*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Ja też musiałam porzucić imprezke,aale przez kundlee :/ :P Lara też u Ciebie? Szczęśliwego ... ;) Dziękuję i wzajemnie :* Ja też w domu, chora :( Miałam jechać z koleżanką do Katowic ale coś mnie aż takie gwarno nie cieszy, a i boję się petard od niedawna strasznie :/ Ja bym może i wyskoczyła gdzieś na jakiś "rynek" pooglądać fajerwerki, ale nie chce mi się czekać do północy :P P.S. Nie będę spamować na dogo i wysyłać każdemu życzeń noworocznych :P Musicie mi to wybaczyć i zadowolić się tym, że w swojej galerii złożę wszystkim życzenia ;) Niech się spełnią noworoczne życzenia: te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią wszystkie one krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. Quote
Aleksa. Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 I ode mnie najlepsze życzenia na nowy rok :) Lara, Rudy, Dora. Jak rudego zamykam na przedsionku to zaraz jest pod szafą..juz strzelają :( a wczoraj mial nieprzyjemna sytuacje z petarda..wiec jak mogę biore go do środka domu. Wlasnie wyciskam pomarancze, a Rudy spi pod nogami ;) Quote
angineuuka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Tez mialam z Iwona jechac do Katowic, ale wolimy wkoncu w domu zostac :D Najlepszego Madzia na nowy rok :* Quote
mar....ka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Anigina miała koszmar z Tobą heheh??? A tak poza tym wszystkiego naj w Nowym Roku, szczęśliwego rozwiązania, zdrowia dla Twojej Rodzinki, spełnienia wszelkich marzeń. Ucałuj od teściowej Theosia (jego żonka ma paznokcie na róż zrobione :P) Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Dziękuję dziewczyny Ja pewnie dziś będę co jakiś czas na dogo, więc jak komuś będzie się nudzić, to może mi towarzyszyć :D Quote
mar....ka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 ja jestem, czasem znikam- ale ogólnie jestem hehehe Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Czyli będzie Sylwester na dogo :) Quote
angineuuka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Tez bede na dogo od czasu do czasu :D Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 no ja już lampkę szampana piję :P A ja nie :P Myślałam, że się napiję łyczka, tak dla zasady, ale Bogdan bierze leki, więc butelka pozostanie nieotwarta :P Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Tez bede na dogo od czasu do czasu :D Fajnie :D Quote
marta1624 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 I ja będę! Znikam co prawda na trochę ale jestem! :) Quote
mar....ka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 właśnie zupkę chińską sobie zrobiłam heheh Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Ugotowałaś I aż mi się przypomniała sytuacja sprzed 12 lat, jak mieszkaliśmy w Holandii ze współlokatorami. Mieszkało z nami takie małżeństwo: Gabi i Mariusz. Niedziela popołudnie. Gabi z Mariuszem zjedli zupkę chińską. Jakiś czas później dialog między nimi: M:- Gabi, ugotowałabyś jakiś obiad. G:-Przecież ugotowała zupę! Quote
mar....ka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 u mnie polsat, ale muszę przełączyć, bo smęcą Quote
angineuuka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 A u mnie kierunek spacer z psami :D Quote
marta1624 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ja już z psami wróciłam, oglądaliśmy petardy :D Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Mnie się już na spacer nie chce iść :P Quote
Tyśka) Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Mój pieseł się boi nawet wyjść do kuchni, to co tu dopiero mówić o spacerze. Teraz zawinął się w koc i tylko ślepia wystraszone wystawia... Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 ja jestem, czasem znikam- ale ogólnie jestem hehehe Tez bede na dogo od czasu do czasu :D I ja będę! Znikam co prawda na trochę ale jestem! :) No i gdzie jesteście? :mad: Quote
Recommended Posts