Oscar Patric Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Theo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Theoś czyścioszek myje nawet samochodziki :loveu: A co mu na brodzie wyskoczyło? Wszystko musi być czyste :D Zmiana temperatury na zimno i takie cóś ma :mad: Hejka Madzia :) Hej :) Theo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki :) Quote
*Monia* Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Wszystko musi być czyste :D Zmiana temperatury na zimno i takie cóś ma :mad: Dobrze że jeszcze nie wpadł na mycie kota :megagrin: Wygląda jak od ślinienia się, ale już chyba nie ząbkuje ;) Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Dobrze że jeszcze nie wpadł na mycie kota :megagrin: Wygląda jak od ślinienia się, ale już chyba nie ząbkuje ;) To mu się nie uda, bo Lumpek nie pozwala mu się brać na ręce :evil_lol: Jak mu posadzę kota na kolanach, to ok. Ale samemu mu się nie pozwala wziąć ;) Już dawno zapomniałam co to jest ząbkowanie :P Ponad pół roku temu wyszły ostatnie "piątki" ;) Ale w czwartek muszę pokazać dentyście jego "piątki", bo jedna mi się nie podoba :mad: Hejka pracusiu :) Hej :) Dziś mam wolne :D Quote
Oscar Patric Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 doberek,uściśki ślemy,miłego popołudnia :) Quote
marta1624 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ale ci dobrzez wolnym:D A u mnie leje deszcz :( Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Lino (kot znajomych) wrócił dziś do domu ;) Czuje się bardzo dobrze :D Quote
Guest TyŚka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Czeeeść :D Mokry Theoś pierwsza klasa :p Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Czeeeść :D Mokry Theoś pierwsza klasa :P Cześć :) Dzięki ;) Mokry Theoś dziś zaliczał szybko pediatrę :mad: Dostał gorączki u niani i dla pewności pojechałam z nim do lekarza. Powiększony jeden węzeł chłonny i czerwone gardło :mdleje: Póki co bez antybiotyku, tylko czopki na gorączkę i jakieś kropelki dostał. Jakby do czwartku nadal miał gorączkę, to mam przyjechać, wtedy już (raczej) dostanie antybiotyk :roll: Quote
agaga21 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 A ja mam dziecko, psa, kota i męża :peace: Wygrałam :megagrin: no nie wiem, nie wiem..... ;) Quote
marta1624 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ale coś choujecie ostatnio, tylko Bodzian się jakoś trzyma. Theo zdrowiej! Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 no nie wiem, nie wiem..... ;) Z Tobą na pewno przegram :megagrin: Ale coś choujecie ostatnio, tylko Bodzian się jakoś trzyma. Theo zdrowiej! Bodzian już nic nie bierze :evil_lol: Quote
agutka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 witanko :) zaczyna się czas chorób... trzymam kciuki aby obyło się bez antybiotyku :happy1: Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Ojej, zdrówka dla Teodorka :) Dziękuję :) witanko :) zaczyna się czas chorób... trzymam kciuki aby obyło się bez antybiotyku :happy1: Hejka :) Szczęście w nieszczęściu takie, że dziś miałam wolne, więc jak Gabi napisała, że ma gorączkę, to 5 min. później już byłam u niej. A jutro mam do pracy na 15, więc Theoś do niej pójdzie dopiero o 14 i tylko na 1.5h ;) Quote
*Magda* Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Jak wasze zdrówko? Nie jest źle, ale nie ma też rewelacji ;) Theoś rano miał 35.4, więc osłabienie. Byliśmy na krótkim spacerku i w sklepie. Cały czas szalał, jakby nic mu nie było :) Coś po godz.10 zrobił się dziwnie ciepły, ale gorączki brak. Dla pewności jednak dałam mu czopek ;) Teraz już ładnie zjadł obiadek i się bawi. Lekarz mówił, że może (ale nie musi) jeszcze gorączkować ;) A ja? A ja nadal kaszlę :mad: Quote
marta1624 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Nie no to Theo już nieźle ;) Za to ty się wykurować coś nie możesz :( Quote
Recommended Posts