*Magda* Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: i znowu wspomnienia wróciły ;( Sorry :/ Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Sorry :/ Przecież nic się nie stało :* tak już będzie zawsze , Neruś tez tak zawsze zwisał z legowiska .... Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 No wiesz co na dogomani wstawiać zdjęcia zwierząt :P dzieci daj :D Quote
*Magda* Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 5 minut temu, łamAga napisał: Przecież nic się nie stało :* tak już będzie zawsze , Neruś tez tak zawsze zwisał z legowiska .... To chyba domena ONków, bo Tora zawsze tak śpi, choćby nie wiem jak duże legowisko miała :D Teraz, Ania :) napisał: No wiesz co na dogomani wstawiać zdjęcia zwierząt :P dzieci daj :D Zwierząt jak zwierząt, ale psa :D Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Teraz, *Magda* napisał: To chyba domena ONków, bo Tora zawsze tak śpi, choćby nie wiem jak duże legowisko miała :D Zwierząt jak zwierząt, ale psa :D Pewnie tak ;) Ale i tak mało zdjęć :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 13 godzin temu, angineuuka napisał: to ty masz zwierzęta? o.o Ciiiiiiiiiii, bo się wyda :P Quote
Chesti Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Bry :) Skąd się bierze takie koty co psy lubią? Bo mój bajgiel poszukuje ;) Masz przeuroczych synów Magda. Aż się buzia śmieje jak się na nich patrzy :) Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 11 minut temu, Chesti napisał: Bry :) Skąd się bierze takie koty co psy lubią? Bo mój bajgiel poszukuje ;) Masz przeuroczych synów Magda. Aż się buzia śmieje jak się na nich patrzy :) np DT co posiada psy :D Quote
Chesti Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 16 minut temu, angineuuka napisał: np DT co posiada psy :D Nie no śmieję się ;) Bajgiel od prawie dwóch lat robi podchody do kota, a kot ma go głęboko. Ja tam drugiego futra nie chcę :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Hej laski :) 35 minut temu, Chesti napisał: Skąd się bierze takie koty co psy lubią? Bo mój bajgiel poszukuje ;) Masz przeuroczych synów Magda. Aż się buzia śmieje jak się na nich patrzy :) Akurat mój Lumpek zanim do nas trafił mieszkał z parodziesięcioma kotami i kilkoma psami w małym jednorodzinnym domku ;) Ma to swoje plusy, bo mogę być "przechowalnią" dla zwierząt znajomych, nie bojąc się, że ze strony mojego zwierzyńca coś może grozić ;) Ma to jednak też minusy, niestety :/ Jak tylko Lumpek wychodzi poza podwórko (czasem, jak np.wyrzucam śmieci), to muszę uważać czy nie idzie jakiś sąsiad z psem :/ Bo mój Lumpek co robi na widok psa? Nie ważne czy znajomy czy obcy. Biegnie się przywitać Dziękuję Przeuroczy są, to fakt ;) Tylko gdyby starszy słuchał co się do niego mówi, to byłoby cudownie :D Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Hahahahha Lumpek ryzykant :D On powinien mieć na drugie "Kaskader" :D Quote
Chesti Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 A to moja babcia miała takiego towarzyskiego kocura. Kiedyś odkryła, że Roman siada na murku u sąsiadów i delikatnie głaszcze ONkę sąsiadów po nosie. Wszystko nic, tylko ONka miała przezwisko Alf, bo tak koty "kochała" :) 7 minut temu, *Magda* napisał: Dziękuję Przeuroczy są, to fakt ;) Tylko gdyby starszy słuchał co się do niego mówi, to byłoby cudownie :D Oj tam oj tam. Nie może być idealnie ;) Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 A co do dzieci to moje mnie w ogóle nie słucha :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 2 minuty temu, Chesti napisał: A to moja babcia miała takiego towarzyskiego kocura. Kiedyś odkryła, że Roman siada na murku u sąsiadów i delikatnie głaszcze ONkę sąsiadów po nosie. Wszystko nic, tylko ONka miała przezwisko Alf, bo tak koty "kochała" :) Oj tam oj tam. Nie może być idealnie ;) Znając mojego kocura, robiłby to samo :D Znałam ONka o imieniu Dzidziuś :) Ale przezwisko Alf też dobre :D Na idealne dzieci nie liczę ;) Boję się tylko czego starszy może nauczyć młodszego :D Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: A co do dzieci to moje mnie w ogóle nie słucha :P A innych? Quote
Chesti Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Mnie nie słucha ani dziecko, ani pies, ani kot... się przyzwyczaiłam ;D Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: A innych? Słucha mojego brata , jak on coś powie to jest w mig zrobione .... Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 3 minuty temu, Chesti napisał: Mnie nie słucha ani dziecko, ani pies, ani kot... się przyzwyczaiłam ;D Mnie mąż ostatnio nie chciał słuchać :D Ale już mu przeszło ;) 1 minutę temu, łamAga napisał: Słucha mojego brata , jak on coś powie to jest w mig zrobione .... No widzisz, czyli da się zrobić coś, żeby słuchał :P Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Mnie mąż ostatnio nie chciał słuchać :D Ale już mu przeszło ;) No widzisz, czyli da się zrobić coś, żeby słuchał :P Mnie mąż nigdy nie słuchał :P Ale ja nie wiem co On zrobił :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Mnie mąż nigdy nie słuchał :P Ale ja nie wiem co On zrobił :P Mój czasem próbuje się zerwać z łańcucha, ale z marnym skutkiem :D Jak to co? Był bardziej stanowczy niż Ty :P Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Mój czasem próbuje się zerwać z łańcucha, ale z marnym skutkiem :D Jak to co? Był bardziej stanowczy niż Ty :P A mój jest niereformowalny :P Wczoraj dostał ode mnie klapsa ( Sebek stwierdził że to było strzepnięcie kurzu z pupy ) to zrobił poważną minę , odwrócił głowe na bok i jebnął focha hahahahahahahahahahahha Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Wiesz, mogę Cię poznać ze szwagrem :D No to zaszalałaś :D Quote
Recommended Posts