marta1624 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Świetny rower :) i właściciel zadowolony :) Quote
milena_ Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Witamy się ciepło z nowego konta! Co u stadka? :) Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Witamy się ciepło z nowego konta! Co u stadka? :) Milena :D Fajnie, że jesteś :) U stadka wszystko ok ;) A co u Was? Odświeżysz galerię? Oj zdycha :( Ja chyba i tak będę tu siedzieć do samego końca jego istnienia :P Quote
milena_ Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 No to świetnie! :) U nas również w porządku, tylko Atos w ciągu tego roku postarzał się bardziej niż przez całe swoje życie. :( A co do galerii, chyba moje lenistwo mnie przerasta... :D :D Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Magda ja będę siedziała z Tobą :D szkoda że nie masz facebooka , jak dogo ma zawieche wtedy można by z laskami konferencje zrobić ;) Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 No to świetnie! :) U nas również w porządku, tylko Atos w ciągu tego roku postarzał się bardziej niż przez całe swoje życie. :( A co do galerii, chyba moje lenistwo mnie przerasta... :D Mój kocur też się postarzał :( To wrzuć jakieś zdjęcie Atosa tutaj ;) Choć jedno, bo chętnie go zobaczę :) Magda ja będę siedziała z Tobą :D szkoda że nie masz facebooka , jak dogo ma zawieche wtedy można by z laskami konferencje zrobić ;) Fajnie :) Jak dogo sypnie się całkiem, całkiem, to wtedy założę (może!) facebook'a :P Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 No ja mam nadzieję że założysz :P ale lepiej żeby dogo nie padło całkiem bo to już nie było by to samo ;) Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Kiedyś, odwyk miałyśmy raz na kilka miesięcy :D Teraz mamy odwyk kilka razy w tygodniu :/ Więc nie wróżę temu forum dalekiej przyszłości, jeśli admin się za to nie weźmie na poważnie :mad: Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ja pewnie i tak bede miała czasowy odwyk jak wróce do pracy , moze admin sie w tym czasie ogarnie i jak wpadne w rutyne i bede miała wiecej czasu dla siebie to już forum bedzie działało jak nowe ! Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Ja pewnie i tak bede miała czasowy odwyk jak wróce do pracy , moze admin sie w tym czasie ogarnie i jak wpadne w rutyne i bede miała wiecej czasu dla siebie to już forum bedzie działało jak nowe ! Pomarzyć można :P Quote
angineuuka Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ja tam esy z aga pisze Jak nie ma dogo haha Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Ja bym z nią pisała na WhatsApp'ie, ale ma go odłączonego :/ Angi, jak masz nowy fon, to zainstaluj WhatsApp :D Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nooo Magda załóż sobie numer polski bydziemy pisać :D Jeszcze pare razy telefon upadnie i nie bede miała ani WhatsApp-a ani sms-ów :D Quote
Recommended Posts