*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='agaga21']przez nasze choróbska nie doczytałam, że theoś źle się czuł :( ale po tej minie http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8375.jpg?t=1352917393 sądzę, że to już przeszłość :) To zdjęcie akurat z piątku rano jak jeszcze był zdrowy ;) A choroba przyszła wieczorem :roll: Choć szczerze mówiąc (pisząc), to nawet jak nie jadł, to się uśmiechał :) Dziś już dostaje mleko w normalnych proporcjach, ale nadal zjada trochę mniej niż normalnie :roll: Mam nadzieję, ża na dniach wrócimy do normalności :) Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']Teraz też tam śpi :evil_lol: Ja nie wiem jak mu jest tam wygodnie :roll: Przeżyjesz ;) Mnie dziś Theodorek obudził o 5 na karmienie, a potem gadał sobie do 6:30 :crazyeye: Myślałam, że go... :mad::loveu:[/QUOTE] Nie ważne gdzie , ważne że w domku z mamusia tatusiem i "siostrzyczką " :loveu: Juz nie o samo niewyspanie chodzi ale cos źle się czuję , zaczyna mi wyłazić jeżdzenie do pracy rowerem , dzisiaj rano miałam całe siodełko pokryte lodem :shake: Hihihihihihhi , jak ja tęsknie za tymi Marysinymi opowiadaniami w nocy :loveu: Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] Juz nie o samo niewyspanie chodzi ale cos źle się czuję , zaczyna mi wyłazić jeżdzenie do pracy rowerem , dzisiaj rano miałam całe siodełko pokryte lodem :shake: Hihihihihihhi , jak ja tęsknie za tymi Marysinymi opowiadaniami w nocy :loveu:[/QUOTE] No to biegiem zapisać się na prawko ;) A Sebastian nie może Cię zawieźć do pracy (z rowerem), a rano byś tylko wracała na dwóch kółkach? Ale przez półtorej godziny :roll: Ja już nawet nie wiem czy przysypiałam w tym czasie czy nie :evil_lol: Za to popołudniu jak poszedł spać to ja razem z nim, zamiast obiad robić :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']No to biegiem zapisać się na prawko ;) A Sebastian nie może Cię zawieźć do pracy (z rowerem), a rano byś tylko wracała na dwóch kółkach? Ale przez półtorej godziny :roll: Ja już nawet nie wiem czy przysypiałam w tym czasie czy nie :evil_lol: Za to popołudniu jak poszedł spać to ja razem z nim, zamiast obiad robić :evil_lol:[/QUOTE] na poczatku grudnia są zapisy , juz sie dowiadywałam ;) Mój rower do samochodu nie wlyzie :roll: a rano musiała bym z buta napitalać 1,5 h do domu bo dojazdu nie mam a i nikt nie jedzie w moim kierunku :roll: Bogdan to duzy chłopiec , poradzi sobie bez obiadu :evil_lol: a wyspana żona to miła zona :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='dOgLoV']na poczatku grudnia są zapisy , juz sie dowiadywałam ;) Mój rower do samochodu nie wlyzie :roll: a rano musiała bym z buta napitalać 1,5 h do domu bo dojazdu nie mam a i nikt nie jedzie w moim kierunku :roll: Bogdan to duzy chłopiec , poradzi sobie bez obiadu :evil_lol: a wyspana żona to miła zona :evil_lol:[/QUOTE] No to ja mam nadzieję, że się zapiszesz :cool3: Nawet jak złożycie siedzenia, to się nie zmieści? Kupcie sobie kombi ;) Wtedy będzie miejsce na rower i Qwenducha zacznie jeździć w bagażniku, a nie na siedzeniach :D Obiad miał na czas ;) Jestem niezastąpiona :D Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']No to ja mam nadzieję, że się zapiszesz :cool3: Nawet jak złożycie siedzenia, to się nie zmieści? Kupcie sobie kombi ;) Wtedy będzie miejsce na rower i Qwenducha zacznie jeździć w bagażniku, a nie na siedzeniach :D Obiad miał na czas ;) Jestem niezastąpiona :D[/QUOTE] zapisze się zapisze bo tutaj jest takie zadupie że widzisz nawet nie mam jak dojechac do pracy :angryy: w tym samochodzie nie ma składanych siedzeń :roll: cały czas myślimy nad większym autem ale niestety remont domu pochłania wszystkie nasze pieniądze :roll: ooo widzisz ja jeszcze sie nie nauczyłam spać i gotować na raz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] w tym samochodzie nie ma składanych siedzeń :roll: cały czas myślimy nad większym autem ale niestety remont domu pochłania wszystkie nasze pieniądze :roll: ooo widzisz ja jeszcze sie nie nauczyłam spać i gotować na raz :evil_lol:[/QUOTE] Macie Alfę Romeo z tego co kiedyś widziałam na zdjęciu. Dobrze pamiętam :hmmmm: My już moglibyśmy kupić większe auto, ale nie chcę wyczyścić sobie konta :shake: Trzeba mieć jakieś pieniądze na czarną godzine ;) Mięso miałam zrobione, więc szybko ziemniaki i zrobiłam buraczki z chrzanem i gotowe :) Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']Macie Alfę Romeo z tego co kiedyś widziałam na zdjęciu. Dobrze pamiętam :hmmmm: My już moglibyśmy kupić większe auto, ale nie chcę wyczyścić sobie konta :shake: Trzeba mieć jakieś pieniądze na czarną godzine ;) Mięso miałam zrobione, więc szybko ziemniaki i zrobiłam buraczki z chrzanem i gotowe :)[/QUOTE] Tak tak , dobrze pamiętasz , mało praktyczne auto , zwłaszcza jak się ma dwa duże psy :roll: dokładnie , lepiej mieć jakieś pieniądze w razie co , Sebastian juz mial kase na samochod , juz nawet szukał , chciał coś terenowego ale nie pamietam marki ale wyskoczyło kupno domu i pieniadze sie " rozpłynęły " ehhh a to pół godzinki i obiad gotowy ;) Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Tak tak , dobrze pamiętasz , mało praktyczne auto , zwłaszcza jak się ma dwa duże psy :roll: dokładnie , lepiej mieć jakieś pieniądze w razie co , Sebastian juz mial kase na samochod , juz nawet szukał , chciał coś terenowego ale nie pamietam marki ale wyskoczyło kupno domu i pieniadze sie " rozpłynęły " ehhh a to pół godzinki i obiad gotowy ;)[/QUOTE] Kurcze, jeździłam kiedyś alfą od szefa i wydaje mi się, że u niego się siedzenia składały ;) Ale może miał inny model ;) Za cholerę bym takiego auta nie kupiła :shake: Chyba że jako drugie auto ;) Bo to nic się w tym aucie oprócz ludzi nie przewiezie :roll: Dokładnie, pół godzinki i po kłopocie :D A jutro robię racuchy :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy'] Torciu jakaś Ty śliczna :loveu: a ta postura..ach gdyby moja kruszynka tak wyglądała... Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']Kurcze, jeździłam kiedyś alfą od szefa i wydaje mi się, że u niego się siedzenia składały ;) Ale może miał inny model ;) Za cholerę bym takiego auta nie kupiła :shake: Chyba że jako drugie auto ;) Bo to nic się w tym aucie oprócz ludzi nie przewiezie :roll: Dokładnie, pół godzinki i po kłopocie :D A jutro robię racuchy :loveu:[/QUOTE] :shake: na pewno się nie składają , ale modelu Ci nawet nie podam bo nie interesuje sie autami i nawet nie wiem jaki mamy :oops: a nie chce mi sie iść na dwór sprawdzić :eviltong: mało tego drzwi też maja strasznie mały uchył że jak chcielismy przewieżć pralkę to za nic nie weszła by przez drzwi :shake: racuchy :crazyeye: ale dawno nie jadłam :roll: Quote
Ptysiak Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Cuudna Torka :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8375.jpg?t=1352917393 jej On się cudnie uśmiecha :loveu: Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='marta.k9080']Torciu jakaś Ty śliczna :loveu: a ta postura..ach gdyby moja kruszynka tak wyglądała... Dziękuję :) [quote name='dOgLoV']racuchy :crazyeye: ale dawno nie jadłam :roll: Olej pracę, wpadaj na obiad :cool3: [quote name='Ptysiak']Cuudna Torka :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8375.jpg?t=1352917393 jej On się cudnie uśmiecha :loveu: Dzięki Iza :) Bo jest cały cudny :loveu: Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy'] Olej pracę, wpadaj na obiad :cool3: [/QUOTE] Chętnie !!!!!!!!! tak sie dzisiaj paskudnie czuję że aż mi sie ryczeć chce że musze iść na całą noc do pracy :placz: pewnie przez to że byliśmy w kaliszu w koncu opłacić składkę w ZK i ta jazda mnie osłabiła na maxa :roll: Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] tak sie dzisiaj paskudnie czuję że aż mi sie ryczeć chce że musze iść na całą noc do pracy :placz: pewnie przez to że byliśmy w kaliszu w koncu opłacić składkę w ZK i ta jazda mnie osłabiła na maxa :roll:[/QUOTE] To zgłoś chorobowe :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Oj masz rację, jest cudny :loveu: Mogę też wpaść ?? :evil_lol: ps. od miesiąca się nie zabezpieczam [SIZE=1].... Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Ptysiak'] Mogę też wpaść ?? :evil_lol: ps. od miesiąca się nie zabezpieczam [SIZE=1].... Wpadaj, wpadaj :) I na obiad ;) I z Sebkiem :multi: Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']To zgłoś chorobowe :evil_lol: Mój "lider" by chyba na zawał padł , połowa firma jest na chorobowym , juz wczoraj miał problem jak ludzi ustawić i robiłam raz tu raz tam heh [quote name='Ptysiak'] ps. od miesiąca się nie zabezpieczam [SIZE=1].... :multi::multi::multi::multi: ja uciekam do pracy ;) miłego wieczorku laski ;) Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] miłego wieczorku laski ;)[/QUOTE] Miłej pracy ;) Quote
Ptysiak Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Napisałam to tak malutkimi literkami żeby Nikt nie zobaczył... cieszę się, że Nikt nie zobaczył :evil_lol: Chętnie bym wpadła NA OBIAD :evil_lol: tylko daleko :( Quote
łamAga Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']Miłej pracy ;) dziękuję ;) [quote name='Ptysiak']Napisałam to tak malutkimi literkami żeby Nikt nie zobaczył... cieszę się, że Nikt nie zobaczył :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Napisałam to tak malutkimi literkami żeby Nikt nie zobaczył... cieszę się, że Nikt nie zobaczył :evil_lol: Chętnie bym wpadła NA OBIAD :evil_lol: tylko daleko :([/QUOTE] No przecież nikt nie widział :evil_lol: Już nie ma racuchów :shake: Zjedliśmy wszystkie :eviltong: [quote name='ania90']Jaki Theodorek szczesliwy :loveu:[/QUOTE] Bardzo :) [quote name='dOgLoV']dobry wieczór Madziu :lol:[/QUOTE] Dobry wieczór Aguś :p Quote
Recommended Posts