łamAga Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 tez se zaraz cos zmienie , a co mi tam hehe :P Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Śliczny Theo :loveu: Kurcze ja już się gubię kto co pisze, każdy ma nowy nick/avatar/banner :mdleje: I te godziny tak porypane :) Quote
*Magda* Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Śliczny Theo :loveu: Kurcze ja już się gubię kto co pisze, każdy ma nowy nick/avatar/banner :mdleje: I te godziny tak porypane :) Ale ja mam ten sam avek i baner :eviltong: Torka, od 3 dni dostaje końską glukozaminę ;) Za tydzień lub dwa, wezmę ją na rower i zobaczymy co będzie ;) Quote
łamAga Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ale slodko w tym szlafroczku i skarpetkach wyglada :wub: wiem ze dubel ale nie wiem dlaczego , wyskakiwalo mi ze za szybko napisalam posta i dodac go nie chciało a jak wyszlam i weszłam od nowa to był już 2 razy :pissed: Quote
*Magda* Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Ale slodko w tym szlafroczku i skarpetkach wyglada :wub: wiem ze dubel ale nie wiem dlaczego , wyskakiwalo mi ze za szybko napisalam posta i dodac go nie chciało a jak wyszlam i weszłam od nowa to był już 2 razy :pissed: Dziękować :) Ja miałam tak samo :mad: Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ale slodko w tym szlafroczku i skarpetkach wyglada :wub: wiem ze dubel ale nie wiem dlaczego , wyskakiwalo mi ze za szybko napisalam posta i dodac go nie chciało a jak wyszlam i weszłam od nowa to był już 2 razy :pissed: Też tak miałam :pissed: I nie mam widoku na emotki na tablecie :pissed: Quote
łamAga Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ja tez pomału ide pospac ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Ja chcę tyle onków :loveu: :placz: http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/na-scianie-owczarki-niemieckie/sy7ngv Quote
agaga21 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 eeeej, po co sobie nicki zmieniacie? Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 eeeej, po co sobie nicki zmieniacie? Tak wyszło ;) Za 30 dni znowu zmienię :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Hello ;) Magda się nudzi ? :crazyeye: toż to nowość :D Quote
kalyna Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja chcę tyle onków :loveu: :placz: http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/na-scianie-owczarki-niemieckie/sy7ngv wszyscy ostatnio jarają się tym filmikiem, co 5 Owczarów idzie "przyklejonych" do przewodnika. Mi spokojnie wystarczyłaby 5, co za srkomność :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Hello ;) Magda się nudzi ? :crazyeye: toż to nowość :D Już się nie nudzę ;) Idę robić kluski na obiad :eviltong: wszyscy ostatnio jarają się tym filmikiem, co 5 Owczarów idzie "przyklejonych" do przewodnika. Mi spokojnie wystarczyłaby 5, co za srkomność :evil_lol: Mi akurat chodzi o dalszą cześć filmu, gdzie jest chyba 10 onków :loveu: Quote
łamAga Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Już się nie nudzę ;) Idę robić kluski na obiad :eviltong: a mi sie nudzi , wstawilam pranie i nie mam co robić :P Quote
kalyna Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Mi akurat chodzi o dalszą cześć filmu, gdzie jest chyba 10 onków :loveu: pisałam ogólnie :P noo Ty pewnie mogłabyś mieć, gorzej z Bodzianem :D Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 pisałam ogólnie :P noo Ty pewnie mogłabyś mieć, gorzej z Bodzianem :D Z Bodzianem to nie przejdzie :peace: a mi sie nudzi , wstawilam pranie i nie mam co robić :P Ja już mam wszystko gotowe ;) Teraz tylko czekam aż Theoś się obudzi :) Wczoraj odwiedził nas Atos :loveu: Pięknie im się psiak wybarwił i obrósł sierścią :loveu: Zdjęć nie zrobiłam. Ale to tylko dlatego, że Tora była zamknięta (cieczka) i nie chciałam go stresować. Atos nie cierpi Bogdana. Za każdym razem jak pojawiał się na horyzoncie, to chciał go zeżreć :diabloti: Za to na mnie skakał z radością i grzecznie szedł na smyczy przy mojej nodze :loveu: Co Dawida i Asię wprawiło w osłupienie, bo nikomu obcemu nie pozwala się prowadzać na smyczy. Quote
łamAga Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 szkoda ze zdjęć nie zrobiłaś :P ale dobra , ide se do galerii :P jak wroce to dodam moze jakies spacerkowe fotki ;) Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 szkoda ze zdjęć nie zrobiłaś :P ale dobra , ide se do galerii :P jak wroce to dodam moze jakies spacerkowe fotki ;) Tak wyszło :eviltong: Jak Ty wrócisz to ja będę na spacerosie :eviltong: Jest ograniczona ilość emotikonek :mad: Wychodzi na to, że teraz można dodać tylko 10 :( Quote
Recommended Posts