marta1624 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ale dziwne :p Jak ma pomóc to wypij cały wagon :) Quote
angineuuka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Co to jest? Widziałam to kiedyś a nie wiem co to :D Quote
*Magda* Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Co to jest? Widziałam to kiedyś a nie wiem co to :D Likier kawowy ;) Na 3 tyg. Tora ma eksmisję w dzień na dwór :P Cieczkuje się od dziś :/ Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Magda nie żaluj sobie , wyglada apetycznie ;) to tak jak ja , cieczkuje od dzisiaj ale Sebekmnie nie eksmitował jeszcze na dwór haha Quote
*Magda* Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Idę zaraz spać, może jutro się tego napiję ;) Aga, ale ty nie cieczkujesz przez 3 tyg. :P Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Idę zaraz spać, może jutro się tego napiję ;) Aga, ale ty nie cieczkujesz przez 3 tyg. :P pierwszy okres po porodzie tyle mniej wiecej trwał myslalam ze nigdy sie nie skonczy , mam nadzieje ze ten bedzie normalny :) Quote
angineuuka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Okres bez końca, boże. 3 tyg, oszalalabym. Teraz miałam 5 dni, jak to się ciągnęło. A co dopiero 3 tyg :o Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 idzie sie przyzwyczaić oczywiscie jak brzuch nie boli a mnie na szczescie nie bolał ;) Quote
marta1624 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Mnie się zacznie niebawem, znowu będę umierać... Planowo jutro :( Quote
*Monia* Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 A ja nie mam już od niepamiętnych czasów i dobrze mi z tym :P :P Za to Shina też ma cieczkę, więc pewnie z Torą się zmówiły. Ależ tu mocny alkohol, ja to musiałam z mlekiem rozrabiać żeby wypić ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Hello ;) mam nadzieję że dzisiaj już humorek lepszy ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Hej laski :) Humor taki sobie :P Miałam jechać z młodym na basen, ale ma karę i nie jedziemy! A ja nie mam już od niepamiętnych czasów i dobrze mi z tym :P :P Za to Shina też ma cieczkę, więc pewnie z Torą się zmówiły. Ależ tu mocny alkohol, ja to musiałam z mlekiem rozrabiać żeby wypić ;) Ja nie miałam rok po urodzeniu. Fajnie było, ale po 10 miesiącach pojawiły się skutki uboczne i podziękowałam ;) Teraz wolę mieć :P Jak Tora zacieczkowała, to pomyślałam właśnie o Twojej suce, bo pisałaś, że ma cieczkę ;) Jaki mocny? Toż to słabiutkie :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Tak wygląda dziecko, jak przejedzie quadem przez kałużę :D I śpiący Lumpiasty :) Quote
marta1624 Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Tak dawno nie było Lumpka że o nkm zapomniałam :p A co Theoś narobił że nie jedzie na basen? Quote
*Magda* Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Wjechał na rowerze najpierw w błoto. W efekcie spodnie, buty i kurtka uwalone. A potem poprawił, wjeżdżając w kałużę :/ Ostrzegałam, że dostanie karę i nie pojedzie na basen. Nie posłuchał, to teraz ma ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Theoś <3 Ale kary i konsekwencje czynów akurat popieram ! ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Wieczorem była kolejna kara-brak bajki! Był taki nieznośny, że miałam ochotę go wstawić za okno!!! Angi, zdjęcia Zosi mam, ale to jutro albo w środę. Teraz znikam kąpać się, zrobić jakieś jedzonko do pracy i spać :P Quote
łamAga Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Może dzisiaj taki dzien był bo mój brzdąc jest malutki a też dał mi popalić :P Quote
Recommended Posts