*Magda* Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):czyli ........... żegnajcie spacerowe fotki :placz: :eviltong: Dziś mam coś do załatwienia, więc Theoś właśnie śpi w łóżeczku ;) Gdyby nie to, to pewnie byśmy spacerowali na dworze i kto wie, może z aparatem :cool3: Tak więc może jutro albo pojutrze albo .... :evil_lol: kalyna napisał(a): Masz problem.. wózek na boczku stawiarz, rzucasz piłkę i robisz zdjęcia :loveu: ewentualnie coś gadasz, aby Teoś Cię słyszał.. albo jeszcze lepiej.. weź męża na rodzinny spacerek :eviltong: uwierz, że jak ja siostrę wyciągnęłam, to Ty męża na stówę możesz zachęcić :eviltong: Theoś śpi na spacerku i jak się zatrzymuję, to on się budzi :mad: A mąż na spacery chodzi z nami tylko w weekendy rano, a wtedy nie koniecznie jest słońce :roll: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):heeeello:p:p Ty$ka napisał(a):Czeeeeść Wam :) Cześć :) dOgLoV napisał(a):zasypało was czy co ??o_O Nie :eviltong: Byliśmy zarejestrować w końcu sharana :) A teraz byłam biegać ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a):A teraz byłam biegać ;) a dobrze biega Ci się po ciemku?bo ja uwielbiam,tak prawie nocą biegać:p Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):a dobrze biega Ci się po ciemku?bo ja uwielbiam,tak prawie nocą biegać:p Będąc od Was jakieś +/- 1000km mam ciemno o godzinę później :eviltong: Dopiero teraz jest ciemno, a jak biegałam było jeszcze jasno ;) Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Tyż masz zdrowie , biegac w taką pogodę :roll: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):Tyż masz zdrowie , biegac w taką pogodę :roll: W jaką pogodę? U mnie jest wiosna :eviltong: Quote
Ty$ka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):Tyż masz zdrowie , biegac w taką pogodę :roll: Też podziwiam :p Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a):W jaką pogodę? U mnie jest wiosna :eviltong: niemożliwe :roll: u nas zima w pełni a u was wiosna :placz: Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):niemożliwe :roll: u nas zima w pełni a u was wiosna :placz: Ale pojutrze ma być przymrozek ;) Quote
Oscar Patric Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 podziwiam Cię,że chce Ci się biegać,Ja tylko od 2 lat regularnie ćwiczę,biegać nigdy(biegałam parę razy z gamoniem:angryy:,ale On do tego się nie nadaje) Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ale pojutrze ma być przymrozek ;) małe pocieszenie bo jak u was za dwa dni bedzie przymrozek to u nas za cztery .... Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 unikatowydiament napisał(a):podziwiam Cię,że chce Ci się biegać,Ja tylko od 2 lat regularnie ćwiczę,biegać nigdy(biegałam parę razy z gamoniem:angryy:,ale On do tego się nie nadaje) Kocham biegać :loveu: dOgLoV napisał(a):małe pocieszenie bo jak u was za dwa dni bedzie przymrozek to u nas za cztery .... Nie wierz tak do końca w te swoje wyliczenia, bo to by znaczyło, że jutro będziesz miała wiosnę (moja wczorajsza pogoda), a jakoś za Twoim oknem chyba na to nie wygląda :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a): Nie wierz tak do końca w te swoje wyliczenia, bo to by znaczyło, że jutro będziesz miała wiosnę (moja wczorajsza pogoda), a jakoś za Twoim oknem chyba na to nie wygląda :evil_lol: no fakt :roll: Quote
bira Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Magda, wesolutki facet z tego Twojego Teosia :-) I jaki ciekawy świata :-) Wszędzie go teraz pełno co? A Torkas jaka cierpliwa dobra ciocia :-) Już się nie mogę doczekac ich fotek na zielonej trawce :-) Quote
kalyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ale pojutrze ma być przymrozek ;) jak u Was będzie przymrozek to u nas......... mrozy arktyczne :roflt: Quote
*Magda* Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 bira napisał(a):Magda, wesolutki facet z tego Twojego Teosia :-) I jaki ciekawy świata :-) Wszędzie go teraz pełno co? A Torkas jaka cierpliwa dobra ciocia :-) Już się nie mogę doczekac ich fotek na zielonej trawce :-) O tak ;) Właśnie go pozbierałam od mebli, bo mi szuflady otwiera :roll: Już raz się walnął w czoło i miał czerwoną kropę, ale nadal otwieranie mebli, to super zabawa :D Torka, grzeczna cioteczka ;) Już sama bym chciała go puścić na trawę :) kalyna napisał(a):jak u Was będzie przymrozek to u nas......... mrozy arktyczne :roflt: :D:D:D Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Przez wczorajszą awarię :angryy: nie miałam kiedy się pochwalić, że Torka miała wczoraj urodzinki :) 3 latka już jej stuknęły ;) Quote
Kaaasia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 To znaczy że nie tylko u mnie coś się z dogo popierniczyło :shake: NAJLEPSIEJSZEGO dla Toreczki :new-bday: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Kaaasia napisał(a):To znaczy że nie tylko u mnie coś się z dogo popierniczyło :shake: NAJLEPSIEJSZEGO dla Toreczki :new-bday: bira napisał(a):Najlepszego dla Torencji :-) :-) Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Angi napisał(a):to teraz ma cy i jeden dzień :evil_lol: No tak :evil_lol: Quote
Recommended Posts