guma jest niedobra :evil_lol: Wepchaj jej ten barf tyłkiem :diabloti: Ja nie lubię :shake: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a):Wepchaj jej ten barf tyłkiem :diabloti: Ja nie lubię :shake: powinnam:diabloti: ta guma zawsze jest taka dziwna i po chwili traci smak Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 magdabroy napisał(a): A ja lubię chupa-chups :loveu: też są dobre :loveu: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Poszłam sobie po lizaka :D Dobre te nimm2 :loveu: Quote
Recommended Posts