*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Mało Theosia :D Jutro miałam jechać z Theosiem do koleżanki i miałam zamiar mu zrobić sesję zdjęciową z Julią i Oliwią ;) Niestety, sesji nie będzie :( Właśnie do mnie zadzwoniła Ania, że jadą do Polski, bo Piotrka brat zginął w wypadku [*] Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Oj :( Właśnie "oj" Krystian był jedynym bratem Piotrka :( Wiem tylko, że zginał we Francji, wraz ze swoją kuzynką-młodą mama Quote
marta1624 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ojej, współczuję :( [*] Zdjęcia super, Torka się wyszalała ;) Quote
kalyna Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 No nie mam, ani grama :( Troki zdjęcia z kijem, najlepsze! Quote
Aleksa. Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Woow, super fotki! :) Bella super :) Współczuję im ehh :( Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Zdjęcia super, Torka się wyszalała ;) Ano, wyszalała się troszkę :) Woow, super fotki! :) Bella super :) Dziękuję :) Aż dziwne, że Marta się Bellą nie zachwyciła, a to "jej" rasa ;) No nie mam, ani grama :( Troki zdjęcia z kijem, najlepsze! Ja jeszcze ociupinkę mam :) Byliśmy właśnie na spacerze w lesie, więc jeszcze troszkę śnieżnych fot będzie :) Dziękuję :) Quote
marta1624 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Zachwyciłam, ale żeby się nie pogrążać nic nie piszę :p Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Współczuję im ehh :( Ojej, współczuję :( [*] Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co Piotrek czuje :( Znam ich, odkąd jestem tutaj. Nigdy bym nie pomyślała, że dziś kogoś z nich widzę, a jutro już nie! Napisałam tylko Ani, żeby uważali na drodze. Mają przed sobą ponad 800km do przejechania, a pewnie całą drogę będzie jechał Piotrek :/ Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Zachwyciłam, ale żeby się nie pogrążać nic nie piszę :P Oj tam, zaraz pogrążać ;) Wybaczę Ci, jak czasem pozachwycasz się innym psem niż Tora :P Quote
angineuuka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ja mam więcej tego śniegu i ciągle sypie. Wyszłam rano odśnieżyc ulice z tam.. juz odsniezone :D a teraz się grzeje :p Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Ja mam więcej tego śniegu i ciągle sypie. Wyszłam rano odśnieżyc ulice z tam.. juz odsniezone :D a teraz się grzeje :P W Polsce jest lepszy klimat jeśli chodzi o śnieg :P W tej części Niemiec, to śnieg jest rzadkością :( Quote
angineuuka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ciesz się ze w ogóle masz :D ja tam się ciesze, na dodatek mam ulice co się sama odśnieża. :emotka diabla powinna tu byc: I gdyby nie to,że psy były już całe mokre i miały lodowe kulki to lazilabym dalej :D kocham taka pogodę. Quote
Guest TyŚka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Moje wyrazy współćzucia :( fotki cudowne, piechy takie zadowolone ze śniegu, że aż miło się patrzy :) Quote
marta1624 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 To jak mam pozwolenie... Labka super :loveu : Ja też lubię taką pogodę, zwłaszcza pod kocem :p Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Ciesz się ze w ogóle masz :D ja tam się ciesze, na dodatek mam ulice co się sama odśnieża. :emotka diabla powinna tu byc: I gdyby nie to,że psy były już całe mokre i miały lodowe kulki to lazilabym dalej :D kocham taka pogodę. Cieszę się :D Moje wyrazy współćzucia :( fotki cudowne, piechy takie zadowolone ze śniegu, że aż miło się patrzy :) Dzięki No :) To jak mam pozwolenie... Labka super :loveu : Ja też lubię taką pogodę, zwłaszcza pod kocem :P Labka jest słodziaśna, a nie tylko super :P Taką pogodę spędza się na dworze, a nie pod kocem :P wyrazy współczucia [*] Dzięki Aga Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Byłam na dworze :P Widocznie za krótko :P Quote
marta1624 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 W sumie dzisiaj to 2,5h z psami :p Aż za długo :p Quote
angineuuka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ja tylko 1,5. Mogłabym dłużej ale moje psy juz za bardzo nie :p Quote
kalyna Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 My dzisiaj byliśmy tylko 1,5 godziny na spacerze z Sonią i Ciapulcem. I cała trójka ma bana na piłkę, więc bez sensu. Do tego pogoda beznadziejna, zachmurzenie, zimno, błoto, bleeee. Gdybym miała taką pogodę jak Wy to siedziałabym o wiele dłużej a tak to książkę dokończyłam :P Quote
*Magda* Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 My biliśmy wczoraj jakoś 1.5-2h w sumie ;) Po południu zaczął padać deszcz i dziś po śniegu już nie ma śladu :( Quote
maxishine. Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Heeej Magda :) https://www.facebook.com/czarneszalenstwo?fref=ts To chyba możesz śledzić bez konta fb ;) Quote
Recommended Posts