angineuuka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']i przez to wyrosło z niej to co wyrosło :eviltong:[/QUOTE] :-(:shake::shake::shake: jak tak możesz... Quote
*Magda* Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']i przez to wyrosło z niej to co wyrosło :eviltong:[/QUOTE] A mi się wydaje, że dobrze ją wychowałam :hmmmm: Quote
łamAga Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Angi']:-(:shake::shake::shake: jak tak możesz...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='magdabroy']A mi [B]się wydaje[/B], że dobrze ją wychowałam :hmmmm:[/QUOTE] właśnie , wydaję Ci się :evil_lol: ona się w ogóle nie słucha i zdjęć daję jak na lekarstwo :roll: Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie , wydaję Ci się :evil_lol: ona się w ogóle nie słucha i zdjęć daję jak na lekarstwo :roll:[/QUOTE] bo nie mam zdjęć ;D Quote
*Magda* Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV'] właśnie , wydaję Ci się :evil_lol: ona się w ogóle nie słucha i zdjęć daję jak na lekarstwo :roll:[/QUOTE] Zaraz dam jej szlaban, to się poprawi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Angi']bo nie mam zdjęć ;D[/QUOTE] Córeczko, bierz aparat i rób foty, bo jak nie to dostaniesz szlaban na...dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='magdabroy']Córeczko, bierz aparat i rób foty, bo jak nie to dostaniesz szlaban na...dogo :evil_lol:[/QUOTE] Lubię To ! :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='magdabroy']Córeczko, bierz aparat i rób foty, bo jak nie to dostaniesz szlaban na...dogo :evil_lol:[/QUOTE] szlaban na dogo mi nic nie da, nie muszę wchodzić :D :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Angi']szlaban na dogo mi nic nie da, nie muszę wchodzić :D :evil_lol:[/QUOTE] Musisz, bo mama Ci każe :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='magdabroy']Musisz, bo mama Ci każe :evil_lol:[/QUOTE] pffffffff :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Dzień dobry :) [quote name='magdabroy']Hej córeczko :) Dobrze, że przy Tobie tak nie panikowałam :D:D:D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Theoś dzisiaj ?? Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Jak Theoś dzisiaj ??[/QUOTE] Dobry wieczór :) Dziś już całkiem fajnie ;) Zjadł bardzo dużo, ale małymi porcjami ;) Od jutra wracamy do nierozcieńczanego mleka, więc myślę, że będzie jeszcze lepiej :) [quote name='Ty$ka']Hej, heeeeej :)[/QUOTE] Hej Tyśka :) [quote name='phase']Dzień dobry rozgadańcu. :)[/QUOTE] Dobry wieczór ;) Ja rozgadaniec? :crazyeye: Przecież mnie prawie wogóle na dogo nie ma :shake: [quote name='Ada_Mirra']Hej hej :)[/QUOTE] Hej Ada :) [quote name='dOgLoV']Dobry wieczór ;)[/QUOTE] Dobry wieczór psiapsiółko :loveu: Quote
łamAga Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='magdabroy'] Dobry wieczór[B] psiapsiółko[/B] :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: super że z Theosiem już wszystko ładnie wraca do normy :multi: Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='dOgLoV'] super że z Theosiem już wszystko ładnie wraca do normy :multi:[/QUOTE] Mam nadzieję, że na dniach wrócimy do 6 normalnych butelek na dobę, bo dziś już wypił 9 (mniejszych), a 10 będzie o godz. 21 :roll: Quote
łamAga Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='magdabroy']Mam nadzieję, że na dniach wrócimy do 6 normalnych butelek na dobę, bo dziś już wypił 9 (mniejszych), a 10 będzie o godz. 21 :roll:[/QUOTE] Na pewno wróci do normy :lol: silny z niego chłopak i już dawno strawił tą niestrawność :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='dOgLoV']Na pewno wróci do normy :lol: silny z niego chłopak i już dawno strawił tą niestrawność :evil_lol:[/QUOTE] Taki silny, że ja go kładę, a ten próbuje siadać :crazyeye: Dziś się w nim zakochała żona kolesia u którego ubezpieczamy dom i auta :) Była nim taka zachwycona jak u nich byliśmy :loveu: Quote
łamAga Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='magdabroy']Taki silny, że ja go kładę, a ten próbuje siadać :crazyeye: Dziś się w nim zakochała żona kolesia u którego ubezpieczamy dom i auta :) Była nim taka zachwycona jak u nich byliśmy :loveu:[/QUOTE] bo on by już chciał posiedzieć troszeczkę :loveu: się nie dziwię , sama bym Ci go chyba ukradła jak bym go zobaczyła w realu :evil_lol::loveu: Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='dOgLoV']bo on by już chciał posiedzieć troszeczkę :loveu: się nie dziwię , sama bym Ci go chyba ukradła jak bym go zobaczyła w realu :evil_lol::loveu:[/QUOTE] Siedzi na moich kolanach, ale nie za dużo, bo jeszcze za słabe plecki i kręgosłup ;) Czyli nie możemy się spotkać :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='magdabroy'] Czyli nie możemy się spotkać :eviltong:[/QUOTE] brata mi chcą ukraść... złodzieje jedne :diabloti::diabloti::diabloti: :lol: Quote
łamAga Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='magdabroy']Siedzi na moich kolanach, ale nie za dużo, bo jeszcze za słabe plecki i kręgosłup ;) Czyli nie możemy się spotkać :eviltong:[/QUOTE] jeszcze tak , ale już niedługo będzie ładnie sam siedział :loveu: musimy ! :evil_lol: [quote name='Angi']brata mi chcą ukraść... złodzieje jedne :diabloti::diabloti::diabloti: :lol:[/QUOTE] oj tam od razu ukraść :eviltong: pożyczyć :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Angi']brata mi chcą ukraść... złodzieje jedne :diabloti::diabloti::diabloti: :lol:[/QUOTE] Nie pozwolę :diabloti: [quote name='dOgLoV'] musimy ! :evil_lol: oj tam od razu ukraść :eviltong: pożyczyć :eviltong:[/QUOTE] Jak mi dziecka nie ukradniesz, to się zastanowię :eviltong: Quote
Recommended Posts