Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale czuje nadmiar niespożytej energii :eviltong:
[/QUOTE]

Ja tak mam przed okresem :roll: A że nie mam go już ponad rok, to i brak energii :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']to idź z psami na spacer :evil_lol:[/QUOTE]

samej mi sie nie chce :eviltong: poza tym chce mieć jeszcze troche ręce sprawne , już dzisiaj szarpałam się z Quenduchą jak próbowałam ją wtargać do samochodu , a od weta to tak wyprysnęła że o mało mi rąk o drzwi nie połamała :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co za niespodzianka :multi::loveu:[/QUOTE]

Jutro, jak będę miała czas (przyjeżdża ta koleżanka co jest w ciąży) to wrzucę je tutaj ;) One są z dzisiaj, więc całkiem świeże :)

Posted

[quote name='magdabroy']Jutro, jak będę miała czas (przyjeżdża ta koleżanka co jest w ciąży) to wrzucę je tutaj ;) One są z dzisiaj, więc całkiem świeże :)[/QUOTE]

koleżanka przyjedzie pogadać o porodzie ?? :cool3:

ale Torka jest delikatna dla Theosia :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']koleżanka przyjedzie pogadać o porodzie ?? :cool3:

ale Torka jest delikatna dla Theosia :loveu:[/QUOTE]

O tym co zrobić, żeby mieć chorobowe jak jej się umowa skończy, bo ma ją tylko do końca lutego ;) A poród na przełomie czerwca/lipca ;)

Bardzo delikatna ;) Ale w pewnym momencie chciał się walnąć na niego, tak jak to ze mną się bawi :D

[quote name='Angi']mam!
:D :D[/QUOTE]

Ale bez potwierdzenia przeze mnie zaproszenia do znajomych, nic nie zobaczysz :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']O tym co zrobić, żeby mieć chorobowe jak jej się umowa skończy, bo ma ją tylko do końca lutego ;) A poród na przełomie czerwca/lipca ;)

Bardzo delikatna ;) Ale w pewnym momencie chciał się walnąć na niego, tak jak to ze mną się bawi :D

Ale bez potwierdzenia przeze mnie zaproszenia do znajomych, nic nie zobaczysz :eviltong:[/QUOTE]

zaprosiłam :evil_lol: