marta1624 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Zajebiste :diabloti: W ramkę i na ścianę :evil_lol:[/QUOTE] Idealny pomysł :D Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6963_zpsffdeb4f9.jpg buahahahahahahahahahahahahahahahahhaha uściskaj go ode mnie :roflt::roflt::roflt::roflt:normalnie jest moim mistrzem ! :loveu: Jutro mu przekażę :) [quote name='marta1624']Idealny pomysł :D Obawiam się, że każdy by się z mnie śmiał, kto by wszedł do domu :D Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć. Twoje zdjęcie takie twarzowe :evil_lol:[/QUOTE] Cześć :) Wiem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='Angi']bo tak :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Odezwała się jakaś małpa :diabloti: Jutro Lumpiasty będzie miał nowy drapak :p Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ja byłam zrobić mężowi śniadanko do pracy i sie wypluskać :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']ja byłam zrobić mężowi śniadanko do pracy i sie wypluskać :eviltong:[/QUOTE] Ty masz chorobowe, niech sam sobie robi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='Angi']spoko, jak małpa to żegnam. :eviltong:[/QUOTE] Nara córeczko :eviltong: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy'] Jutro Lumpiasty będzie miał nowy drapak :p[/QUOTE] licze na foteczki :loveu: [quote name='magdabroy']Ty masz chorobowe, niech sam sobie robi :evil_lol:[/QUOTE] yhymmmm chyba by głodny poszedł do pracy i w pracy by też nic nie jadł jak by miał sobie sam zrobić ;) Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']licze na foteczki :loveu: yhymmmm chyba by głodny poszedł do pracy i w pracy by też nic nie jadł jak by miał sobie sam zrobić ;)[/QUOTE] Jeśli go jutro poskładam :eviltong: A jak Ty byś była w pracy, to kto by mu zrobił? Quote
agutka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 no portret jak nic :cool3: jak na moje to chciał uwiecznić twoje piersi:eviltong: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Jeśli go jutro poskładam :eviltong: A jak Ty byś była w pracy, to kto by mu zrobił?[/QUOTE] Ja mu robiłam zawsze zanim poszłam do pracy , ja mu robie wieczorem i wkładam do lodówki :diabloti: na śniadanie mu kroje i wkladam do worka a obkłada se sam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='agutka']no portret jak nic :cool3: jak na moje to chciał uwiecznić twoje piersi:eviltong:[/QUOTE] Ma je na co dzień, więc na h** mu jeszcze na zdjęciu :roll::hmmmm: [quote name='dOgLoV']Ja mu robiłam zawsze zanim poszłam do pracy , ja mu robie wieczorem i wkładam do lodówki :diabloti: na śniadanie mu kroje i wkladam do worka a obkłada se sam :evil_lol:[/QUOTE] A ja myślałam, że to Bodzian ma dobrze ;) Ale widzę, że Sebek ma lepiej :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ma je na co dzień, więc na h** mu jeszcze na zdjęciu :roll::hmmmm: A ja myślałam, że to Bodzian ma dobrze ;) Ale widzę, że Sebek ma lepiej :evil_lol:[/QUOTE] Bo faceci to wzrokowcy i koleżanka ma rację , zamiast na Twoja twarz patrzył na cycki ! :eviltong: Oj tak , ma dobrze , nie może raczej narzekać :eviltong: a i tak narzeka czasami :eviltong: najbardziej mnie wqurza jak mu naszykuje jedzenie a on przyjdzie z pracy i mówi " a ogórka czemu mi nie dałaś " :angryy: no jasny uj bo ja wiem ze On akurat dzisiaj ma chęć na ogórka jak w pozostałe dni je z wędliną :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='agutka']a nie oblizywał się jak pstrykał?:diabloti:[/QUOTE] Nie wiem :eviltong: [quote name='dOgLoV'] Oj tak , ma dobrze , nie może raczej narzekać :eviltong: a i tak narzeka czasami :eviltong: najbardziej mnie wqurza jak mu naszykuje jedzenie a on przyjdzie z pracy i mówi " a ogórka czemu mi nie dałaś " :angryy: no jasny uj bo ja wiem ze On akurat dzisiaj ma chęć na ogórka jak w pozostałe dni je z wędliną :evil_lol:[/QUOTE] Mi Bogdan tylko mówi, żebym mu "z tym" już nie robiła, jak zrobię mu z czymś czego nie lubi :diabloti: Ale czasem marudzi, że na obiad zjadłby "to", a nie co akurat zrobię. To mu wtedy mówię, że "od dziś Ty robisz obiady" i zaraz siedzi cicho i je to co ma na talerzu :diabloti: Quote
agutka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 wy tak nie narzekajcie bo dziwaka żywieniowego to ja mam :placz: to za suche , to za twarde , to rosołowate , to gluty:angryy: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='agutka']wy tak nie narzekajcie bo dziwaka żywieniowego to ja mam :placz: to za suche , to za twarde , to rosołowate , to gluty:angryy:[/QUOTE] Szczerze? Jakbym robiła do jedzenia, to co on chce, to jadłabym tylko schabowe, roladę i kurczaka :roll: Wszystko smażone/pieczona, bo duszone według niego jest niejadalne :mad: Quote
agutka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 a ha,ha noo schabowy i kotlety mielone a na kanapkę tylko sopocka ale nie jakaś podmokła:D Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy'] Mi Bogdan tylko mówi, żebym mu "z tym" już nie robiła, jak zrobię mu z czymś czego nie lubi :diabloti: Ale czasem marudzi, że na obiad zjadłby "to", a nie co akurat zrobię. To mu wtedy mówię, że "od dziś Ty robisz obiady" i zaraz siedzi cicho i je to co ma na talerzu :diabloti:[/QUOTE] Sebek raczej nie wybrzydza bo obiadki mu mamusia gotuje i obkład tez Ona kupuje a ja tylko mu kroje chleb i obkładam :evil_lol: a On nic na jej jedzenie nie powie bo wie ze dostanie zjebke ze sam ma sobie ugotowac jak mu nie pasi :eviltong: [quote name='agutka']wy tak nie narzekajcie bo dziwaka żywieniowego to ja mam :placz: to za suche , to za twarde , to rosołowate , to gluty:angryy:[/QUOTE] Ale wybredny to On tez jest , a jak widze jak wybiera "tłuściochy" z na prawde chudego mięsa to mnie cos strzela :angryy: a najbardziej wkurza mnie jego tempo jedzenia , ja zjem pozmywam połażę a On jeszcze je , dzisiaj zjadłam , wstałam , pozmywałam a on dalej je , wyszlam do pokoju weszłam na dogo odpisałam w kilku postach zebrałam brudne szklanki pozmywałam je On nadal je , poszłam sie wysikać wracam a on czyta gazetk z biedronki i ma jeszcze pół talerza frytek , no to nie wytrzymała, i mówie : Ty to kiedyś zjesz czy od razu po obiedzie do pracy idziesz ?" ( idzie na rano ) to się obraził że przecież je i żeby On mi nie zaczął zaraz czegoś wypominac hehe Quote
Recommended Posts