phase Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Witaj Madzia :) Przyszłam się przywitać, nadrabiam zaległości.... zdrowko dla Theosia!! Quote
łamAga Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Hejka ;) Mam nadzieje ze Theosiem wszystko w porządku .... Quote
*Magda* Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Hejka :) Dzięki laski ;) Z Theosiem już ok. Jutro ostatnia dawka antybiotyku :) Ja wpadam tylko na chwilkę i znikam :P Jestem w trakcie organizowania imprezki urodzinowej dla Bodziana :D Imprezka jest niespodzianką, więc mam troszkę do ogarnięcia :P Quote
marta1624 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Nie no, to wybaczona nieobecność :D Sto lat dla Bodziana! :) Quote
*Magda* Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Urodziny ma jutro, a imprezę robię w Wielkanoc :P Ale dziękuję, przekażę :) Prezent mu kupiłam dziś i czy będzie niespodzianką? Trudno powiedzieć, bo raczej się nie spodziewa czegoś takiego :P Quote
łamAga Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Urodziny ma jutro, a imprezę robię w Wielkanoc :P Ale dziękuję, przekażę :) Prezent mu kupiłam dziś i czy będzie niespodzianką? Trudno powiedzieć, bo raczej się nie spodziewa czegoś takiego :P A co to bedzie ? :D myslalam ze dwie kreski dostanie :P Quote
*Magda* Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 A co to bedzie ? :D myslalam ze dwie kreski dostanie :P Kupiłam mu wielką skrzynię na narzędzie ;) Bo mnie ten burdel w garażu dobija :/ Dwie kreski? Za wcześnie jeszcze, żeby wiedzieć :( Quote
łamAga Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Kupiłam mu wielką skrzynię na narzędzie ;) Bo mnie ten burdel w garażu dobija :/ Dwie kreski? Za wcześnie jeszcze, żeby wiedzieć :( To prezent i dla niego i dla Ciebie , On bedzie miał skrzynie a Ty porządek :D Już niedługo bedzie wiadomo ;) Quote
justysiek Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Madziulka to 100 lat dla Bodziana :) zeby ci się niespodziewajka udała i żebyś ten porządek miała w garazu :) super, że Teo już zdrowy, się umeczył biedak bo migdały cholernie bolą. i trzymam kciuki za te 2 kreski :calus: :calus: :calus: Quote
Aleksa. Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Hej Madzia :) mam nadzieje, ze niespodzianka się uda :) Quote
*Magda* Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 To prezent i dla niego i dla Ciebie , On bedzie miał skrzynie a Ty porządek :D Jaki dla mnie?! Ja do garażu wchodzę tylko po rower, więc rzadko :P Hahaha, prezent pierwsza klasa :) Pomysłowy prezent :) O którym prezencie mowa: skrzynka czy imprezka? Madziulka to 100 lat dla Bodziana :) zeby ci się niespodziewajka udała i żebyś ten porządek miała w garazu :) super, że Teo już zdrowy, się umeczył biedak bo migdały cholernie bolą. i trzymam kciuki za te 2 kreski Dzięki Justyś :* Trzymaj, trzymaj ;) Jak coś wyjdzie, to się pochwalę :) Quote
*Magda* Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Hejka Madziu ;) Hejka mamusiu :) Hejka dziewczyny :) Hej Madzia :) mam nadzieje, ze niespodzianka się uda :) Cześć Ola :) Ja też mam nadzieję :) Nie mam na nic czasu :/ Dopiero co usiadłam. Ekipa na imprezkę dopiszę. Obecność potwierdzili wszyscy :) Tylko jedni znajomi nie przyjadą, bo będą w PL. Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Wspólczuje Ci tego braku czasu ale nie martw sie niedługo dołacze do Ciebie ;) Quote
*Magda* Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Dobry wieczor i dobranoc ☺ Dobry wieczór :) A czemu dobranoc?? Wspólczuje Ci tego braku czasu ale nie martw sie niedługo dołacze do Ciebie ;) Wcale mnie to nie martwi :P Quote
Recommended Posts