*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 ooo nareszcie psie fotki :D :loveu: Czasem trzeba, bo to w końcu psia galeria :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Śliczna :klacz: Dziękuję :loveu: Quote
Aleksa. Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Torcia jak zawsze śliczna i zadowolona :) Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Torcia jak zawsze śliczna i zadowolona :) Dzięki Ola :) Quote
agaga21 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 buuu a mi się połowa zdjęć nie otwiera :( Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ale cisza na dogo :( Mi siadła i sobie poszłam , Sebek wziął mi laptopa do pokojuz obok bo oczywiscie mecz leciał a ja na jego kompie nie ogarniam , do tego lewy przycisk myszy świrowal , nic otworzyc nie szło a o napisaniu posta mogłam zapomnieć grrr :lmaa: a dzisiaj brat bedzie mi formata robił wiec mam nadzieje ze lapek nie polegnie przy tym :look3: Quote
maxishine. Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Drugie zdjęcie Tory na poprzedniej stronie- ahhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 buuu a mi się połowa zdjęć nie otwiera :( Ale jak się nie otwiera? :( Mi siadła i sobie poszłam , Sebek wziął mi laptopa do pokojuz obok bo oczywiscie mecz leciał a ja na jego kompie nie ogarniam , do tego lewy przycisk myszy świrowal , nic otworzyc nie szło a o napisaniu posta mogłam zapomnieć grrr :lmaa: a dzisiaj brat bedzie mi formata robił wiec mam nadzieje ze lapek nie polegnie przy tym :look3: Żeby Ciebie nie sformatował :evil_lol: Drugie zdjęcie Tory na poprzedniej stronie- ahhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję :) Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Mnie sie nie da sformatować , a szkoda :P a co Ty tak w ogóle w domu robisz ?? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Mnie sie nie da sformatować , a szkoda :P a co Ty tak w ogóle w domu robisz ?? :crazyeye: Żebyś się nie zdziwiła :eviltong: :evil_lol: Mam dziś wolne :nonono2: Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 zdziwiła bym się na pewno :P I dopiero teraz na dogo dotarłaś ? :P Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 I dopiero teraz na dogo dotarłaś ? :P Tak, bo jak wyszliśmy z domu o 9:30, to wróciliśmy chwilkę przed 14 :eviltong: Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ale masz fajnie , ja kisze w domu z lapkiem na kolanach i z nudów fiołki na glowie zaczynaja mi wyrastac ;P Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Wcale nie tak fajnie, bo jeździliśmy załatwiać sprawy z autem :eviltong: Godzinę spędziłam w aucie, bo młody zasnął, a Bogdan poszedł zarejestrować swoją nową furę :) Myślałam, że oszaleję w tym aucie tak długo :roll: Nigdy tak długo nie czekaliśmy w kolejce, żeby zarejestrować auto :mad: Zawsze to trwało max.20 minut, a dziś godzina :mdleje: Do tego, młody jak się obudził to chciał pipi, więc ja go na ręcę i w najbliższe krzaki :D Młody jednak zdążył siknąć, zanim go postawiłam na nogi :mdleje: Więc miałam obsikaną koszulkę i nawet nie mogłam iść z nim na spacer, w oczekiwaniu na Bogdana :wallbash: Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ojojoj to ale miałaś rewelacje hehe nie zazdroszczę w takim razie , Theosiowi musiało się mocno chcieć że tak eksplodował :D Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Nie ma czego zazdrościć :eviltong: Ale autkiem można już jeździć ;) Kupca na fiata mamy, więc też dobrze :) Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 No widzisz , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) W PL bys w tym samochodzie pewnie z 3 godziny spędziła a nie tylko godzinke więc i tak szybciej u was idzie cos załatwić niż tutaj ;) Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Ja wczoraj w 5 min. przez email załatwiłam numer ubezpieczenie, żeby dziś móc je zarejestrować ;) bo tu jak nie masz ubezpieczenia, to nie zarejestrujesz auta ;) Ale fakt, że to te urzędy jakoś szybciej się ruszają niż w PL :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Obrotna baba z Ciebie :razz: :evil_lol: :evil_lol: Reszta zdjęć z niedzieli ;) Quote
marta1624 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Hejka mamusiu ;) Śliczne fotki :loveu: Gęś super :D Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Hejka mamusiu ;) Śliczne fotki :loveu: Gęś super :D Hej :) Dziękuję ;) Gęś chyba na randkę szła, bo się pindrzyła dość długo :evil_lol: Quote
Recommended Posts