*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0768_zps093ccbcb.jpg ciekawe co się stanie jak odgryzę mu tą nogę:diabloti: Lepiej niech nie próbuje, o ja jej też coś odgryzę :evil_lol: [quote name='dOgLoV']doberek ;) [quote name='Aleksandra95']Witamy się :) Cześć :) [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0795_zpsd1976c66.jpg co za perełki,będzie co oglądać po latach:p dobry i gorący tak w ogóle :) Będzie fajna pamiątka :) Dzień dobry Marta :) U nas dziś pierwszy dzień bez deszczu od tygodnia :multi: I jakąś godzinkę temu pojawiło się słońce :Cool!: Może w końcu będzie ładnie :) Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja za to chciałabym deszcz.... Ale nie tydzień czasu non stop :roll: Dziś byliśmy w końcu na normalnym spacerze :) Quote
Guest wolfheart Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Na dłuższą metę to upierdliwe,ale tak samo jest z gorącem ile można łazić przy 28'C... Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):Na dłuższą metę to upierdliwe,ale tak samo jest z gorącem ile można łazić przy 28'C... Tylko, że wtedy masz jeszcze możliwość wyjść wcześnie rano albo wieczorem ;) A ja w deszczu z młodym chodziłam na 10-15 min. tylko dlatego, że Tora musiała wyjść na spacer :roll: Inaczej młody nawet by na spacery nie wychodził :shake: Quote
łamAga Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 To ho do nas , jest fajnie cieplutko i jak na razie bez deszczu :multi: Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 dOgLoV napisał(a):To ho do nas , jest fajnie cieplutko i jak na razie bez deszczu :multi: Ty pierwsza masz przyjechać do mnie :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 u Nas dzisiaj po padało,a potem już słoneczko świeciło,a pogoda to jakaś do dupy w tym roku,albo śnieg albo zaś deszcz,a słońce... no właśnie w sumie brak Quote
łamAga Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ty pierwsza masz przyjechać do mnie :eviltong: tak powoli sie " posuwamy" niedługo będziemy w Kaliszu na wystawie :diabloti: unikatowydiament napisał(a):u Nas dzisiaj po padało,a potem już słoneczko świeciło,a pogoda to jakaś do dupy w tym roku,albo śnieg albo zaś deszcz,a słońce... no właśnie w sumie brak pogoda nas nie rozpieszcza , to fakt :roll: Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 dOgLoV napisał(a):tak powoli sie " posuwamy" niedługo będziemy w Kaliszu na wystawie :diabloti: W takim tempie, to nie wiem czy zdążycie przed moją śmiercią :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Tylko, że wtedy masz jeszcze możliwość wyjść wcześnie rano albo wieczorem ;) A ja w deszczu z młodym chodziłam na 10-15 min. tylko dlatego, że Tora musiała wyjść na spacer :roll: Inaczej młody nawet by na spacery nie wychodził :shake: już nawet nie mówię o łażeniu z Luną w południe,bo jej za gorąco przy takiej temp. Ale mnie samą irytuje łażenie po mieście w tłumie (spoconych)ludzi,a z nieba leje się żar...a fe Quote
łamAga Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):W takim tempie, to nie wiem czy zdążycie przed moją śmiercią :eviltong: damy rade chyba :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 dOgLoV napisał(a):damy rade chyba :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Mam zamiar długo żyć, więc może ;) Dobranoc, pchły na noc :evil_lol: Idę czytać książkę ;) Quote
łamAga Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Mam zamiar długo żyć, więc może ;) Dobranoc, pchły na noc :evil_lol: Idę czytać książkę ;) spokojnie , myślę że na Theosia 18stke dobijemy :diabloti: uooo ale lipe robisz :eviltong: miłego czytania ;) edit : a ile kosztuję wystawa w Niemcach ??:roll: Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 dOgLoV napisał(a):spokojnie , myślę że na Theosia 18stke dobijemy :diabloti: uooo ale lipe robisz :eviltong: miłego czytania ;) Się okaże :eviltong: Trzeba było wpaść tu wcześniej :mad::eviltong: Dzięki, choć czyta się ciężko :roll: Quote
łamAga Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Się okaże :eviltong: Trzeba było wpaść tu wcześniej :mad::eviltong: Dzięki, choć czyta się ciężko :roll: quwa i nie zdazyłam edytować na czas wczesniejszego posta :eviltong: hmmm jak sie umie czytać to jakoś idzie :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 dOgLoV napisał(a):quwa i nie zdazyłam edytować na czas wczesniejszego posta :eviltong: hmmm jak sie umie czytać to jakoś idzie :eviltong: Ja umiem czytać, ale mój tata nie umie pisać :eviltong: Quote
łamAga Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ja umiem czytać, ale mój tata nie umie pisać :eviltong: hahahahaha może to wyższa szkoła jazdy :eviltong: czekamy na recenzje :eviltong: i ponawiam pytanie z edytowanego wcześniej nie zauważonego posta :eviltong: ile kosztuje wystawa w Niemcach :eviltong: ale to mozesz odpisac jutro , bo nigdy tego nie przeczytasz :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaha może to wyższa szkoła jazdy :eviltong: czekamy na recenzje :eviltong: i ponawiam pytanie z edytowanego wcześniej nie zauważonego posta :eviltong: ile kosztuje wystawa w Niemcach :eviltong: ale to mozesz odpisac jutro , bo nigdy tego nie przeczytasz :eviltong: Wyższa szkoła jazdy, to za mało powiedziane :evil_lol: Nie wiem ile kosztuje wystawa w Niemczech :shake: Może zapytaj M&S, bo ona wystawia się za granicą, to powinna wiedzieć ;) Ale z tego co pamiętam jak byłam rok temu w Dortmundzie, to chyba 50 euro ;) Quote
łamAga Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Nio to spytam przy okazji ;) dzien doberek bardzo słoneczny :lol: Quote
Izabela124. Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Hejka Wsio nadrobione :D Fajnie, że Theoś robi postępy w siadaniu, stawianiu :) Quote
*Magda* Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 dOgLoV napisał(a):Nio to spytam przy okazji ;) dzien doberek bardzo słoneczny :lol: U nas też słonecznie :multi: Izabela124. napisał(a):Hejka Wsio nadrobione :D Fajnie, że Theoś robi postępy w siadaniu, stawianiu :) Hejka :) Ja też się cieszę :) vege* napisał(a):Ale Theoś ma rumieńce :loveu: :loveu: Od czwartku (albo szybciej) do poniedziałku nie będzie mnie na dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 magdabroy napisał(a): Od czwartku (albo szybciej) do poniedziałku nie będzie mnie na dogo :eviltong: a to dlaczego ?? :roll: Quote
Recommended Posts