Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Chciałam napisać, że już na lotnisku będzie mi cieplej :P Ale przypomniałam sobie, że to w lato :P Nie bój się, krzywdy mu nie zrobię :D Quote
vege* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Aga serio Fabian cię budzi o 5? Współczuję, to kurde Nuka nigdy mnie rano nie budziła nawet jako szczeniak, do dziś śpi tak długo jak ja :D W niedziele to standard, ze wychodzi o 10-11 xD A co do imion to pełne imię Konstancja mi się nie podoba, ale Koni brzmi fajnie :) Mi się bardzo podoba zdrobnienie od imienia Sabina (Saba) :) Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Chciałam napisać, że już na lotnisku będzie mi cieplej :P Ale przypomniałam sobie, że to w lato :P Nie bój się, krzywdy mu nie zrobię :D A jak będzie bardzo gorąco, to Ci obok basen rozłożę, to będziesz miała gdzie się umyć :D Oczywiste, że to wszystko co piszemy, to forma żartu ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 A co do imion to pełne imię Konstancja mi się nie podoba, ale Koni brzmi fajnie :) Mi się bardzo podoba zdrobnienie od imienia Sabina (Saba) :) Saba, to mi się akurat z psem kojarzy :/ Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Spoko, wiem że to żarty :D Ale masz rację..trzeba napisać, jakby ktoś nas nie znał :D i naszego humoru :P Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Poważnie , dzisiaj sie z nim bujałam od 5tej ale akurat i tak wstawała o tej godzinie , mam nadzieje że z tego "wyrośnie' bo się wykuńcze ;) Bratowa mi powiedziała że Koni kojarzy jej się z koniem hehehehe sabina odpada bo mam jebnię...tą koleżanke o tym imieniu i źle mi się kojarzy ;) No a Saba to " w pustyni i w puszczy" hehehehe Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Aga, pocieszę Cię, że przyjdzie czas spania np. do 7, a potem znowu wstawanie wcześniej :P Ja mam sporadyczne dni, gdzie Theodor wstaje jak dziś po 7 ;) Normalna godzina, to 6, max 6:30 :/ A zdarza się i przed 6 :D Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Teraz narzekacie, że tak krótko śpią, a potem o 12 w południe ich dobudzić nie będziecie mogły :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Teraz narzekacie, że tak krótko śpią, a potem o 12 w południe ich dobudzić nie będziecie mogły :P Ale to jeszcze kilka lat naszego niewyspania :P Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Wolała bym własnie zmuszać młodego do wstania :P Magda , nie pocieszyłaś mnie :/ Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Wolała bym własnie zmuszać młodego do wstania :P Magda , nie pocieszyłaś mnie :/ Ja Cię tylko uświadamiam :P Quote
łamAga Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Dobranoc ;) No i imię w koncu podajcie bo potrzebuje ! :P Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Aga za robote drugiego dziecka sie wzielas? ;) po co Ci imię? Widzę, że imie Natan Ci sie spodobalo..dobra propozycje kiedys dałam. Z tych mniej popularnych to kojarzy mi sie: Olaf, Kornela, Nicola, Marika, lubię imię Marcel lub Antek,Milena, Eliza nie wiem moja ciocia nazwała nietypowo córkę.. imie bylo juz wybrane dawno dawno dla dziewczynki czekało tyle lat i dali uparcie takie. Quote
łamAga Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ola nie nie , za robienie dziecka się niestety nie wzięłam ;( Jak byłam w ciązy to chciałam Marcela , Antka , Janka , Olafa ale Sebek na wszystko kręcił nosem , dopiero jak Magda dała propozycje Fabian i przeczytałam ją Sebkowi to powiedzial , Fabian ewentualbie mógł by być ;) Dla dziewczynki chciałam Nina , Nadia albo Marika , oczywiście i na te Sebek kręcił nosem , z nim się nie da wybrać imienia ;) Quote
Aleksa. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 To dla kogo wybierasz teraz imie ? :) Quote
angineuuka Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 To dla kogo wybierasz teraz imie ? :) Mhm, pewnie o Magdzie pisze :P Quote
*Magda* Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Aga, postaram się do końca roku zmusić (:D) Bogdana do podjęcia decyzji o imieniu ;) Póki co, ostatecznej decyzji brak :P Ola, Aga chce zrobić prezent dla mojego dzidziusia z imieniem i dlatego tak jej zależy, żeby już znać imię ;) Quote
Aleksa. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 A ok, rozumiem :P no to poganiaj Bogdana :D Quote
Aleksa. Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Halo, halo...kogos tu wieczorem nie było ;) Quote
*Magda* Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Hejka :) Witanko ;) Hej Dziewczyny :) Halo, halo...kogos tu wieczorem nie było ;) Byłam, tylko na chwilkę :P Quote
Recommended Posts