*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Jak Ty szybko dzisiaj na dogo :D Bo Bodzian był na spacerze z Torą, więc ja nie muszę :megagrin: Ale chyba i tak zaraz z nią pójdę ;) Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Odpocznij sobie :P Powiedz to Theosiowi :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 No to pisz ze z Theosiem idziesz a nie z Torką :P Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Hejka Madziulek ;) Hej córeczko :) No to pisz ze z Theosiem idziesz a nie z Torką :P Byliśmy nad jeziorem :) A jutro jedziemy do Zosi i jej mamy na kawę, więc może wezmę aparat :eviltong: Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Bład zrobiłaś , miało byc "na pewno wezmę aparat " :P 1 Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Bład zrobiłaś , miało byc "na pewno wezmę aparat " :P Nie zrobiłam błędu :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Mina Giny mówi Mam wyj*bane na wszystko :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Piękne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Piękne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję :jumpie: Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Jak ja dawno zdjęć nie robiłam , chyba jutro do Stasia wezme aparat , moze wreszcie uda mi sie coś mu zrobić fajnego bo już jest taki że czasami lezy bez cycka w buźce :D a brat formata mi bedzie w laptopie robił więc czasu troche bede miała na robienie zdjęć ;) Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 No :) To Ty jutro focisz Stasia a ja Zosię :) Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 I w koncu nas wywalą na forum dziecięce z tymi fotkami :D Quote
*Monia* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Coś mi się dzieje i w większości wątków pisać nie mogę... Zdjęcia obejrzałam - śliczne, i nawet dużo Tory ;). Jutro przyjdę na sesję dziecięcą :jumpie: Aga nie wywalą, w sumie to są foto blogi czy galerie :mdrmed: . Poza tym psy już nie rosną, więc mogą rzadziej być pokazywane a dzieci z dnia na dzień się zmieniają :grins: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 I w koncu nas wywalą na forum dziecięce z tymi fotkami :D Ciebie wyrzucą, a mnie nie :eviltong: Coś mi się dzieje i w większości wątków pisać nie mogę... Zdjęcia obejrzałam - śliczne, i nawet dużo Tory ;). Jutro przyjdę na sesję dziecięcą :jumpie: Aga nie wywalą, w sumie to są foto blogi czy galerie :mdrmed: . Poza tym psy już nie rosną, więc mogą rzadziej być pokazywane a dzieci z dnia na dzień się zmieniają :grins: Dziękuję :) Ale jutro zdjęć Zosi nie wstawię :eviltong: Mam jeszcze kilka Tory do wstawienia, a potem będą dziecięce ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mi też sie cos dzieje , nie moge was nawet zacytowac, lewy przycisk myszy świruje , ocipiec idzie :/ Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ooo nareszcie psie fotki :D :loveu: Quote
Recommended Posts