Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
To zaknebluj go jak będzie spał :D Obudź się o 4, zaknebluj, a potem śpij do 12 :D

Z takimi pomysłami, to może lepiej, żebyś nie miała dzieci :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale u Ciebie już za późno :eviltong:

noooo , dzisiaj jezeli to co czuje to sa ruchy to niezle tam wierzga , chyba mu smakowało jedzonko :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
noooo , dzisiaj jezeli to co czuje to sa ruchy to niezle tam wierzga , chyba mu smakowało jedzonko :eviltong:

Pewnie dużo cukru dziś zjadłaś ;)

Angi napisał(a):
Uśpij :evil_lol:

Powtarzasz się :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie dużo cukru dziś zjadłaś ;)

ogólnie to duzo owoców a one maja cukier pozniej same mięcho no i kawałek tortu smietanowego :evil_lol: aha i kawalek sernika :evil_lol: a brat mnie co dzienie bombarduje na fb wiadomosciamy ile to ja musze wody wypić , dzisiaj wmuszał we mnie 8 szklanek wody , chyba ocipiał :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
Widzisz Magda wszystkie w twojej galerii to byłyby wyrodne matki. Z tobą na czele :diabloti:

Dziękuję za komplement :loveu:

dOgLoV napisał(a):
ogólnie to duzo owoców a one maja cukier pozniej same mięcho no i kawałek tortu smietanowego :evil_lol: aha i kawalek sernika :evil_lol: a brat mnie co dzienie bombarduje na fb wiadomosciamy ile to ja musze wody wypić , dzisiaj wmuszał we mnie 8 szklanek wody , chyba ocipiał :eviltong:

8 szklanek, to nawet ja bym nie wypiła :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

8 szklanek, to nawet ja bym nie wypiła :roll:

Ale mój brat jest mega przewrażliwiony na tle ciąży , moja bratowa ma z nim przejebane , on jej nic nie każe , czasami to juz pizgam ze śmiechu :diabloti:

marta1624 napisał(a):
Jesz za dwoje to nie dziwota ;) Tyle wody.... Rany, ja wody nawet szklanki nie wypiję bo nie lubię :D

ja juz dzisiaj pije chyba z 5ta szklanke , wiecej nie dam rady :shake:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Ja kiedyś piłam 10 szklanek wody na dzień do czas kiedy w żołądku jak szłam woda mi się ruszała,od tamtej pory mniej wody piję

ja nie jestem w stanie tyle w siebie wmusić , nawet innych napoi , ja ogólnie zawsze mało piłam , ale mam zapalenie dróg moczowych co jest niebezpieczne w czasie ciazy i mój brat sie zeschizował i mnie bombarduje wiadomosciami :evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Fajnego masz brata ;) Tylko żebyś nie zwariowała przy nim :D

No fajny ale zwariowac idzie , moja bratowa nie moze nawet ust płukać płynem do płukania jamy ustnej bo On twierdzi ze zawiera alkohol , mam ten płyn i jest wielkimi literami napisane "nie zawiera alkoholu" , sama go uzywam , przesłałąm mu zdjecie to mi napisal tylko " wiem bo mam taki sam " ale dalej jej nie każe :evil_lol: