Aleksa. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ej, nie są złe :D te fajne :D http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/magdabroy003/DSC_0635_zpscp0ypkm4.jpg.html nie zmusiłam :D Quote
*Magda* Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Powiem Bogdanowi, że jakieś się spodobało :) Prawie jakbyś mnie zmusiła :P Quote
Aleksa. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Powiem Bogdanowi, że jakieś się spodobało :) Prawie jakbyś mnie zmusiła :P Będziesz miała na pamiątkę :D nie ma co narzekać :P nie tylko jedno! Serio, myślałam po tej zapowiedzi, że będą gorsze :P Quote
Ania :) Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Też myślałam że gorsze te zdjęcia a są naprawdę spoko :P i brzusio jaki pokaźny :D Quote
*Magda* Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Te z obciętymi głowami czy rozmazane usunęłam :P Brzusio pokaźny, bo właśnie kończę 6-sty, a zaczynam 7-my miesiąc :) Quote
angineuuka Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Widać głowy :lol: Nawet mu coś wyszło :D Quote
Oscar Patric Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Te z obciętymi głowami czy rozmazane usunęłam :P Brzusio pokaźny, bo właśnie kończę 6-sty, a zaczynam 7-my miesiąc :) ale śliczny brzusio Quote
kalyna Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Myślałam, że są gorsze te fotki, a na tych widać co nieco :) Ale już masz ładny brzusiooo, ten czas leci jak szalony... Quote
marta1624 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 E no pogratuluj Bogdanowi, wyszły fajnie :) I mały... (Ktoś) jaki już duży <3 Quote
*Magda* Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Idę zaraz poczytać, a potem spać :P Dziś przyszło mi 5 książek do czytania, to mam zajęcie :) Quote
Aleksa. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Jakich? Ja od dłuższego czasu czytam jedna książkę..ale albo czasu bylo brak, a teraz jak cos jest to siedzę na necie Strasznie głupie uzależnienie..jak dużo pracowałam, to przynajmniej mniej siedziałam w sieci.. Quote
*Magda* Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Kupiłam 4 książki Daniell Steel i "50 twarzy Grey'a oczami Christiana" :) Quote
angineuuka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ja się przymierzam, żeby z nałogu internetowego przerzucić się na książki. Ale nie wiem jakie :p Quote
*Magda* Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Ja się nie muszę przymierzać, bo praktycznie każdego wieczoru czytam choć kilka stron ;) Ja lubię sobie poczytać przed spaniem :) A siedzenie na necie mi w tym nie przeszkadza, bo nigdy lapka nie zabieram do łóżka. Quote
kalyna Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Też mam tak samo :) przed spaniem zawsze coś czytam... obecnie czytam różne psie artykuły. Choć jak i dobra książka, co potrafi fajnie wciągnąć to jedną na dzień czytam... ale wtedy nic w domu nie zrobię. Ostatnio miałam taki maraton, toteż teraz przez jakieś 2-3 tygodnie miałam totalną przerwę. Mózg musiał odpocząć. Teraz zabrałam się za artykuły, coby zmienić tematykę. Quote
*Magda* Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Jak jeszcze chodziłam do szkoły i wypożyczałam książki z biblioteki, to mama wiedziała, że jak wracam z książkami do domu, to w niczym już jej nie pomogę :D Czytałam od rana, do wieczora z przerwami na toaletę i posiłek :D Quote
mar....ka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 jak przyjdę dokładnie obejrzę Wasze foty... muszę szybko się z papierzyskami uporać (mam motywację :P) Quote
mar....ka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 P.S. Też nie miałas gdzie pozować, tylko przy kibelku.... heheh Quote
*Magda* Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 P.S. Też nie miałas gdzie pozować, tylko przy kibelku.... heheh O tej porze dnia, tam mam najlepsze światło :P Muszę upiec nową porcję pierników, bo te już prawie wszystkie zjedzone :D Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 O tej porze dnia, tam mam najlepsze światło :P Muszę upiec nową porcję pierników, bo te już prawie wszystkie zjedzone :D przyślij mi partyjkę ;) Quote
*Magda* Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 przyślij mi partyjkę ;) Nie chce mi się tyle robić :P Hejka :) Cześć :D Quote
Recommended Posts