*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 To w końcu Nikodem ? :D Nie wiem :P W czwartek idę na kolejne usg. Jak pani doktor ponownie powie, że chłopak, to Bogdan musi się określić co do imienia. Faktycznie, ja ostatnio tu byłam, jak Magda dopiero od paru tygodni była w ciazy :P A teraz już kończę :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Dajcie mu na imię Bogdan Junior! :D Ty się nie śmiej, bo Bogdan ciągle żartuje, że damy mu na imię Junior! Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 ja całą ciąże słyszałam że bedzie Sebastian junior :P Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Dobra to cofam to! Żeby nie było na mnie jakby tak dał na imię :lol: Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Hahahhaa, a ja do ciebie pisałam o 'małym' junior :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Teraz to bez sensu :P Bo Junior pasowałby do Theodora, bo on jest do niego podobny. A COSiek nie wiadomo :P Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 COSiek będzie pasował do każdego wybranego imienia :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Właśnie ciekawe do kogo bedzie podobny ;) Wolałabym do tatusia :D COSiek będzie pasował do każdego wybranego imienia :) To może damy mu na imię COŚ :D ups, powtórzyła się wiadomość :D Zauważyłam :D Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 A dlaczego ? jedno mudi być "tatusia" drugie "mamusi" ! :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 A dlaczego ? jedno mudi być "tatusia" drugie "mamusi" ! :P Ale facet lepiej jakby miał urodę po tatusiu, a nie po mamusi :P Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Dlaczego ? jak chłopiec jest podobny do mamusi to ma taką piekną delikatną buziulkę <3 Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Dlaczego ? jak chłopiec jest podobny do mamusi to ma taką piekną delikatną buziulkę <3 Ale po tatusiu miałby dołeczki w policzkach (jak Theodor) :D Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ale po tatusiu miałby dołeczki w policzkach (jak Theodor) :D Wystarczy jeden podobny do tatusia :P Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 No to niech ma dołeczki a jest podobny do mamusi :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Wystarczy jeden podobny do tatusia :P Ja tam wolę obu :P Quote
Tyśka) Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Hahha, jaka rozmowa :D Ale tu zgodzę się z Magdą, lepiej by COSiek był tatusiowej urody :D Bo osobiście nie przepadam za chłopakami dziewczęcej urody :P (dobra, wiem że to dziwnie brzmi xd) Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 A jak dziewczynka jest podobna to tatusia ? Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Hahha, jaka rozmowa :D Ale tu zgodzę się z Magdą, lepiej by COSiek był tatusiowej urody :D Bo osobiście nie przepadam za chłopakami dziewczęcej urody :P (dobra, wiem że to dziwnie brzmi xd) Brawo Tyś :) chłopak ma wyglądać jak chłopak, a nie jak pi*da :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ja tam muszę przyznać że dołeczki ma urocze <3 Cosik też mógłby mieć, ale jak będzie po mamusi to też będzie śliczny <3 Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 A jak dziewczynka jest podobna to tatusia ? Maria ma urode po tacie, zdecydowanie.. Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Ja tam muszę przyznać że dołeczki ma urocze <3 Cosik też mógłby mieć, ale jak będzie po mamusi to też będzie śliczny <3 Się okaże ;) Prawda jest taka, że my se możemy gdybać, a moje dziecko ma już wszystko przypisane genetycznie :P Quote
Recommended Posts