łamAga Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 chociaż jeden wątek udało mi sie nadrobić w oglądaniu zdjęć ;) są Mega !!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 sytuacja smutna :( życie jest brutalne :( Quote
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Theoś ma piękny uśmiech, od razu i na mojej twarzy pojawia się banan :D A rzucanie kulami śniegu w mamusię to czy przypadkiem... nie Bogdana pomysł, który podrzucił Theosiowi? :p Eh... Trzymaj się Madzik. Quote
*Magda* Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 chociaż jeden wątek udało mi sie nadrobić w oglądaniu zdjęć ;) są Mega !!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 sytuacja smutna :( życie jest brutalne :( Spróbowałabyś go nie nadrobić, to byś kopa dostała :P Dziękuję :) Brutalna :( Znałam chłopaka, kilka razy zdarzyło nam się być na tej samej imprezie... Nie był moim super znajomym, ale z jego bratem znam się "jak łyse konie". Jedyna pocieszająca myśl w tym wszystkim jest taka, że nie miał żony ani dzieci. Owszem, rodzice jego i brat cierpią. Ale chociaż nie pozostawił na świecie sierot. Quote
*Magda* Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Theoś ma piękny uśmiech, od razu i na mojej twarzy pojawia się banan :D A rzucanie kulami śniegu w mamusię to czy przypadkiem... nie Bogdana pomysł, który podrzucił Theosiowi? :P Eh... Trzymaj się Madzik. Jak jestem na Theosia zła, to on już dobrze wie, że wystarczy się do mamusi uśmiechnąć :D Zawsze mam wtedy banana na buzi ;) Oczywiście, że to był Bodziana pomysł :mad: Ja się trzymam. Owszem, myślę o Krystianie, bo nie był dla mnie kimś anonimowym. Był kimś kogo poznałam, był kimś z kim kilkakrotnie rozmawiałam, był... Właśnie "był" :( Quote
marta1624 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ehh, niestety, życie potrafi być brutalne :( Theo od małego potrafi mamusię pocieszyć :D Quote
łamAga Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Spróbowałabyś go nie nadrobić, to byś kopa dostała :P Dziękuję :) Brutalna :( Znałam chłopaka, kilka razy zdarzyło nam się być na tej samej imprezie... Nie był moim super znajomym, ale z jego bratem znam się "jak łyse konie". Jedyna pocieszająca myśl w tym wszystkim jest taka, że nie miał żony ani dzieci. Owszem, rodzice jego i brat cierpią. Ale chociaż nie pozostawił na świecie sierot. Ja tam całe życie kopa dostaje , przyzwyczaiłam sie :P Podejrzewam co teraz czujesz , takie sytuacje są straszne , człowiek pozniej cały czas mysli o tej osobie i próbuje wyprzec z glowy mysl ze tego czlowieka juz nie ma :/ straszne :/ Quote
Oscar Patric Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 W jednej chwili ktoś jest a w drugiej go już nie ma... Quote
Aleksa. Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ooo, prezent widać udany :D Ale on ma rude włosy :P Quote
marta1624 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 O,jaka super ta kolejka :loveu : Ale włosy faktycznie- boskie :) Quote
*Magda* Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 http://demotywatory.pl/4451853/Nie-wazne-kim-jestes-i-jaki-jestes--ogladajac-ten-film-ciezko-bedzie-ci-powstrzymywac-lzy Quote
kalyna Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Uwielbiam takie dywany... jak chodzę od kuzynki i jej brzdąców to zawsze siadam i się z nimi bawię :P Za to jak kolejki są kupowane dla dzieci to największą frajdę mają mężczyźni. Do dzisiaj moja mama pamięta kolejkę, co dostałam na gwiazdkę i ZAWSZE to mój tata się tym bawił :lol: A Ty dzisiaj od rana wszystkich kusisz takimi smakowitościami, zła kobieta z Ciebie :P edit. uwielbiam reklamy tej firmy :P Quote
*Magda* Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Uwielbiam takie dywany... jak chodzę od kuzynki i jej brzdąców to zawsze siadam i się z nimi bawię :P Za to jak kolejki są kupowane dla dzieci to największą frajdę mają mężczyźni. Do dzisiaj moja mama pamięta kolejkę, co dostałam na gwiazdkę i ZAWSZE to mój tata się tym bawił :lol: A Ty dzisiaj od rana wszystkich kusisz takimi smakowitościami, zła kobieta z Ciebie :P edit. uwielbiam reklamy tej firmy :P Miałam nadzieję, że w lato dywan wyniosę do Theosiowego pokoju, a salon ponownie będzie salonem, a nie placem zabaw :P Ale skoro planuję kolejne dziecko, to nie wiem czy jest sens go wynosić jak za chwilę znowu będzie potrzebny :D O dziwo, Bodzian jeszcze się nią nie bawi :P Ale kiedyś młody dostał kolejkę plastikową, a ciufcia była na baterię, to wtedy się Bodzian bawił :D Kusiłam, bo sama dziś piekłam babkę :) Reklama fajna ;) Quote
*Magda* Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Jej, genialny ten filmik... No :) Dla mnie przesadzony :P ale fajny. Przesadzony, ale miło się patrzy :) Quote
marta1624 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Nie wynoś, nie ma sensu :) Ale ze Bodzian się kolejką nie bawi to dziwne, mój tata zawsze takie zabawki mi zabierał :D Quote
*Magda* Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Nie wynoś, nie ma sensu :) Ale ze Bodzian się kolejką nie bawi to dziwne, mój tata zawsze takie zabawki mi zabierał :D Nie wynoszę, bo bez sensu :P Kolejka jest od wczoraj, więc wszystko przed nim :) Quote
łamAga Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 hejka ;) jak bedzie dziewczynka to dywan wyniesiesz i kupisz różowy w hello kitty :P Theoś <3 super ma kolejkę ;) Quote
*Magda* Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Hejka :) Żadnego różowego dywanu w moim domu nie będzie :P A już na pewno nie w Hello Kitty :mad: Quote
łamAga Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Oj tam :/ a jaki kupisz dziewczynce ? :P i dlaczego widze ze posta dodałaś o 13:55 a na kompie mam godzine 15:55 :P Quote
Recommended Posts