Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga serio Fabian cię budzi o 5?  Współczuję, to kurde Nuka nigdy mnie rano nie budziła nawet jako szczeniak, do dziś śpi tak długo jak ja :D W niedziele to standard, ze wychodzi o 10-11 xD 

A co do imion to pełne imię Konstancja mi się nie podoba, ale Koni brzmi fajnie :) Mi się bardzo podoba zdrobnienie od imienia Sabina (Saba) :)

Posted

Chciałam napisać, że już na lotnisku będzie mi cieplej :P Ale przypomniałam sobie, że to w lato :P

Nie bój się, krzywdy mu nie zrobię :D

A jak będzie bardzo gorąco, to Ci obok basen rozłożę, to będziesz miała gdzie się umyć :D

Oczywiste, że to wszystko co piszemy, to forma żartu ;)

Posted

A co do imion to pełne imię Konstancja mi się nie podoba, ale Koni brzmi fajnie :) Mi się bardzo podoba zdrobnienie od imienia Sabina (Saba) :)

Saba, to mi się akurat z psem kojarzy :/

Posted

Poważnie , dzisiaj sie z nim bujałam od 5tej ale akurat i tak wstawała o tej godzinie , mam nadzieje że z tego "wyrośnie' bo się wykuńcze ;)

Bratowa mi powiedziała że Koni kojarzy jej się z koniem hehehehe

sabina odpada bo mam jebnię...tą koleżanke o tym imieniu i źle mi się kojarzy ;)

No a Saba to " w pustyni i w puszczy" hehehehe

Posted

Aga, pocieszę Cię, że przyjdzie czas spania np. do 7, a potem znowu wstawanie wcześniej :P

Ja mam sporadyczne dni, gdzie Theodor wstaje jak dziś po 7 ;)

Normalna godzina, to 6, max 6:30 :/ A zdarza się i przed 6 :D

Posted

Aga za robote drugiego dziecka sie wzielas? ;) po co Ci imię? Widzę, że imie Natan Ci sie spodobalo..dobra propozycje kiedys dałam.

Z tych mniej popularnych to kojarzy mi sie: Olaf, Kornela, Nicola, Marika, lubię imię Marcel lub Antek,Milena, Eliza nie wiem moja ciocia nazwała nietypowo córkę.. imie bylo juz wybrane dawno dawno dla dziewczynki czekało tyle lat i dali uparcie takie.

Posted

Ola nie nie , za robienie dziecka się niestety nie wzięłam ;(

Jak byłam w ciązy to chciałam Marcela , Antka , Janka , Olafa ale Sebek na wszystko kręcił nosem , dopiero jak Magda dała propozycje Fabian i przeczytałam ją Sebkowi to powiedzial , Fabian ewentualbie mógł by być ;) Dla dziewczynki chciałam Nina , Nadia albo Marika , oczywiście i na te Sebek kręcił nosem , z nim się nie da wybrać imienia ;)

Posted

Aga, postaram się do końca roku zmusić (:D) Bogdana do podjęcia decyzji o imieniu ;) Póki co, ostatecznej decyzji brak :P

Ola, Aga chce zrobić prezent dla mojego dzidziusia z imieniem i dlatego tak jej zależy, żeby już znać imię ;)