Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak dziewczynka jest podobna to tatusia ?

Nieee, dla mnie dziewczyna musi być dziewczęca, a chłopak chłopięcy :D.
I tak, mówi to osoba, która chodzi w bojówkach iw glanach (ale już powoli się to zmienia! ;p)

Coś tam po drugim rodzicu może być, oczywiście ale jednak niech widać od razu czy to chłopak czy dziewczyna :D

Posted

Ja po tacie mam oczy, resztę to tak różnie mi przypisują, taka typowo pół na pół.

Ale charakter mam 100% ojca, co nie jest zaletą. Jednak zawsze jest wytłumaczenie, dlaczego jestem taka suka i z bardzo głupimi pomysłami :P

I mamuśka zawsze powtarza, że wiadomo po kim to mam i to napewno nie po niej :P

edit. Wow :O Lumpka zdjęcia są i widać, ze dobrze się trzyma, nawet jako szczerbatek ;)

A ja do dzisiaj tak oblizuję pałki od miksera... Z tego się nie wyrasta o.O

Posted

Nie pomyliłam się, jak niektórym napisałam, że czeka nas 2 dni odwyku od dogo :D

Tylko czemu znowu po awarii, zniknęły posty zly1.gifzly1.gifzly1.gif

Olu, nie zmieniłam tytułu, tylko "obcięłam" końcówkę :P

Posted

Niech mi ktoś powie jak ustawić, żeby jako pierwsze mieć tematy, w których jest odpowiedź?

I żeby kierowało do ostatniej dodanej odpowiedzi, a nie za każdym razem na pierwszą stronę odwiedzanego wątku :/

Posted
22 minut temu, magdabroy napisał:

Niech mi ktoś powie jak ustawić, żeby jako pierwsze mieć tematy, w których jest odpowiedź?

I żeby kierowało do ostatniej dodanej odpowiedzi, a nie za każdym razem na pierwszą stronę odwiedzanego wątku :/

Kurde, cytat sie zrobil.

Oddajcie stare dogo,na fonie nie wyrabiam