*Magda* Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Cześć mamcia :D Wchodzę do galerii Mariolki, czytam "trzecia mamcia". Wchodzę do łamAgi i czytam "druga mamcia". I zanim otworzyłam swoją galerię se myślę "Jak nie jestem tę PIERWSZĄ mamcią, to ją ukatrupię" :P Masz szczęście :* Quote
Aleksa. Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Wchodzę do galerii Mariolki, czytam "trzecia mamcia". Wchodzę do łamAgi i czytam "druga mamcia". I zanim otworzyłam swoją galerię se myślę "Jak nie jestem tę PIERWSZĄ mamcią, to ją ukatrupię" :P Masz szczęście :* buahaha, przypadek :D Quote
łamAga Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 15 godzin temu, *Magda* napisał: Wchodzę do galerii Mariolki, czytam "trzecia mamcia". Wchodzę do łamAgi i czytam "druga mamcia". I zanim otworzyłam swoją galerię se myślę "Jak nie jestem tę PIERWSZĄ mamcią, to ją ukatrupię" :P Masz szczęście :* hahahahahahahahahahahahahahaha :D Quote
agutka Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Dobry wieczór słoneczko, widzę,że dalej ciśniesz na dogo :p Jak Torcia? wszystko ok? pozdrawiam całą rodzinkę Quote
*Magda* Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 Dnia 7.12.2017 o 23:34, agutka napisał: Dobry wieczór słoneczko, widzę,że dalej ciśniesz na dogo :p Jak Torcia? wszystko ok? pozdrawiam całą rodzinkę Hej Agutka :) Z Torką ok ;) Nie licząc tego, że już ma wprowadzone tabsy na zwyrodnienie już dożywotnio, to wszystko jest dobrze :) Dziękujemy i również pozdrawiamy :* Quote
*Magda* Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 W piątek wieczorem zaczął padać śnieg. Liczyłam na to, że spadnie go tyle, żeby pójść następnego dnia z dziećmi na sanki :) Niestety nie spadło go wystarczająco :/ Na sanki było za mało. Dzieci trochę poszalały w ogrodzie, ulepiliśmy bałwana, a popołudniu po śniegu nie było już śladu :( Dziś przed południem śnieg znowu zaczął padać. Tym razem napadało go wystarczająco, żeby wyciągnąć ze strychu sanki :) Więc łapcie fotki, bo miałam ze sobą aparat :) Quote
*Magda* Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 Od jakiś 3h pada deszcz, więc śniegu już nie ma :( Quote
łamAga Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Super <3 aż mi zimno jak na te fotki patrze brrrr a u Nas wlasnie sypie jak pojeban....e ;( Nathan to klon Bodziana ;) Quote
Aleksa. Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Mamuśka, Ty weź temu małemu kup inna czapę. Uszy ma odkryte :( Torcia też szczęśliwa :) Quote
*Magda* Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Problem w tym, że Nathan nie toleruje czapek wiązanych pod szyją :/ A ta czapka jest dobra, bo zakrywa uszy. I jest bardzo ciepła, a to najważniejsze. Tylko wczoraj był taki wiatr, że mi nawet kaptur z głowy zwiewał :/ Tora uwielbia śnieg :) Quote
Recommended Posts