Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']przez nasze choróbska nie doczytałam, że theoś źle się czuł :( ale po tej minie http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8375.jpg?t=1352917393 sądzę, że to już przeszłość :)

To zdjęcie akurat z piątku rano jak jeszcze był zdrowy ;) A choroba przyszła wieczorem :roll: Choć szczerze mówiąc (pisząc), to nawet jak nie jadł, to się uśmiechał :)
Dziś już dostaje mleko w normalnych proporcjach, ale nadal zjada trochę mniej niż normalnie :roll: Mam nadzieję, ża na dniach wrócimy do normalności :)

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz też tam śpi :evil_lol: Ja nie wiem jak mu jest tam wygodnie :roll:

Przeżyjesz ;)
Mnie dziś Theodorek obudził o 5 na karmienie, a potem gadał sobie do 6:30 :crazyeye: Myślałam, że go... :mad::loveu:[/QUOTE]

Nie ważne gdzie , ważne że w domku z mamusia tatusiem i "siostrzyczką " :loveu:

Juz nie o samo niewyspanie chodzi ale cos źle się czuję , zaczyna mi wyłazić jeżdzenie do pracy rowerem , dzisiaj rano miałam całe siodełko pokryte lodem :shake:

Hihihihihihhi , jak ja tęsknie za tymi Marysinymi opowiadaniami w nocy :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Juz nie o samo niewyspanie chodzi ale cos źle się czuję , zaczyna mi wyłazić jeżdzenie do pracy rowerem , dzisiaj rano miałam całe siodełko pokryte lodem :shake:

Hihihihihihhi , jak ja tęsknie za tymi Marysinymi opowiadaniami w nocy :loveu:[/QUOTE]

No to biegiem zapisać się na prawko ;)
A Sebastian nie może Cię zawieźć do pracy (z rowerem), a rano byś tylko wracała na dwóch kółkach?

Ale przez półtorej godziny :roll: Ja już nawet nie wiem czy przysypiałam w tym czasie czy nie :evil_lol: Za to popołudniu jak poszedł spać to ja razem z nim, zamiast obiad robić :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']No to biegiem zapisać się na prawko ;)
A Sebastian nie może Cię zawieźć do pracy (z rowerem), a rano byś tylko wracała na dwóch kółkach?

Ale przez półtorej godziny :roll: Ja już nawet nie wiem czy przysypiałam w tym czasie czy nie :evil_lol: Za to popołudniu jak poszedł spać to ja razem z nim, zamiast obiad robić :evil_lol:[/QUOTE]

na poczatku grudnia są zapisy , juz sie dowiadywałam ;)

Mój rower do samochodu nie wlyzie :roll: a rano musiała bym z buta napitalać 1,5 h do domu bo dojazdu nie mam a i nikt nie jedzie w moim kierunku :roll:

Bogdan to duzy chłopiec , poradzi sobie bez obiadu :evil_lol: a wyspana żona to miła zona :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']na poczatku grudnia są zapisy , juz sie dowiadywałam ;)

Mój rower do samochodu nie wlyzie :roll: a rano musiała bym z buta napitalać 1,5 h do domu bo dojazdu nie mam a i nikt nie jedzie w moim kierunku :roll:

Bogdan to duzy chłopiec , poradzi sobie bez obiadu :evil_lol: a wyspana żona to miła zona :evil_lol:[/QUOTE]

No to ja mam nadzieję, że się zapiszesz :cool3:

Nawet jak złożycie siedzenia, to się nie zmieści?
Kupcie sobie kombi ;) Wtedy będzie miejsce na rower i Qwenducha zacznie jeździć w bagażniku, a nie na siedzeniach :D

Obiad miał na czas ;) Jestem niezastąpiona :D

Posted

[quote name='magdabroy']No to ja mam nadzieję, że się zapiszesz :cool3:

Nawet jak złożycie siedzenia, to się nie zmieści?
Kupcie sobie kombi ;) Wtedy będzie miejsce na rower i Qwenducha zacznie jeździć w bagażniku, a nie na siedzeniach :D

Obiad miał na czas ;) Jestem niezastąpiona :D[/QUOTE]

zapisze się zapisze bo tutaj jest takie zadupie że widzisz nawet nie mam jak dojechac do pracy :angryy:

w tym samochodzie nie ma składanych siedzeń :roll:

cały czas myślimy nad większym autem ale niestety remont domu pochłania wszystkie nasze pieniądze :roll:

ooo widzisz ja jeszcze sie nie nauczyłam spać i gotować na raz :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
w tym samochodzie nie ma składanych siedzeń :roll:

cały czas myślimy nad większym autem ale niestety remont domu pochłania wszystkie nasze pieniądze :roll:

ooo widzisz ja jeszcze sie nie nauczyłam spać i gotować na raz :evil_lol:[/QUOTE]

Macie Alfę Romeo z tego co kiedyś widziałam na zdjęciu. Dobrze pamiętam :hmmmm:

My już moglibyśmy kupić większe auto, ale nie chcę wyczyścić sobie konta :shake: Trzeba mieć jakieś pieniądze na czarną godzine ;)

Mięso miałam zrobione, więc szybko ziemniaki i zrobiłam buraczki z chrzanem i gotowe :)

Posted

[quote name='magdabroy']Macie Alfę Romeo z tego co kiedyś widziałam na zdjęciu. Dobrze pamiętam :hmmmm:

My już moglibyśmy kupić większe auto, ale nie chcę wyczyścić sobie konta :shake: Trzeba mieć jakieś pieniądze na czarną godzine ;)

Mięso miałam zrobione, więc szybko ziemniaki i zrobiłam buraczki z chrzanem i gotowe :)[/QUOTE]

Tak tak , dobrze pamiętasz , mało praktyczne auto , zwłaszcza jak się ma dwa duże psy :roll:

dokładnie , lepiej mieć jakieś pieniądze w razie co , Sebastian juz mial kase na samochod , juz nawet szukał , chciał coś terenowego ale nie pamietam marki ale wyskoczyło kupno domu i pieniadze sie " rozpłynęły " ehhh

a to pół godzinki i obiad gotowy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak tak , dobrze pamiętasz , mało praktyczne auto , zwłaszcza jak się ma dwa duże psy :roll:

dokładnie , lepiej mieć jakieś pieniądze w razie co , Sebastian juz mial kase na samochod , juz nawet szukał , chciał coś terenowego ale nie pamietam marki ale wyskoczyło kupno domu i pieniadze sie " rozpłynęły " ehhh

a to pół godzinki i obiad gotowy ;)[/QUOTE]

Kurcze, jeździłam kiedyś alfą od szefa i wydaje mi się, że u niego się siedzenia składały ;) Ale może miał inny model ;)
Za cholerę bym takiego auta nie kupiła :shake: Chyba że jako drugie auto ;) Bo to nic się w tym aucie oprócz ludzi nie przewiezie :roll:

Dokładnie, pół godzinki i po kłopocie :D A jutro robię racuchy :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']

Torciu jakaś Ty śliczna :loveu: a ta postura..ach gdyby moja kruszynka tak wyglądała...

Posted

[quote name='magdabroy']Kurcze, jeździłam kiedyś alfą od szefa i wydaje mi się, że u niego się siedzenia składały ;) Ale może miał inny model ;)
Za cholerę bym takiego auta nie kupiła :shake: Chyba że jako drugie auto ;) Bo to nic się w tym aucie oprócz ludzi nie przewiezie :roll:

Dokładnie, pół godzinki i po kłopocie :D A jutro robię racuchy :loveu:[/QUOTE]

:shake: na pewno się nie składają , ale modelu Ci nawet nie podam bo nie interesuje sie autami i nawet nie wiem jaki mamy :oops: a nie chce mi sie iść na dwór sprawdzić :eviltong:

mało tego drzwi też maja strasznie mały uchył że jak chcielismy przewieżć pralkę to za nic nie weszła by przez drzwi :shake:

racuchy :crazyeye: ale dawno nie jadłam :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']Torciu jakaś Ty śliczna :loveu: a ta postura..ach gdyby moja kruszynka tak wyglądała...

Dziękuję :)

[quote name='dOgLoV']racuchy :crazyeye: ale dawno nie jadłam :roll:

Olej pracę, wpadaj na obiad :cool3:

[quote name='Ptysiak']Cuudna Torka :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8375.jpg?t=1352917393 jej On się cudnie uśmiecha :loveu:

Dzięki Iza :)

Bo jest cały cudny :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']
Olej pracę, wpadaj na obiad :cool3:

[/QUOTE]

Chętnie !!!!!!!!!

tak sie dzisiaj paskudnie czuję że aż mi sie ryczeć chce że musze iść na całą noc do pracy :placz:

pewnie przez to że byliśmy w kaliszu w koncu opłacić składkę w ZK i ta jazda mnie osłabiła na maxa :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
tak sie dzisiaj paskudnie czuję że aż mi sie ryczeć chce że musze iść na całą noc do pracy :placz:

pewnie przez to że byliśmy w kaliszu w koncu opłacić składkę w ZK i ta jazda mnie osłabiła na maxa :roll:[/QUOTE]

To zgłoś chorobowe :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To zgłoś chorobowe :evil_lol:

Mój "lider" by chyba na zawał padł , połowa firma jest na chorobowym , juz wczoraj miał problem jak ludzi ustawić i robiłam raz tu raz tam heh

[quote name='Ptysiak']

ps. od miesiąca się nie zabezpieczam [SIZE=1]....

:multi::multi::multi::multi:

ja uciekam do pracy ;)

miłego wieczorku laski ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Miłej pracy ;)

dziękuję ;)

[quote name='Ptysiak']Napisałam to tak malutkimi literkami żeby Nikt nie zobaczył... cieszę się, że Nikt nie zobaczył :evil_lol:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Napisałam to tak malutkimi literkami żeby Nikt nie zobaczył... cieszę się, że Nikt nie zobaczył :evil_lol:

Chętnie bym wpadła NA OBIAD :evil_lol: tylko daleko :([/QUOTE]

No przecież nikt nie widział :evil_lol:

Już nie ma racuchów :shake: Zjedliśmy wszystkie :eviltong:

[quote name='ania90']Jaki Theodorek szczesliwy :loveu:[/QUOTE]

Bardzo :)

[quote name='dOgLoV']dobry wieczór Madziu :lol:[/QUOTE]

Dobry wieczór Aguś :p