*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 I na koniec zdjęcia Theodorka nie mojego autorstwa :eviltong: Kurcze, muszę jutro kupić biotynę, bo tak mi się włosy sypią, że mam dwa łyse placki na głowie :roll::-( Quote
Ty$ka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Hej :) Jak się macie? O matulu... jaki Theoś już duuuziutki :loveu: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Ty$ka']Hej :) Jak się macie? O matulu... jaki Theoś już duuuziutki :loveu:[/QUOTE] Hej, hej :) Mamy się super :multi: Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Torka i Theoś :loveu: mi też strasznie włosy wypadają , już szału dostawałam i szukałam na forach pomocy , polecili mi szampon i mgiełke firmy Radical i uwierz lub nie ale jak po umyciu głowy rozczesywałam włosy to na grzebieniu miałam milion włosów a teraz jak rozczesuje na grzebieniu mam góra jeden włosek dokładnie ten rodzaj z czerwonym paskiem bo są różne Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Tylko u mnie to jest po ciąży :roll: Naturalny objaw pojawiający się około 3 miesiące po porodzie :roll: Nigdy nie miałam problemów z włosami. Zawsze gęste i mocne ;) Quote
angineuuka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy'] Kurcze, muszę jutro kupić biotynę, bo tak mi się włosy sypią, że mam dwa łyse placki na głowie :roll::-([/QUOTE] starość nie radość, mamo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Angi']starość nie radość, mamo :evil_lol:[/QUOTE] Cicho siedź :mad::eviltong: Quote
angineuuka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! :D Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Angi']niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! :D[/QUOTE] Młodość nie wieczność, więc Ciebie też to czeka :eviltong: Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']Tylko u mnie to jest po ciąży :roll: Naturalny objaw pojawiający się około 3 miesiące po porodzie :roll: Nigdy nie miałam problemów z włosami. Zawsze gęste i mocne ;)[/QUOTE] hmmm ale moze by pomogło ;) Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='dOgLoV']hmmm ale moze by pomogło ;)[/QUOTE] Może i tak ;) Ale tu tego nie kupię, więc przez 5 tygodni muszę się ratować czymś innym ;) Ale za 5 tyg. wyjazd do PL (:multi:) to wtedy za tym popatrzę ;) A to w aptece czy w drogerii kupiłaś?? Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']Może i tak ;) Ale tu tego nie kupię, więc przez 5 tygodni muszę się ratować czymś innym ;) Ale za 5 tyg. wyjazd do PL (:multi:) to wtedy za tym popatrzę ;) A to w aptece czy w drogerii kupiłaś??[/QUOTE] 5 tygodni szybko zleci :cool3: ja w naturze to kupiłam ale w intermarche też to widziałam i jest bardzo tanie bo nie całe 10 zł kosztuję ;) Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']Dzięki :buzi:[/QUOTE] ależ proszę :loveu: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Jutro będzie rok, jak Bogdan się dowiedział, że zostanie tatusiem i mamy 10 rocznicę ślubu :loveu: Pamiętam jak całe dogo wiedziało, a on żył w nieświadomości :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']Jutro będzie rok, jak Bogdan się dowiedział, że zostanie tatusiem i mamy 10 rocznicę ślubu :loveu: Pamiętam jak całe dogo wiedziało, a on żył w nieświadomości :evil_lol:[/QUOTE] To już ?? :crazyeye: wow , jak ten czas leci :mdleje: biedny Bogdan :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='dOgLoV']To już ?? :crazyeye: wow , jak ten czas leci :mdleje: biedny Bogdan :diabloti:[/QUOTE] No już ;) Masakra :D Ciekawe co mi jutro da za prezent :hmmmm: Ja mu zostawię w nocy prezent w kuchni jak będę wstawać do młodego na karmienie ;) Jak wstanie rano do pracy, to będzie miał prezencik :loveu: Quote
angineuuka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']Jutro będzie rok, jak Bogdan się dowiedział, że zostanie tatusiem i mamy 10 rocznicę ślubu :loveu: Pamiętam jak całe dogo wiedziało, a on żył w nieświadomości :evil_lol:[/QUOTE] czytałam to :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']No już ;) Masakra :D Ciekawe co mi jutro da za prezent :hmmmm: Ja mu zostawię w nocy prezent w kuchni jak będę wstawać do młodego na karmienie ;) Jak wstanie rano do pracy, to będzie miał prezencik :loveu:[/QUOTE] ale romantycznie :loveu: a co mu kupiłaś ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Angi']czytałam to :evil_lol:[/QUOTE] Fajnie było, co nie? Pełna konspiracja :D Wszyscy wiedzą, a ten najbardziej zainteresowany nic nie wiedział :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='dOgLoV']ale romantycznie :loveu: a co mu kupiłaś ?? :cool3:[/QUOTE] Wodę tolaletową ma (i to kilka), zegarek ma nowy, w gry nie gra, skarpetki i majtki niech mu mama pod choinkę kupuje :evil_lol: Znalazłam fajną bluzę polarową (z Tchibo). Taka idealna na wiosnę i jesień jak na jeden rękaw za zimno, a w kurtce za ciepło ;) I kupiłam mu marcepan, bo bardzo lubi :loveu: A dobry marcepan jest drogi i on rzadko sam sobie kupuje :) Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']Wodę tolaletową ma (i to kilka), zegarek ma nowy, w gry nie gra, skarpetki i majtki niech mu mama pod choinkę kupuje :evil_lol: Znalazłam fajną bluzę polarową (z Tchibo). Taka idealna na wiosnę i jesień jak na jeden rękaw za zimno, a w kurtce za ciepło ;) I kupiłam mu marcepan, bo bardzo lubi :loveu: A dobry marcepan jest drogi i on rzadko sam sobie kupuje :)[/QUOTE] ładnie :loveu: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='dOgLoV']ładnie :loveu:[/QUOTE] A niech spróbuje w niej nie chodzić, to...:mad: Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdabroy']A niech spróbuje w niej nie chodzić, to...:mad:[/QUOTE] to mi prześlesz Sebastian nie pogardzi :evil_lol: i oczywiscie obowiazkowo chce ją zobaczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts