Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Wróciła i już niemiła dla Agi :p

Bo mnie wk*rwia :D

Przed chwilą, łamAga napisał:

Jak śnieg spadnie to będzie jaśniej :P

U mnie marne szanse :(

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Ja też nie mam , nie wiem co mi sie stało , kiedys bym ciagle fotki robiła teraz mi sie nie chce :/

A mi może i by się chciało, ale nie mam czasu :/ Praca, dom, dzieci, ta je*ana kostka brukowa... :/ Dziś odkurzałam chatę dopiero przed 18, bo wcześniej nie dałam rady :(

Posted
12 minut temu, *Magda* napisał:

A mi może i by się chciało, ale nie mam czasu :/ Praca, dom, dzieci, ta je*ana kostka brukowa... :/ Dziś odkurzałam chatę dopiero przed 18, bo wcześniej nie dałam rady :(

Ale pomysl jak pozniej bedziesz miała ładnie przed domem ;)

Posted
22 godziny temu, łamAga napisał:

Ale pomysl jak pozniej bedziesz miała ładnie przed domem ;)

I co z tego skoro wiem jak teraz wygląda :P

9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Przywitam się u kobiety pracującej ;)

Cześć :)

Zaszalałam dzisiaj, zaszalałam :D

Brat z bratową i córką byli dziś w Katowicach na Disney on Ice. Wysłali mi mnóstwo zdjęć, m.in. był Zygzak  ;) I co zrobiłam? A no kupiłam bilety i jedziemy w lutym też, tylko u nas :D

Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

Theodor bedzie pewnie przeszczesliwy <3 

Dziś nie zdążył widzieć tych zdjęć, ale jutro mu pokażę ;) A że bilety kupiłam, to nie wie i szybko się nie dowie :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Dziś nie zdążył widzieć tych zdjęć, ale jutro mu pokażę ;) A że bilety kupiłam, to nie wie i szybko się nie dowie :P

Pewnie ładną sumkę musiałaś dac za te bilety ?

Posted

Pewnie ładną sumkę musiałaś dac za te bilety ?

150 euro za naszą trójkę, bo Nathan ma za darmo wstęp. Ale nie robię urodzin, bo akurat w moje urodziny jedziemy ;) Więc kasa zamiast na chlanie, wydana na taką atrakcję :D

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

150 euro za naszą trójkę, bo Nathan ma za darmo wstęp. Ale nie robię urodzin, bo akurat w moje urodziny jedziemy ;) Więc kasa zamiast na chlanie, wydana na taką atrakcję :D

Ładny gest :p ale suma i tak powala :P nie sądze żebyście tyle przepili :P nie mniej jednak atrakcja mega <3

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Ładny gest :p ale suma i tak powala :P nie sądze żebyście tyle przepili :P nie mniej jednak atrakcja mega <3

Przepili i przejedli, to tak :P Brat z bratową wydali na same bilety 400zł, na polskie zarobki to dużo :/ Już się sama nie mogę doczekać <3

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Przepili i przejedli, to tak :P Brat z bratową wydali na same bilety 400zł, na polskie zarobki to dużo :/ Już się sama nie mogę doczekać <3

No dużo dużo , jeszcze jak sie zarabia najniższe krajowe ;)

sama bym pojechala na takie coś , licze na dużo zdjęć <3

Posted

No dużo dużo , jeszcze jak sie zarabia najniższe krajowe ;)

sama bym pojechala na takie coś , licze na dużo zdjęć <3

Przypomnij mi za ponad 2 miesiące :P

Posted
17 godzin temu, *Magda* napisał:

Bo wzieli te najblizej sceny :D

Sama bym poszła na takie coś :P Widziałam kilka minut takiego występu, bardzo mi się spodobało :>