Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tylko wiesz jak to jest u facetów z podzielną uwagą , ja zajmuje sie młodym , ugotuje psom jedzenie , naszykuje obiad , wyiore i jeszcze posprzatam a Sebastian wątpie żeby umiał zajac się młodym i w piecu napalic nie wspominajac o gotowaniu hehe ale , pozyjemy zobaczymy jak to bedzie ;)

Mój tata jak się małą zajmuje to już listonoszowi nie otworzy, jedzenia sobie nie zrobi, nie sprzątnie w domu, bo przecież z dzieckiem siedzi. A jak ja spróbowałam powiedzieć że psy od 10 do 16 nie były na spacerze to gadanie było z 10 minut jak to ja je zaniedbuję i się znęcam nie tylko nad nimi ale i nad dzieckiem bo do tak późna nie wyszłyśmy się przewietrzyć. Życie ;). Teraz stopniowo na niego zrzucam opiekę poranną i już potrafi zrobić małej jedzenie, podać, sprzątnąć i nawet mu się udaje psy na podwórko wyrzucić i wpuścić. Także da się nauczyć, tylko cierpliwości trzeba :).

Hej Magda :). Spokojnego tygodnia. I pozdrowienia dla Theosia :D

Posted

Monia oczywiście, że da się wszystkiego nauczyć ;)

Bodzianowi jak się chce, to i obiad ugotuje i z Torą na spacer wyjdzie, zanim ja wrócę z pracy.

Ale początki to były dla mnie nerwy, bo właśnie było tak jak piszesz: zajmował się dzieckiem i na nic innego już nie było czasu :P

Cześć dziewczyny :)

Posted

Co do porządków to ja nie bede poruszała tematu tesciowej :/

a wracając do facetów to dzisiaj własnie sie z Sebkiem kłóciłam bo trzymał Fabiana i do mnie pretensje że patrze w komputer i smoczka nie mogę mu znaleźć , bo On jak trzyma dziecko to nawet rozejrzec sie za smoczkiem nie może :P