Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nono... namiot genialny, ale mam nadzieję, że nie przemaka :p

3 x
, cuuudnie sama bym weszła! Tylko, że mam lęk wysokości, więc musiałabym się zmagać ze swoimi strachami :p Tak czy inaczej spróbowałabym, uwielbiam adrenalinę :D

Posted

hejka ;)

chwile to pewnie potrwa zanim się połapiemy , jak ktoś nie wie że zmienili serwery to cały czas moze myśleć że dogo nie działa , bo jak klilnie z swoje ulubione to nadal mu error bedzie wyskakiwał  :mellow:

Posted

Dogo wróciło do żywych :klacz:
Tylko trzeba się teraz odnaleźć na nowo po zmianach wyglądu :nonono2:

Ja na razie nie ogarniam, przypadkowo chciałam raportować post zamiast cytować :mdleje:
Posted

poczułam się wywołana do tablicy ;)

hej ;)  :gent:

Coś się godziny nie zgadzają z tym, o której się posta pisze :hmmmm:

Ok, zgadzają się, tylko zegar jest 12h a nie 24h ;)

Posted

Ktoś się może już połapał, jak po zmianach na forum, usunąć temat z "moja zawrtość"?

Mam tam kilka tematów, w których się nie udzielałam, a tylko podczytywałam i nie wiem jak je wyrzucić, żeby mi nie śmieciły :lookarou:

Posted

Ktoś się może już połapał, jak po zmianach na forum, usunąć temat z "moja zawrtość"?
Mam tam kilka tematów, w których się nie udzielałam, a tylko podczytywałam i nie wiem jak je wyrzucić, żeby mi nie śmieciły :lookarou:

Ja na razie nic nie ogarniam to nie pomogę :D
Posted

Mam ten sam problem i nie moge znaleźć odpowiedzi  :lookarou:

Coś się godziny nie zgadzają z tym, o której się posta pisze :hmmmm:

Ok, zgadzają się, tylko zegar jest 12h a nie 24h ;)

to tez zauwazylam i w pierwszym momencie sie smialam ze godziny im sie porypaly ale poniej zauwazylam ze 03cia to pewnie 15sta  :megagrin:

Posted

Przylazłam  :B-fly:  :megagrin:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/telefon/20140906_181826_zps7cea7a58.jpg

i znikam stad bo Theos mnie rozklada na lopatki  :loveu:

Wypas namiot!  :jumpie:

Figa, przylazła w nasze skromne progi  :diabloti:

Dziękować :)

Mam ten sam problem i nie moge znaleźć odpowiedzi  :lookarou:

to tez zauwazylam i w pierwszym momencie sie smialam ze godziny im sie porypaly ale poniej zauwazylam ze 03cia to pewnie 15sta  :megagrin:

No i jak się tego pozbyć :madgo:

Czyli  nie tylko ja jestem taka tępa :peace:

Posted

Ja niedosyc ze tepa jestem to jeszcze leniwa i mi sie nawet szukac tego nie chce :P poczekam az znajdziesz i mi podasz na tacy :D

Póki co to tylko sobie swoją "nazwę" zmieniłam :peace:

Posted

wszystkie nse pozmnienialyscie i sie gubic zaczynam :P Ty chociaz avatarek masz stary to sie łapie że Ty napisalaś :D

I banerek mam bez zmian :eviltong:

Na razie :diabloti:

• Upvote 1