Aleksa. Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Niewyspana, to znaczy że impreza udana :D Quote
*Magda* Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 Bardzo udana, jak zawsze z nimi :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Dnia 5.01.2018 o 21:32, łamAga napisał: Dobry wieczór kreweciaro :D Ty nie długo będziesz żabciarą :D 16 godzin temu, Patikujek napisał: Dobry dzień w nowym roku! Dzień dobry, dzień dobry :) 16 godzin temu, Aleksa. napisał: Hej aaaaa, gdzie jesteś? W domu :P Quote
łamAga Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 3 godziny temu, *Magda* napisał: Ty nie długo będziesz żabciarą :D Nie bez powodu mam na imię Aga :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 5 godzin temu, Aleksa. napisał: To co się nie odzywasz :P Byłam zajęta robieniem nowego domu dla moich krewetek i oczywiście obowiązkami domowymi :P 3 godziny temu, łamAga napisał: Nie bez powodu mam na imię Aga :P Chyba łamAga :D :P Quote
łamAga Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 28 minut temu, *Magda* napisał: Chyba łamAga :D :P Nooo , ale opuchlizna prawie zeszła , ale palec mam bordowy :D Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Cześć :) W sumie to nic ciekawego :P Praca, dom, dzieci, praca, dom, dzieci.... Kuźwa, doba jest zdecydowanie za krótka :( Ale już nie mogę doczekać się czwartku :) Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Licze na foty ;p Nie ma czasu na foty :P Quote
Aleksa. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 A tak wgl to byś mnie odwiedziła i na kawę wpadła :D ciasto upiekę nawet ;p Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Czas? jaki czas?! Ledwo mam czas żeby po prawie tygodniu wejść na dogo :P A jeszcze jakieś małpy namawiają mnie na założenie FB, z czego jedna się odgraża, że mi sama konto założy i podeśle mi nick z hasłem :D Kuźwa, kiedy ja mam mieć na to wszystko czas?? Quote
Aleksa. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 2 minuty temu, *Magda* napisał: Czas? jaki czas?! Ledwo mam czas żeby po prawie tygodniu wejść na dogo :P A jeszcze jakieś małpy namawiają mnie na założenie FB, z czego jedna się odgraża, że mi sama konto założy i podeśle mi nick z hasłem :D Kuźwa, kiedy ja mam mieć na to wszystko czas?? Jakie szczegóły znasz, ta druga to jęzor ma długi ;p Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Jakie szczegóły znasz, ta druga to jęzor ma długi ;p Nudzi jej się i dlatego wszystko pisze :P Ale nie liczcie, że będę na FB wchodzić :P Nawet jak same mi to konto założycie :P Więc ogłaszam wszem i wobec, że jeżeli ktokolwiek otrzyma zaproszenie na FB ode mnie, to to nie jestem ja tylko Mariolka z Olką :P Quote
Aleksa. Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nudzi jej się i dlatego wszystko pisze :P Ale nie liczcie, że będę na FB wchodzić :P Nawet jak same mi to konto założycie :P Więc ogłaszam wszem i wobec, że jeżeli ktokolwiek otrzyma zaproszenie na FB ode mnie, to to nie jestem ja tylko Mariolka z Olką :P Jeśli już to Mariolcia i Olcia :D haha :D pytałam coś wyżej ślepoto :D Quote
łamAga Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 jedno to prawda , FB to złodziej czasu i prawdą est powiedzenie że fb jest jak lodówka , nic tam nie ma a i tak wchodziśz co 5 min sprawdzić :D 1 Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Jeśli już to Mariolcia i Olcia :D haha :D pytałam coś wyżej ślepoto :D To poniżej to pytanie?? Bo dla mnie to stwierdzenie :P 23 minuty temu, Aleksa. napisał: A tak wgl to byś mnie odwiedziła i na kawę wpadła :D ciasto upiekę nawet ;p Kiedy mam Cię odwiedzić? Dopiero wczoraj wnioski o urlop złożyłam :D :P Quote
*Magda* Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Możesz i jutro haha :D Nie zdążę obrócić w obie strony, a w poniedziałek rano do pracy :P Quote
Recommended Posts