łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To jedz :D Nie mam :P jutro sobie kupie :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Ja mam zawsze jogurty w domu, bo ja jestem mlekolubna :) Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 a ja kupuje na bieżąco to na co mam ochotę i pozniej jak mnie najdzie ochota tak jak dzisiaj na cos innego to nie mam :P ale chipsy wiejsie ziemniaczi wchłonęłam , popiłam piwem i mnie tak zmuliło że nie mam siły siedzieć juz przed kompem , ktos by powiedział "miałaś drugie zmiany to jestes wyspana " nic bardziej mylnego , mniej sie wysypiam niż ide na rano :/ tak więć zostawiam Was same :P dobranoc;) Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Dobranoc ;) Ja idę moczyć tyłek w wannie :P Quote
Ania :) Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Wszyscy poszli jak ja przyszłam , norma :p to tylko powiem Hej Madzia :D Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Wszyscy poszli jak ja przyszłam , norma :p to tylko powiem Hej Madzia :D jestem xd Quote
Ania :) Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: jestem xd Dobrze że chociaż jedna :D 1 Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Bo Ania za pozno wchodzisz na dogo :P hejjjj Madzia ;) Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ooo nawet jesteś :D jak tam po jarmarku ? u nas padalo i nie poszlismy ;( Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 "I już umiem chwilę siedzieć sam" :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ooo nawet jesteś :D jak tam po jarmarku ? u nas padalo i nie poszlismy ;( U nas wczoraj padało :/ Ale i tak byliśmy :D A dziś pojechaliśmy drugi raz, bo mi się wina chciało :D Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ale On jest słodziasty <3 schrupała bym :* Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Ale On jest słodziasty <3 schrupała bym :* Te zdjęcia muszą Ci wystarczyć aż do końca roku :P Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 ueeeee dupa tam :P nie wystarczą :P u teściów nie masz neta ? :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Teraz, łamAga napisał: ueeeee dupa tam :P nie wystarczą :P u teściów nie masz neta ? :P Teść ma neta, ale tak wolnego, że nie wiem czy "wydoli" na komputer i 2 telefony :D Zresztą, nie będzie kiedy na dogo wchodzić, bo już mamy w planach Częstochowę, Gryfów Śląski, Zakopane, aqua park... Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Teść ma neta, ale tak wolnego, że nie wiem czy "wydoli" na komputer i 2 telefony :D Zresztą, nie będzie kiedy na dogo wchodzić, bo już mamy w planach Częstochowę, Gryfów Śląski, Zakopane, aqua park... ooo matko swieta , pojedziecie do tesciow a wiekszosc czasu spedzicie na wyjazdach :D daj no adres tesciow obczaje gdzie spedzisz swięta i okolice na google maps :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 W Częstochowie mamy do odbioru część do auta, Gryfów to Mariolka, Zakopane wyszło wczoraj przez mojego brata, a aqua park to żeby za dużo Theodor z nudów nie nawywijał :D Źlinice ;) 10km od Opola ;) Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: W Częstochowie mamy do odbioru część do auta, Gryfów to Mariolka, Zakopane wyszło wczoraj przez mojego brata, a aqua park to żeby za dużo Theodor z nudów nie nawywijał :D Źlinice ;) 10km od Opola ;) żeby sie Theos nie nudził to codziennie musiał by iśc do aquaparku :P musiała bym znac cały adres bo inaczej mi domu nie pokaże tylko samo miasto :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: żeby sie Theos nie nudził to codziennie musiał by iśc do aquaparku :P musiała bym znac cały adres bo inaczej mi domu nie pokaże tylko samo miasto :P To Ci PW wyślę :P Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To Ci PW wyślę :P Okiii bo jak wpisuje Źlinice to mi nawet foto nie wyskakuje :/ Quote
angineuuka Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Okiii bo jak wpisuje Źlinice to mi nawet foto nie wyskakuje :/ robisz to zle, bo mi wyskakuje :p Quote
łamAga Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 A mi nawet z adresem nie pokazuje zdjęć :[ Quote
Recommended Posts