Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Nie dam rady dłużej siedzieć :lookarou:

Ledwo widzę na oczy, więc znikam spać :hand:

Dobranoc wszystkim :)

na zły wzrok sie okulary nosi a nie spac chodzi :P

dobranoc ;)

Ja ostatnio farbowałam Garnier color naturalis, kolor coś pod rudy :)

a ja Ciebie kojarze jako blondynkę :hmmmm:

Posted

Nie no to ja przewaznie tylko jakies brazy robie i raz miałam czarne , i przez nie mam tak zniszczone włosy bo musiałam jakoś wywabić tą czern i sobie popaliłam włosy , do dzisiaj nie potrafie z nimi dojśc do ładu  :lmaa:​ 

Posted

Oj moje włosy też nie są w super kondycji :( Niby tragedii nie ma, ale najbardziej zniszczyłam blondami :(Teraz lubię takie kolory miedziano/rude i w nie celuje :) Chociaż ostatnio wcale nie farbuję, a powinnam...

Posted

Ale ten kot jest cudny :loveu: 

Theoś jako diabełek przeuroczy :loveu: 

Ja włosów nigdy nie farbowałam i dopóki mi siwe nie wyjdą to nie będę farbować. Będę skromna  :peace:  i powiem, że swój naturalny kolor według mnie jest na prawdę fajny i wygląda jak zrobiony dobrą farbą, więc szkoda mi go farbować, żeby potem bawić się z odrostami co miesiąc bo tak mi włosy szybko rosną :D Są takie typowo kasztanowe z rudymi refleksami :loveu: 

Posted

Oj moje włosy też nie są w super kondycji :( Niby tragedii nie ma, ale najbardziej zniszczyłam blondami :(Teraz lubię takie kolory miedziano/rude i w nie celuje :) Chociaż ostatnio wcale nie farbuję, a powinnam...

O, ja takie miedziano rude też lubię :loveu:

Ale Olia nie ma takiego koloru jak mi się podoba :lookarou:

Tzn. w PL jest taki odcień, ale w DE już go nie ma :placz:

Posted

Ale ten kot jest cudny :loveu:

Theoś jako diabełek przeuroczy :loveu:

Ja włosów nigdy nie farbowałam i dopóki mi siwe nie wyjdą to nie będę farbować. Będę skromna  :peace:  i powiem, że swój naturalny kolor według mnie jest na prawdę fajny i wygląda jak zrobiony dobrą farbą, więc szkoda mi go farbować, żeby potem bawić się z odrostami co miesiąc bo tak mi włosy szybko rosną :D Są takie typowo kasztanowe z rudymi refleksami :loveu:

Dziękuję :)

Właśnie, raz się włosy zafarbuje i koniec :mad:

Już potem trzeba ciągle farbować :eviltong:

Theos to każda dziewczyne kocha widzę :D

Bo to mały Casanowa :evil_lol:

Posted

O, ja takie miedziano rude też lubię :loveu:
Ale Olia nie ma takiego koloru jak mi się podoba :lookarou:
Tzn. w PL jest taki odcień, ale w DE już go nie ma :placz:

Haha widzisz mamy coś w PL czego ty nie masz :diabloti: Zawsze możesz przyjechać :evil_lol:
Posted

Haha widzisz mamy coś w PL czego ty nie masz :diabloti: Zawsze możesz przyjechać :evil_lol:

Mogłam sobie zrobić zapas farby z PL jak byłam wiosną :eviltong:

Ale stwierdziłam, że nie będę brała tyle farby, bo

-po pierwsze: nie wiem kiedy znów będę w PL, więc ciężko wliczyć ile byłoby potrzebne;

-po drugie: jakby mi się kolor znudził, to na ch*j mi tyle farby w domu :evil_lol:

Posted

ja zawsze robiłam złotą świetlistą mokke z palett ale od kiedy poznałam farby Olia to kupuje różne odcienie brązu ale tylko tej firmy bo jest bez amoniaku , taki fajny ma zapach ta farba a ładne kolorki ma :)

Posted

Mogłam sobie zrobić zapas farby z PL jak byłam wiosną :eviltong:
Ale stwierdziłam, że nie będę brała tyle farby, bo
-po pierwsze: nie wiem kiedy znów będę w PL, więc ciężko wliczyć ile byłoby potrzebne;
-po drugie: jakby mi się kolor znudził, to na ch*j mi tyle farby w domu :evil_lol:

To musisz wybrać inny kolor :p
Posted

A ja przyznam szczerze, że jeszcze nie malowałam swoich włosów. :p Może dlatego, że ciągle mam je inne: zimą podchodzą pod rdzawą rudziznę, w lecie jaśnieją na ciemny blond (gdzieniegdzie jaśniejse pasma), czasem mi ciemnieją tak mocno... mocno... ale to nie wiem od czego ;) Mam dziwne te włosy, ogolnie zawsze muszę się tłumaczyć znajomym, których dawno nie widziałam dlaczego moje włosy mają inny kolor ;D. śmiesznie tak mam, ale mam to rodzinne - moja babcia miała ze swoimi to samo :)

Posted

No i gdzie ten banan ?  :smokin:

Banan?!

W szafie wisi :eviltong:

Hej Ola :)

Posted

Ja nie kura, żeby jaja robić :eviltong:

Zastanowię się czy pokażę ;)

poczekaj jeszcze troche i ludzie będą jaja robić a nie kury znosić :P

mam nadzieje ze jednak pozytywnie się zastanowisz :P