Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale cisza na dogo :(

Mi siadła i sobie poszłam , Sebek wziął mi laptopa do pokojuz obok bo oczywiscie mecz leciał a ja na jego kompie nie ogarniam , do tego lewy przycisk myszy świrowal , nic otworzyc nie szło a o napisaniu posta mogłam zapomnieć grrr  :lmaa:

a dzisiaj brat bedzie mi formata robił wiec mam nadzieje ze lapek nie polegnie przy tym  :look3:

Posted

buuu a mi się połowa zdjęć nie otwiera :(

Ale jak się nie otwiera? :(

Mi siadła i sobie poszłam , Sebek wziął mi laptopa do pokojuz obok bo oczywiscie mecz leciał a ja na jego kompie nie ogarniam , do tego lewy przycisk myszy świrowal , nic otworzyc nie szło a o napisaniu posta mogłam zapomnieć grrr  :lmaa:

a dzisiaj brat bedzie mi formata robił wiec mam nadzieje ze lapek nie polegnie przy tym  :look3:

Żeby Ciebie nie sformatował :evil_lol:

Drugie zdjęcie Tory na poprzedniej stronie- ahhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję :)

Posted

Mnie sie nie da sformatować , a szkoda :P

a co Ty tak w ogóle w domu robisz ??  :crazyeye:

Żebyś się nie zdziwiła :eviltong: :evil_lol:

Mam dziś wolne :nonono2:

Posted

Wcale nie tak fajnie, bo jeździliśmy załatwiać sprawy z autem :eviltong:

Godzinę spędziłam w aucie, bo młody zasnął, a Bogdan poszedł zarejestrować swoją nową furę :)

Myślałam, że oszaleję w tym aucie tak długo :roll:

Nigdy tak długo nie czekaliśmy w kolejce, żeby zarejestrować auto :mad: Zawsze to trwało max.20 minut, a dziś godzina :mdleje:

Do tego, młody jak się obudził to chciał pipi, więc ja go na ręcę i w najbliższe krzaki :D

Młody jednak zdążył siknąć, zanim go postawiłam na nogi :mdleje:

Więc miałam obsikaną koszulkę i nawet nie mogłam iść z nim na spacer, w oczekiwaniu na Bogdana :wallbash:

Posted

No widzisz , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

W PL bys w tym samochodzie pewnie z 3 godziny spędziła a nie tylko godzinke więc i tak szybciej u was idzie cos załatwić niż tutaj ;)

Posted

Ja wczoraj w 5 min. przez email załatwiłam numer ubezpieczenie, żeby dziś móc je zarejestrować ;) bo tu jak nie masz ubezpieczenia, to nie zarejestrujesz auta ;)

Ale fakt, że to te urzędy jakoś szybciej się ruszają niż w PL :eviltong: