Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

A no fakt , fajna nuta ;) ale córce bym nie dała tak na imię , na pewno ;) A jak powiedziałam w domu u mojej mamy że chciała bym synka Natana to powiedzieli że chyba pojebana jestem hahahaha a jak dodałam że gdyby córka była to bym dała na imię Konstancja to powiedzieli że mam wyjść hahahaha

Posted

To się okaże funny.gif

Poza tym, nie musisz spać z nim w pokoju. To będzie Twój wybór jeśli będziesz chciała spać z nim w pokoju :P

To, że mam wybór spania w innym pokoju, nie znaczy że mnie nie obudzi :D może i lepiej, że obudzi, bo inaczej prześpię cały dzień :D 

Posted

Czyli wyjdzie na to, że cały pobyt u mnie będziesz spać :P

No w tamtym roku u rodziców odsypiałam prace, szkołe, praktyki :D ale u ciebie to co innego :D będziecie mnie budzić, bo muszę się Wami nacieszyć :D

Posted

No w tamtym roku u rodziców odsypiałam prace, szkołe, praktyki :D ale u ciebie to co innego :D będziecie mnie budzić, bo muszę się Wami nacieszyć :D

Załatwię Ci specjalne pobudki w wykonaniu Theodora :D

.... i te spacerki z Torą i dzieciakami , ja też chce !!!! ;)

To chodź :D

Posted

ja jeszcze go przekupie, że warto się zdrzemnąć :D zaciągnę go do łóżka-jakkolwiek to brzmi hahaha :D

na 8 mogę się zgodzić :D Pamiętam, jak byłam u cioci i wujka i megi miała kilka miesięcy..i rano ciocia chciała się ogaarnąć itp. i wujek miał Megi pilnować..kończyło się tym, że kładł malucha na mnie i koniec spania :D Ola opiekunka niańczyła od 6 ahhaha

Posted

ja jeszcze go przekupie, że warto się zdrzemnąć :D zaciągnę go do łóżka-jakkolwiek to brzmi hahaha :D

na 8 mogę się zgodzić :D Pamiętam, jak byłam u cioci i wujka i megi miała kilka miesięcy..i rano ciocia chciała się ogaarnąć itp. i wujek miał Megi pilnować..kończyło się tym, że kładł malucha na mnie i koniec spania :D Ola opiekunka niańczyła od 6 ahhaha

Ola, chyba to co pisał Twój tata o Tobie, to nie do końca prawda :P

Do 8 spokojnie damy Ci pospać ;)

Posted

Ola, chyba to co pisał Twój tata o Tobie, to nie do końca prawda :P

Do 8 spokojnie damy Ci pospać ;)

Jeszcze coś pisali ? :D o czymś nie wiem :D zatrzymałam się na pierwszej wiadomości hihi

Posted

Ola ja niańcze od 5 :P idzie sie przyzwyczaić :D Oj Magda , jak będą fundusze to przyjade , na 100 % ;)

Zobaczymy ;)

Jeszcze coś pisali ? :D o czymś nie wiem :D zatrzymałam się na pierwszej wiadomości hihi

Nie, nic więcej :)

Ale po tekście z zaciągnięciem mojego syna do łóżka (:P) nie wierzę, że jesteś taka spokojna :D

Posted

Zobaczymy ;)

Nie, nic więcej :)

Ale po tekście z zaciągnięciem mojego syna do łóżka ( :P) nie wierzę, że jesteś taka spokojna :D

To była zmyła, że jak już kupiłam te bilety żebyś mnie przygarnęła :P Sorryyy, wydało sie! i co teraz zrobię :D no chyba wezmę śpiwór, i będę tydzień na lotnisku mieszkać :D

Ale w sumie, podrzucić mi dzieciaki rano do łóżka, a Ty się możesz ogarnąć rano, to spoko. :D Ja nie mam nic przeciwko :D leżenie też odpoczynek :P

Posted

Magda ja bym się troszke obawiała tego zaciągania do łóżka :P

Zaczynam się bać jej przylotu :D

To była zmyła, że jak już kupiłam te bilety żebyś mnie przygarnęła :P Sorryyy, wydało sie! i co teraz zrobię :D no chyba wezmę śpiwór, i będę tydzień na lotnisku mieszkać :D

Ale w sumie, podrzucić mi dzieciaki rano do łóżka, a Ty się możesz ogarnąć rano, to spoko. :D Ja nie mam nic przeciwko :D leżenie też odpoczynek :P

Nie musisz spać na lotnisku. Rozłożę Ci namiot w ogrodzie :P