łamAga Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: No jest ciemno :P Tak o 8 rano będzie dopiero jasno :P Jak śnieg spadnie to będzie jaśniej :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Wróciła i już niemiła dla Agi :p Bo mnie wk*rwia :D Przed chwilą, łamAga napisał: Jak śnieg spadnie to będzie jaśniej :P U mnie marne szanse :( Quote
łamAga Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Wróciła i już niemiła dla Agi :p 1 minutę temu, *Magda* napisał: Bo mnie wk*rwia :D To jest oznaka miłości :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: To jest oznaka miłości :P Wielkiej :) Quote
*Magda* Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 9 minut temu, łamAga napisał: Nie masz fotek ? :P Nie mam :P Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: No pewnie :D Kto się czubi... :D Dokładnie tak :) Quote
łamAga Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ja też nie mam , nie wiem co mi sie stało , kiedys bym ciagle fotki robiła teraz mi sie nie chce :/ Quote
*Magda* Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Ja też nie mam , nie wiem co mi sie stało , kiedys bym ciagle fotki robiła teraz mi sie nie chce :/ A mi może i by się chciało, ale nie mam czasu :/ Praca, dom, dzieci, ta je*ana kostka brukowa... :/ Dziś odkurzałam chatę dopiero przed 18, bo wcześniej nie dałam rady :( Quote
łamAga Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 12 minut temu, *Magda* napisał: A mi może i by się chciało, ale nie mam czasu :/ Praca, dom, dzieci, ta je*ana kostka brukowa... :/ Dziś odkurzałam chatę dopiero przed 18, bo wcześniej nie dałam rady :( Ale pomysl jak pozniej bedziesz miała ładnie przed domem ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: Ale pomysl jak pozniej bedziesz miała ładnie przed domem ;) I co z tego skoro wiem jak teraz wygląda :P 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Przywitam się u kobiety pracującej ;) Cześć :) Zaszalałam dzisiaj, zaszalałam :D Brat z bratową i córką byli dziś w Katowicach na Disney on Ice. Wysłali mi mnóstwo zdjęć, m.in. był Zygzak ;) I co zrobiłam? A no kupiłam bilety i jedziemy w lutym też, tylko u nas :D Quote
*Magda* Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Theodor bedzie pewnie przeszczesliwy <3 Dziś nie zdążył widzieć tych zdjęć, ale jutro mu pokażę ;) A że bilety kupiłam, to nie wie i szybko się nie dowie :P Quote
łamAga Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dziś nie zdążył widzieć tych zdjęć, ale jutro mu pokażę ;) A że bilety kupiłam, to nie wie i szybko się nie dowie :P Pewnie ładną sumkę musiałaś dac za te bilety ? Quote
*Magda* Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Pewnie ładną sumkę musiałaś dac za te bilety ? 150 euro za naszą trójkę, bo Nathan ma za darmo wstęp. Ale nie robię urodzin, bo akurat w moje urodziny jedziemy ;) Więc kasa zamiast na chlanie, wydana na taką atrakcję :D Quote
łamAga Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: 150 euro za naszą trójkę, bo Nathan ma za darmo wstęp. Ale nie robię urodzin, bo akurat w moje urodziny jedziemy ;) Więc kasa zamiast na chlanie, wydana na taką atrakcję :D Ładny gest :p ale suma i tak powala :P nie sądze żebyście tyle przepili :P nie mniej jednak atrakcja mega <3 Quote
*Magda* Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ładny gest :p ale suma i tak powala :P nie sądze żebyście tyle przepili :P nie mniej jednak atrakcja mega <3 Przepili i przejedli, to tak :P Brat z bratową wydali na same bilety 400zł, na polskie zarobki to dużo :/ Już się sama nie mogę doczekać <3 Quote
łamAga Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Przepili i przejedli, to tak :P Brat z bratową wydali na same bilety 400zł, na polskie zarobki to dużo :/ Już się sama nie mogę doczekać <3 No dużo dużo , jeszcze jak sie zarabia najniższe krajowe ;) sama bym pojechala na takie coś , licze na dużo zdjęć <3 Quote
*Magda* Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No dużo dużo , jeszcze jak sie zarabia najniższe krajowe ;) sama bym pojechala na takie coś , licze na dużo zdjęć <3 Przypomnij mi za ponad 2 miesiące :P Quote
łamAga Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Przypomnij mi za ponad 2 miesiące :P Przypomnisz sobie na pewno :P Quote
angineuuka Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 17 godzin temu, *Magda* napisał: Przepili i przejedli, to tak :P Brat z bratową wydali na same bilety 400zł, na polskie zarobki to dużo :/ Już się sama nie mogę doczekać <3 Bo wzieli te najblizej sceny :D Sama bym poszła na takie coś :P Widziałam kilka minut takiego występu, bardzo mi się spodobało :> Quote
*Magda* Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 5 godzin temu, angineuuka napisał: Bo wzieli te najblizej sceny :D Wiem :P Ja też wzięłam koło sceny :P Quote
Recommended Posts