angineuuka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wódka i drinki - fuj, fuj, fuj :D eee tam xD drinki to jak wiem, że nie mogę sobie pozwolić. Ale ostatnio nic nie pije :p Quote
Tyśka) Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: drinki to jak wiem, że nie mogę sobie pozwolić. No właśnie drinki byłyby okej, ale mam słabą głowę ;D Ja jedynie wino :D Quote
łamAga Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Wódka , drinki , wino , fuj :P piwko jest nice :D Quote
Aleksa. Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 No Ty zawsze wcześniej się pakujesz :D Piwkoo ble Quote
*Magda* Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: Wódka , drinki , wino , fuj :P piwko jest nice :D Ty się nie znasz Każdy alkohol, który sponiewiera jest pycha 22 godziny temu, Aleksa. napisał: No Ty zawsze wcześniej się pakujesz :D Piwkoo ble Wcześniej, to się Mariolka pakuje Ona jedzie za 2 tygodnie i już myśli o pakowaniu Ja wyjeżdżam w nocy z soboty na niedzielę, to tak myślę, że w piątek albo dopiero w sobotę będzie pakowanie P.S. Wszystkie mendy przyjdą na dogo jak ja będę szła spać A potem będą narzekać, że nikogo nie ma Quote
łamAga Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: P.S. Wszystkie mendy przyjdą na dogo jak ja będę szła spać A potem będą narzekać, że nikogo nie ma pretensje do mojego syna proszę kierować :P Tak późno ostatnio chodzi spać że jak wejde na dogo to 22 jest ;( Quote
Aleksa. Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 A jak do mnie lecieliście, to dużo wcześniej pytałaś o różne rzeczy :D Quote
*Magda* Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 21 godzin temu, łamAga napisał: pretensje do mojego syna proszę kierować :P Tak późno ostatnio chodzi spać że jak wejde na dogo to 22 jest ;( Pretensje trzeba mieć do rodziców, a nie dzieci :P 21 godzin temu, Aleksa. napisał: A jak do mnie lecieliście, to dużo wcześniej pytałaś o różne rzeczy :D Pytać, a pakować to różnica :P Quote
Aleksa. Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Foty proszę...Torki nad wodą :D a jak nie zrobiłaś bo nie byłaś, to masz powód by jechać, bo ja czekam :D Quote
mar....ka Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Dnia 14.07.2017 o 20:15, *Magda* napisał: P.S. Wszystkie mendy przyjdą na dogo jak ja będę szła spać A potem będą narzekać, że nikogo nie ma mendy........buhahaha, też Cię kofffam pakuj się pakuj i nie marudź, będzie mi raźniej :P Quote
*Magda* Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 7 godzin temu, Aleksa. napisał: Foty proszę...Torki nad wodą :D a jak nie zrobiłaś bo nie byłaś, to masz powód by jechać, bo ja czekam :D Za zimno żeby jechać nad wodę :P 7 godzin temu, mar....ka napisał: mendy........buhahaha, też Cię kofffam pakuj się pakuj i nie marudź, będzie mi raźniej :P Nie chce mi się jeszcze pakować :P Póki co robię tylko listę co muszę zabrać ;) 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Hej :) Cześć :) Quote
łamAga Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 16 minut temu, *Magda* napisał: Nie chce mi się jeszcze pakować :P Póki co robię tylko listę co muszę zabrać ;) To tak trochę jak byś się pakowała :P Quote
*Magda* Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 17 godzin temu, łamAga napisał: To tak trochę jak byś się pakowała :P Nie zupełnie, bo to lista rzeczy które muszę najpierw kupić :P Quote
*Magda* Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Ale tłumy na dogomanii Piszę sama do siebie, więc przypominam, że za 2 dni wyjeżdżam nad morzem i mnie tu nie będzie Quote
*Magda* Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 Dnia 21.07.2017 o 13:48, mar....ka napisał: i weź majtochy :P, bo się przeziębisz Nie po to jadę moczyć tyłek nad morze, żeby go w majtkach trzymać :D Żegnam miłe panie na minimum 8 dni :P Quote
łamAga Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Tir załadowany , można jechać :D szerokości :* Quote
Recommended Posts