vege* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Oj gadacie, na bajki disneya człowiek nigdy nie jest za stary! :D :p Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Oj gadacie, na bajki disneya człowiek nigdy nie jest za stary! :D :P Nie twierdzę, że jest się za starym, tylko miałyśmy już troszkę inne priorytety ;) Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Hahahahahahahhahahahahha dokładnie :D Anastazja kojarzy mi sie tylko i wyłącznie z córeczką koleżanki :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 A mi z piosenką zespołu "Łzy" ;) Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 A no fakt , fajna nuta ;) ale córce bym nie dała tak na imię , na pewno ;) A jak powiedziałam w domu u mojej mamy że chciała bym synka Natana to powiedzieli że chyba pojebana jestem hahahaha a jak dodałam że gdyby córka była to bym dała na imię Konstancja to powiedzieli że mam wyjść hahahaha Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Konstancja mi się nie podoba :/ Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 To się okaże Poza tym, nie musisz spać z nim w pokoju. To będzie Twój wybór jeśli będziesz chciała spać z nim w pokoju :P To, że mam wybór spania w innym pokoju, nie znaczy że mnie nie obudzi :D może i lepiej, że obudzi, bo inaczej prześpię cały dzień :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Czyli wyjdzie na to, że cały pobyt u mnie będziesz spać :P Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 A mi sie podoba , mówiła bym do niej Koni :D ale i tak wolała bym Natana ;) Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Czyli wyjdzie na to, że cały pobyt u mnie będziesz spać :P No w tamtym roku u rodziców odsypiałam prace, szkołe, praktyki :D ale u ciebie to co innego :D będziecie mnie budzić, bo muszę się Wami nacieszyć :D Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 .... i te spacerki z Torą i dzieciakami , ja też chce !!!! ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 No w tamtym roku u rodziców odsypiałam prace, szkołe, praktyki :D ale u ciebie to co innego :D będziecie mnie budzić, bo muszę się Wami nacieszyć :D Załatwię Ci specjalne pobudki w wykonaniu Theodora :D .... i te spacerki z Torą i dzieciakami , ja też chce !!!! ;) To chodź :D Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Jak dokończe to co zaczęłam to pomyślimy :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Jak dokończe to co zaczęłam to pomyślimy :D Już w te Twoje obiecanki nie wierzę :P Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ja jeszcze go przekupie, że warto się zdrzemnąć :D zaciągnę go do łóżka-jakkolwiek to brzmi hahaha :D na 8 mogę się zgodzić :D Pamiętam, jak byłam u cioci i wujka i megi miała kilka miesięcy..i rano ciocia chciała się ogaarnąć itp. i wujek miał Megi pilnować..kończyło się tym, że kładł malucha na mnie i koniec spania :D Ola opiekunka niańczyła od 6 ahhaha Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Już w te Twoje obiecanki nie wierzę :P No! Ja to jak coś mówię, to staram się dążyć do celu :D 'staram się' :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 ja jeszcze go przekupie, że warto się zdrzemnąć :D zaciągnę go do łóżka-jakkolwiek to brzmi hahaha :D na 8 mogę się zgodzić :D Pamiętam, jak byłam u cioci i wujka i megi miała kilka miesięcy..i rano ciocia chciała się ogaarnąć itp. i wujek miał Megi pilnować..kończyło się tym, że kładł malucha na mnie i koniec spania :D Ola opiekunka niańczyła od 6 ahhaha Ola, chyba to co pisał Twój tata o Tobie, to nie do końca prawda :P Do 8 spokojnie damy Ci pospać ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 No! Ja to jak coś mówię, to staram się dążyć do celu :D 'staram się' :P Ty bardzo szybko słowa przemieniłaś w czyny ;) A Aga tylko obiecuje :P Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ola ja niańcze od 5 :P idzie sie przyzwyczaić :D Oj Magda , jak będą fundusze to przyjade , na 100 % ;) Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ola, chyba to co pisał Twój tata o Tobie, to nie do końca prawda :P Do 8 spokojnie damy Ci pospać ;) Jeszcze coś pisali ? :D o czymś nie wiem :D zatrzymałam się na pierwszej wiadomości hihi Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Ola ja niańcze od 5 :P idzie sie przyzwyczaić :D Oj Magda , jak będą fundusze to przyjade , na 100 % ;) Zobaczymy ;) Jeszcze coś pisali ? :D o czymś nie wiem :D zatrzymałam się na pierwszej wiadomości hihi Nie, nic więcej :) Ale po tekście z zaciągnięciem mojego syna do łóżka (:P) nie wierzę, że jesteś taka spokojna :D Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Magda ja bym się troszke obawiała tego zaciągania do łóżka :P Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Zobaczymy ;) Nie, nic więcej :) Ale po tekście z zaciągnięciem mojego syna do łóżka ( :P) nie wierzę, że jesteś taka spokojna :D To była zmyła, że jak już kupiłam te bilety żebyś mnie przygarnęła :P Sorryyy, wydało sie! i co teraz zrobię :D no chyba wezmę śpiwór, i będę tydzień na lotnisku mieszkać :D Ale w sumie, podrzucić mi dzieciaki rano do łóżka, a Ty się możesz ogarnąć rano, to spoko. :D Ja nie mam nic przeciwko :D leżenie też odpoczynek :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Magda ja bym się troszke obawiała tego zaciągania do łóżka :P Zaczynam się bać jej przylotu :D To była zmyła, że jak już kupiłam te bilety żebyś mnie przygarnęła :P Sorryyy, wydało sie! i co teraz zrobię :D no chyba wezmę śpiwór, i będę tydzień na lotnisku mieszkać :D Ale w sumie, podrzucić mi dzieciaki rano do łóżka, a Ty się możesz ogarnąć rano, to spoko. :D Ja nie mam nic przeciwko :D leżenie też odpoczynek :P Nie musisz spać na lotnisku. Rozłożę Ci namiot w ogrodzie :P Quote
Recommended Posts