Tyśka) Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 A jak dziewczynka jest podobna to tatusia ? Nieee, dla mnie dziewczyna musi być dziewczęca, a chłopak chłopięcy :D. I tak, mówi to osoba, która chodzi w bojówkach iw glanach (ale już powoli się to zmienia! ;p) Coś tam po drugim rodzicu może być, oczywiście ale jednak niech widać od razu czy to chłopak czy dziewczyna :D Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Maryśka ma urodę dziewczęcą a jednak podobna do tatusia ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Maryśka ma urodę dziewczęcą a jednak podobna do tatusia ;) Bo tatuś ma urodę niemęską :P :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Ja jestem podobną do taty bardziej ;) Ja też :/ Quote
angineuuka Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 I ja podobno tez, ale nie widze sama podobienstwa do nikogo. :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 I ja podobno tez, ale nie widze sama podobienstwa do nikogo. :P To znaczy, że jesteś po listonoszu :P Quote
Ania :) Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 A ja jestem do mamy podobna a brat jest klonem ojca :P Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ale dzieci sie zmieniają , córka sąsiadów jak była mała to wypisz wymaluj była "tatusiem" teraz ma 4 latka i jest klonem mamusi ;) Quote
kalyna Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ja po tacie mam oczy, resztę to tak różnie mi przypisują, taka typowo pół na pół. Ale charakter mam 100% ojca, co nie jest zaletą. Jednak zawsze jest wytłumaczenie, dlaczego jestem taka suka i z bardzo głupimi pomysłami :P I mamuśka zawsze powtarza, że wiadomo po kim to mam i to napewno nie po niej :P edit. Wow :O Lumpka zdjęcia są i widać, ze dobrze się trzyma, nawet jako szczerbatek ;) A ja do dzisiaj tak oblizuję pałki od miksera... Z tego się nie wyrasta o.O Quote
*Magda* Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Nie pomyliłam się, jak niektórym napisałam, że czeka nas 2 dni odwyku od dogo :D Tylko czemu znowu po awarii, zniknęły posty Olu, nie zmieniłam tytułu, tylko "obcięłam" końcówkę :P Quote
mar....ka Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 coś dalej nie tak....hmmm...mam problem z wejściem w ulubione Quote
*Magda* Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Niech mi ktoś powie jak ustawić, żeby jako pierwsze mieć tematy, w których jest odpowiedź? I żeby kierowało do ostatniej dodanej odpowiedzi, a nie za każdym razem na pierwszą stronę odwiedzanego wątku :/ Quote
*Magda* Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Co jest fajne? Nie wiem jak to wszystko poustawiać, jak dodać zdjęcia... Quote
*Magda* Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Nie ma banerków :( Ale wiem, jak dodać zdjęcia :P Quote
angineuuka Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 22 minut temu, magdabroy napisał: Niech mi ktoś powie jak ustawić, żeby jako pierwsze mieć tematy, w których jest odpowiedź? I żeby kierowało do ostatniej dodanej odpowiedzi, a nie za każdym razem na pierwszą stronę odwiedzanego wątku :/ Kurde, cytat sie zrobil. Oddajcie stare dogo,na fonie nie wyrabiam Quote
Recommended Posts