Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Ten, tago :P Mieliśmy w planie jechać do Monachium na Oktoberfest ;) Dla niewtajemniczonych, to święto piwa w Niemczech, która co roku gości kilka milionów ludzi z całego świata. Niestety szwagier, który mieszka 100km od Monachium, nie dostanie wolnego, więc nie jedziemy Cry_emoticon_by_smiekie.gif Smutno mi, bo byłam już 3x, impreza jest tak niesamowita, że nie da się tego opisać słowami. TO TRZEBA PRZEŻYĆ!!! Więc postanowiliśmy, że robimy Oktoberfest w domu :) Już kiedyś taką imprezę organizowaliśmy, ale wtedy nie mieliśmy zobowiązań (czyt. dzieci gwizdze.gif) i mogliśmy sobie zaprosić kilkanaście osób. Teraz mamy dzieci, więc będzie skromnie, bo tylko nasza rodzinka, rodzinka Zosia i Helenka z rodzicami oraz znajome małżeństwo ;) Towarzystwo fajne, więc imprezka powinna się udać :) Tak więc 23 września wieczorem, proszę się mnie nie spodziewać na dogo jezyk.gif

A żeby było prawie jak w Monachium, to zakupiłam oczywiście ubrania ;)

Bogdan:

B.jpg.71ac159315dc34e6678640418549cfe7.jpg

59b833c945e7b_Bs.jpg.671ead57b2d4f8ee1aeaf723f4b1c9a9.jpg

Ja:

Ja.jpg.b3bbf438a456cb1257d57865aa8ffcb7.jpg

59b8339d5e6ee_Jas.jpg.9b264ae9067f7dd3be6416350f0157b2.jpg

Theodor:

59b833b1acbd7_Tk.jpg.765c7e0cc8b182bed6e6a35e13166fb7.jpg

59b833ac247a9_TiN.jpg.1dae09a73990d9d2cced98be02b205b3.jpg

59b833b3de55b_Tsk.jpg.9a2e3511b11ddad0d9563d16dbd65801.jpg

Nathan:

59b833a99dfee_Nk.jpg.5ebb0d463ee35a59ec06d6002ff459d0.jpg

59b833ac247a9_TiN.jpg.1dae09a73990d9d2cced98be02b205b3.jpg

Posted

Ale jazda :D :D :D :D  

już się nie mogę doczekać aż Was zobaczę w tych ubraniach !!!! <3

Ale ja się tam cieszę że nie jedziecie , mało się słyszy o zamachach w niemczech na imprezach masowych ?! tam będzie mnóstwo ludzi , idealna pożywka dla zamachowców , ja wiem że za dużo telewizji bla bla bla , ale w domu na pewno będziecie bardziej bezpieczni !

Posted
4 godziny temu, łamAga napisał:

Ale jazda :D :D :D :D  

już się nie mogę doczekać aż Was zobaczę w tych ubraniach !!!! <3

Ale ja się tam cieszę że nie jedziecie , mało się słyszy o zamachach w niemczech na imprezach masowych ?! tam będzie mnóstwo ludzi , idealna pożywka dla zamachowców , ja wiem że za dużo telewizji bla bla bla , ale w domu na pewno będziecie bardziej bezpieczni !

jak ma się cos stać, to stanie się nawet w domu ;P

Posted
21 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Genialne ubrania :)

A Oktoberfest chwali sobie mój kolega, powiedział że kiedyś koniecznie muszę tam pojechać i zobaczyć na własne oczy:D

Dzięki :*

Koniecznie jedź! Jeśli tylko będziesz miała możliwość :)

11 godzin temu, łamAga napisał:

Idź w cholerę :P

6 godzin temu, angineuuka napisał:

ale w sumie, mając dwójke dzieci to warto minimalizować to ryzyko :D 

Ta dwójka sama z siebie jest niebezpieczna :D

Posted
10 minut temu, *Magda* napisał:

Dzięki :*

Koniecznie jedź! Jeśli tylko będziesz miała możliwość :)

Idź w cholerę :P

Ta dwójka sama z siebie jest niebezpieczna :D

ale z ciebie mama :D 

Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

A jak się czujesz?

Ogólnie to bardzo dobrze ;) Czasem mnie tylko zaboli w którymś miejscu co miałam kłutą nogę :/ Ale lekarz wczoraj mówił, że nawet 8-10 dni może mnie noga boleć ;)

Posted
8 minut temu, łamAga napisał:

Noga boli ale bardziej pewnie myśl żę we Wtorek juz do pracy :/ 

Trochę tak :/ Tym bardziej, że akurat we wtorek nie chciałam jeszcze pracować :(

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Trochę tak :/ Tym bardziej, że akurat we wtorek nie chciałam jeszcze pracować :(

współczuję , wiem ja cieżko jest wracac po takim czasie do pracy :/

Posted
12 minut temu, łamAga napisał:

współczuję , wiem ja cieżko jest wracac po takim czasie do pracy :/

Mi ten wtorek nie pasuje po prostu :/ Akurat wtedy Theodor ma fotografa w przedszkolu i pierwszy raz jest możliwość zdjęć z rodzeństwem ;) Zapisałam Nathana na ostatni możliwy termin (15:30), ale i tak nie wiem czy zdążę :( Poproszę Gabi, żeby mi go przebrała w czyste ciuchy i żeby czekał już w kurtce i butach, ale czy uda mi się dojechać na czas skoro kończę o 15 pracę, to nie wiem :(