Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

Cześć mamcia :D

Wchodzę do galerii Mariolki, czytam "trzecia mamcia". Wchodzę do łamAgi i czytam "druga mamcia". I zanim otworzyłam swoją galerię se myślę "Jak nie jestem tę PIERWSZĄ mamcią, to ją ukatrupię" :P Masz szczęście :*

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Wchodzę do galerii Mariolki, czytam "trzecia mamcia". Wchodzę do łamAgi i czytam "druga mamcia". I zanim otworzyłam swoją galerię se myślę "Jak nie jestem tę PIERWSZĄ mamcią, to ją ukatrupię" :P Masz szczęście :*

buahaha, przypadek :D 

Posted
15 godzin temu, *Magda* napisał:

hahahahahahahahahahahahahahaha :D

Posted
Dnia 7.12.2017 o 23:34, agutka napisał:

Dobry wieczór słoneczko, widzę,że dalej ciśniesz na dogo :p Jak Torcia? wszystko ok? pozdrawiam całą rodzinkę

Hej Agutka :)

Z Torką ok ;) Nie licząc tego, że już ma wprowadzone tabsy na zwyrodnienie już dożywotnio, to wszystko jest dobrze :)

Dziękujemy i również pozdrawiamy :*

Posted

W piątek wieczorem zaczął padać śnieg. Liczyłam na to, że spadnie go tyle, żeby pójść następnego dnia z dziećmi na sanki :) Niestety nie spadło go wystarczająco :/ Na sanki było za mało. Dzieci trochę poszalały w ogrodzie, ulepiliśmy bałwana, a popołudniu po śniegu nie było już śladu :(

Dziś przed południem śnieg znowu zaczął padać. Tym razem napadało go wystarczająco, żeby wyciągnąć ze strychu sanki :) Więc łapcie fotki, bo miałam ze sobą aparat :)

DSC_3100.JPG.0314fb8ef19f7965945a0ef2811ba4aa.JPG

DSC_3101.JPG.b6443f54792d69bdeaaadb5acd76b660.JPG

DSC_3102.JPG.1e6ac4206de539ce10546faddf2b10b8.JPG

DSC_3103.JPG.00a1f8d8061e77ece18b8ab3af85aa64.JPG

DSC_3104.JPG.0426c3d87c4f51094f072a43f4139369.JPG

Posted

Problem w tym, że Nathan nie toleruje czapek wiązanych pod szyją :/

A ta czapka jest dobra, bo zakrywa uszy.  I jest bardzo ciepła, a to najważniejsze. Tylko wczoraj był taki wiatr, że mi nawet kaptur z głowy zwiewał :/

Tora uwielbia śnieg :)