Oscar Patric Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Teo wie co dobre :D a kawą się nie chwal,tylko dawaj :lol: a Lumpka to ukradnę :wub: a Tora to gdzie ? a drugi synuś to pewnie piłkarz/albo karateka ;) Quote
Tyśka) Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 O maaaaktko, jaka kawa :wub: Lumpek kochany jest :) A Theoś jaki zachwycony, też lubiłam wylizywać :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 A Tora zjedzona :( Theoś boski <3 No dobra, żeby nie było, Lumpiasty też, zwłaszcza ząbkowy :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Bita śmietanę do dzisiaj tak zlizuje :D Ja też :) Poproszę taką kawke do łóżka :) A czemu do łóżka? a Tora to gdzie ? a drugi synuś to pewnie piłkarz/albo karateka ;) Tora śpi :) Oby nie :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 O maaaaktko, jaka kawa :wub: Lumpek kochany jest :) A Theoś jaki zachwycony, też lubiłam wylizywać :D Dzięki :) A Tora zjedzona :( Theoś boski <3 No dobra, żeby nie było, Lumpiasty też, zwłaszcza ząbkowy :) Tora nie zjedzona, bo za stare mięso :P Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ja już z psami wróciłam, oglądaliśmy petardy :D A to nie przypadkiem Ty na fb pisałaś, że przez petarde pies sobie rozwalił łape? ja już chyba osoby mylę..skoro Ty tu piszesz, że chodzisz z psem oglądać petardy, a tam że jesteś zła na te osoby i będziesz zgłaszać na policje :D chyba osoby pomyliłam ?! :D ;) A czemu do łóżka? Akurat leżałyśmy z Beatą w łóżku-film oglądałyśmy :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Akurat leżałyśmy z Beatą w łóżku-film oglądałyśmy :D Czyli dużo się nie pomyliłam, pisząc Ci, że masz se znaleźć dziewczynę :P Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Czyli dużo się nie pomyliłam, pisząc Ci, że masz se znaleźć dziewczynę :P Masz rację :) :P Quote
angineuuka Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Wiesz Ola, Marta ma TRZY psy. Obstawiam ze nie wszystkie sie boja. No i nie wiem czy Kajka sie boi. Poza tym, sorry ale tez bym po takiej akcji dzwonila na policje. Bo dlaczego jakis gowniarz ma rzucac we mnie petarda? To, ze zglosila ich na policje ma znaczyc ze pies sie boi? Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Wiesz Ola, Marta ma TRZY psy. Obstawiam ze nie wszystkie sie boja. No i nie wiem czy Kajka sie boi. Poza tym, sorry ale tez bym po takiej akcji dzwonila na policje. Bo dlaczego jakis gowniarz ma rzucac we mnie petarda? To, ze zglosila ich na policje ma znaczyc ze pies sie boi? No tak zrozumiałam z opisu, że pies się zerwał :) Nie napisałam tego z żadna pretensją, ale widzę że Ty od razu szukasz zaczepki.. ;) czy się mylę ? :) Quote
angineuuka Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Usmieszki pogardy zawsze na topie :) Ja zaczepki nie szukam, to ty masz jakis problem :) :) Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Usmieszki pogardy zawsze na topie :) Ja zaczepki nie szukam, to ty masz jakis problem :) :) Nie, ja właśnie chciałam się upewnić, czy nie pomyliłam osób. Właśnie, i właściwie te pytanie nie było skierowane do ciebie, więc nie rozumiem tej dyskusji. Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Dziewczyny luzik :) Tak,to mój pies rozwalił łapę (chociaż wychodzi że symulował). I tak, wyszłam oglądać petardy z psami, ale tylko chłopakami i na smyczy- bo one lubią je oglądać ;) Kaja w tym czasie została w domu z moją mamą, ja byłam że znajomą (i wiadomka, że nie w miejscu gdzie strzelali, po akcji z petardą się nie zbliżam blisko) :) I tak, Kaja się boi (niestety :( ) A policję powiadomiłam dlatego że petardę rzucili we mnie, chociaż nie powiem od tamtej pory zrobiłam się bardziej chamska do "petardziarzy" ;) Edit: Po za tym cały czas otrzymuję moję zdanie, że do petard nic nie mam- ale z głową (czyli nie w ludzi!) i w noc sylwestrową a nie 2 tygodnie po i przed ;) Nigdy nie twierdziłam, że mają ich nie rzucać w ogóle (chociaż myśląc np o psach w schronisku... Ale jak ktoś to napisał- to tradycja) ;) Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Qurwa taka długą wiadomosc napisałam a wkleiło samo "wow fotki" ehhhh Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Dziewczyny luzik :) Tak,to mój pies rozwalił łapę (chociaż wychodzi że symulował). I tak, wyszłam oglądać petardy z psami, ale tylko chłopakami i na smyczy- bo one lubią je oglądać ;) Kaja w tym czasie została w domu z moją mamą, ja byłam że znajomą (i wiadomka, że nie w miejscu gdzie strzelali, po akcji z petardą się nie zbliżam blisko) :) I tak, Kaja się boi (niestety :( ) A policję powiadomiłam dlatego że petardę rzucili we mnie, chociaż nie powiem od tamtej pory zrobiłam się bardziej chamska do "petardziarzy" ;) No napisałam to z zapytaniem tylko :P To dobrze, że któreś z Twoich psów się nie boi..bo Dora w tym roku podłapała strach od Rudego..w domu niby ok, ale na dworze coś strzeli i panikuje :P Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 No napisałam to z zapytaniem tylko :P To dobrze, że któreś z Twoich psów się nie boi..bo Dora w tym roku podłapała strach od Rudego..w domu niby ok, ale na dworze coś strzeli i panikuje :P Na 3 psy tylko Kajka się boi ;) Ja myślałam że chłopcy podłapią od niej- zwłaszcza Lucek na swoim pierwszym sylwku (ona najstarsza, one wpatrzone w jej reakcje) ale o dziwo nie ;) Lucek to zlewa totalnie, chociaż lubi sobie popatrzeć na błyski, a Puffka się dopiero uczę- jednak i on zobaczył że Lucek spokojny i też się glupio im przygląda kręcąc głową :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Napisze tylko że theoś jest przesłodki <3 Zawsze :) Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Te jego rude włoski i dołeczki jak się uśmiecha <3 Ciekawe czy Nikodem będzie rudy ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Te jego rude włoski i dołeczki jak się uśmiecha <3 Ciekawe czy Nikodem będzie rudy ;) +/- 10 tygodni i się dowiesz :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Matko, tylko 10 tygodni?!?! Ale zleciało... Quote
Tyśka) Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Faktycznie, ja ostatnio tu byłam, jak Magda dopiero od paru tygodni była w ciazy :p Quote
Recommended Posts