łamAga Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Już to praktykowałam , nie da się przełknąć nic poza rosołkiem :P Quote
łamAga Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 cicho , cicho ale zapach by byl super na pewno :P Quote
*Magda* Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Hej laski :) Jestem, ale chętnie się piwka napiję na odstresowanie :/ Tak więc Aga, zdrówko Quote
łamAga Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 No wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrówko :D gdzie byłaś jak Cię nie było ? Quote
*Magda* Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 ?? Mam Ci opisać cały mój dzisiejszy dzień?? :P Quote
*Magda* Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Tak :lol: Ok, sama tego chciałaś :P Pobudka 6:20. Młody nie chciał mleka. Trochę to dziwne, bo się z łóżka nie rusza, dopóki mleczko nie będzie wypite, ale ok ;) Chciał tylko wodę, dostał, zrobił kilka łyków i kubek oddał. Jak zeszliśmy ubrani na dół, to włączyłam mu bajkę i dostał mleko, bo chciał. Wypił może 1/2, reszta została. Oglądał bajkę i był taki spokojny, że aż nie poznawałam mojego dziecka. Mierzę temperaturę, 37 'C. Ok, stan podgorączkowy. Pojechaliśmy na zakupy i oczywiście w sklepie nadal spokojny, nic nie chciał. Żadnych autek, motorków itp. Po powrocie, mówił że mu zimno. Położyłam go pod kocem i poszłam po syrop. Zanim wróciłam z kuchni, to młody już spał. Zaliczył pół godzinną drzemkę. Jak się obudził, to miał już 38.1'C Dałam mu czopek, ale nie na wiele się zdał :( W południe młody poszedł znowu spać i spał prawie 2h. Temperatura w ogóle nie malała. Zjadł jednak 2 racuchy i to był jego pierwszy posiłek dzisiaj :/ Długo nie trzeba było czekać i znowu poszedł spać. Jak wstał, to napił się soczku i się zaczął hardkor :/ Zarzygał pościel i siebie. Mierzę temperaturę, a tu 39.7'C Podałam mu syrop na gorączkę. Nie minęła chwila, a tu znowu rzyga :/ Tak więc syrop się nie wchłonął. Robiłam mu okłady, ale nic nie dawały :( Więc o 17 pojechaliśmy na ostry dyżur. Godzina czekania w kolejce. Oczywiście, młody zasnął mi na rękach. Płuca czyste, uszy czyste, ale ma zapalenie migdałków :/ Quote
*Magda* Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Oj, biedny Theoś :( Niech zdrowieje! Dzięki ;) Już śpi, bo przecież 4x w ciągu dnia, to za mało :D Quote
łamAga Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 biedactwo ;( coś go te choroby ostatnio męczą ;( Quote
marta1624 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 No ba, zwłaszcza że zegarki trzeba przesunąć :D Quote
*Magda* Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 biedactwo ;( coś go te choroby ostatnio męczą ;( Ja już myślałam, że kolejny raz ucho :/ Bo młody w aucie twierdził, że go ucho boli :/ Ale chyba go ogólnie głowa bolała, skoro cały dzień gorączka. Bo uszy czyste :) Quote
łamAga Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Dobrze ze to nie ucho bo to ból masakryczny :/ Marta musialas przypomnieć o tym ? od razu sie spiaca zrobiłam haha :P Quote
Recommended Posts