marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ja ostatnio farbowałam Garnier color naturals, kolor coś pod rudy :) Edit: dobranoc :) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nie dam rady dłużej siedzieć :lookarou: Ledwo widzę na oczy, więc znikam spać :hand: Dobranoc wszystkim :) na zły wzrok sie okulary nosi a nie spac chodzi :P dobranoc ;) Ja ostatnio farbowałam Garnier color naturalis, kolor coś pod rudy :) a ja Ciebie kojarze jako blondynkę :hmmmm: Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Bo ja miałam tyle kolorów na głowie że nikt nie pamięta do końca naturalnego :D Blond, rudy, czarny, brunetka, a nawet zielony i czerwony dawno temu :grins: Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nie no to ja przewaznie tylko jakies brazy robie i raz miałam czarne , i przez nie mam tak zniszczone włosy bo musiałam jakoś wywabić tą czern i sobie popaliłam włosy , do dzisiaj nie potrafie z nimi dojśc do ładu :lmaa: Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Oj moje włosy też nie są w super kondycji :( Niby tragedii nie ma, ale najbardziej zniszczyłam blondami :(Teraz lubię takie kolory miedziano/rude i w nie celuje :) Chociaż ostatnio wcale nie farbuję, a powinnam... Quote
vege* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ale ten kot jest cudny :loveu: Theoś jako diabełek przeuroczy :loveu: Ja włosów nigdy nie farbowałam i dopóki mi siwe nie wyjdą to nie będę farbować. Będę skromna :peace: i powiem, że swój naturalny kolor według mnie jest na prawdę fajny i wygląda jak zrobiony dobrą farbą, więc szkoda mi go farbować, żeby potem bawić się z odrostami co miesiąc bo tak mi włosy szybko rosną :D Są takie typowo kasztanowe z rudymi refleksami :loveu: Quote
Aleksa. Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Theos to każda dziewczyne kocha widzę :D Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Oj moje włosy też nie są w super kondycji :( Niby tragedii nie ma, ale najbardziej zniszczyłam blondami :(Teraz lubię takie kolory miedziano/rude i w nie celuje :) Chociaż ostatnio wcale nie farbuję, a powinnam... O, ja takie miedziano rude też lubię :loveu: Ale Olia nie ma takiego koloru jak mi się podoba :lookarou: Tzn. w PL jest taki odcień, ale w DE już go nie ma :placz: Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Ale ten kot jest cudny :loveu: Theoś jako diabełek przeuroczy :loveu: Ja włosów nigdy nie farbowałam i dopóki mi siwe nie wyjdą to nie będę farbować. Będę skromna :peace: i powiem, że swój naturalny kolor według mnie jest na prawdę fajny i wygląda jak zrobiony dobrą farbą, więc szkoda mi go farbować, żeby potem bawić się z odrostami co miesiąc bo tak mi włosy szybko rosną :D Są takie typowo kasztanowe z rudymi refleksami :loveu: Dziękuję :) Właśnie, raz się włosy zafarbuje i koniec :mad: Już potem trzeba ciągle farbować :eviltong: Theos to każda dziewczyne kocha widzę :D Bo to mały Casanowa :evil_lol: Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 O, ja takie miedziano rude też lubię :loveu: Ale Olia nie ma takiego koloru jak mi się podoba :lookarou: Tzn. w PL jest taki odcień, ale w DE już go nie ma :placz: Haha widzisz mamy coś w PL czego ty nie masz :diabloti: Zawsze możesz przyjechać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Haha widzisz mamy coś w PL czego ty nie masz :diabloti: Zawsze możesz przyjechać :evil_lol: Mogłam sobie zrobić zapas farby z PL jak byłam wiosną :eviltong: Ale stwierdziłam, że nie będę brała tyle farby, bo -po pierwsze: nie wiem kiedy znów będę w PL, więc ciężko wliczyć ile byłoby potrzebne; -po drugie: jakby mi się kolor znudził, to na ch*j mi tyle farby w domu :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 ja zawsze robiłam złotą świetlistą mokke z palett ale od kiedy poznałam farby Olia to kupuje różne odcienie brązu ale tylko tej firmy bo jest bez amoniaku , taki fajny ma zapach ta farba a ładne kolorki ma :) Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Mogłam sobie zrobić zapas farby z PL jak byłam wiosną :eviltong: Ale stwierdziłam, że nie będę brała tyle farby, bo -po pierwsze: nie wiem kiedy znów będę w PL, więc ciężko wliczyć ile byłoby potrzebne; -po drugie: jakby mi się kolor znudził, to na ch*j mi tyle farby w domu :evil_lol: To musisz wybrać inny kolor :p Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 A ja przyznam szczerze, że jeszcze nie malowałam swoich włosów. :p Może dlatego, że ciągle mam je inne: zimą podchodzą pod rdzawą rudziznę, w lecie jaśnieją na ciemny blond (gdzieniegdzie jaśniejse pasma), czasem mi ciemnieją tak mocno... mocno... ale to nie wiem od czego ;) Mam dziwne te włosy, ogolnie zawsze muszę się tłumaczyć znajomym, których dawno nie widziałam dlaczego moje włosy mają inny kolor ;D. śmiesznie tak mam, ale mam to rodzinne - moja babcia miała ze swoimi to samo :) Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 No i gdzie ten banan ? :smokin: Banan?! W szafie wisi :eviltong: Hej Ola :) Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Hejka :loveu: Bodziana w szafie powiesiłaś ? :jumpie: ej no nie bądz taka , pokazuj nam foty z przebieranego wieczoru !!!! :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Głupio wyszłam i nie ma co pokazywać :nonono2: Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ejjjjj no :lmaa: nie robić mi tu jaj prosze :D Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 ejjjjj no :lmaa: nie robić mi tu jaj prosze :D Ja nie kura, żeby jaja robić :eviltong: Zastanowię się czy pokażę ;) Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Póki co, reszta zdjęć Oliwi, Julii i Theosia :P Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja nie kura, żeby jaja robić :eviltong: Zastanowię się czy pokażę ;) poczekaj jeszcze troche i ludzie będą jaja robić a nie kury znosić :P mam nadzieje ze jednak pozytywnie się zastanowisz :P Quote
Recommended Posts