Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a ja nie pobiegam,a miałam zacząć od dzisiaj...mamy takie zaspy,że ciężko chodzić,o bieganiu nie wspomnę:placz:

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

u nas też śnieżyca :roll:

Kurcze, biegałam na lodowisku :roll: że nóg nie połamałam ani ja ani Tora to cud ;) Ale nie mam zamiaru rezygnować przez pogodę, bo jak raz nie pójdę, to wiem, że w ogóle zrezygnuję :oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Kurcze, biegałam na lodowisku :roll: że nóg nie połamałam ani ja ani Tora to cud ;) Ale nie mam zamiaru rezygnować przez pogodę, bo jak raz nie pójdę, to wiem, że w ogóle zrezygnuję :oops:

widać że jesteś konsekwentna ;)

zwierzaczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
widać że jesteś konsekwentna ;)

zwierzaczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Muszę, bo znam siebie ;) Albo biegam bez względu na pogodę albo ... będę siedzieć na kanapie :oops::evil_lol:

Jutro znowu będzie Theoś ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Muszę, bo znam siebie ;) Albo biegam bez względu na pogodę albo ... będę siedzieć na kanapie :oops::evil_lol:

Jutro znowu będzie Theoś ;)

Ja tam na razie ograniczam sie do siedzenia na kanapie :eviltong: miałam w tygodniu nie jeść slodkiego a juz wciągnęłam paczkę sezamków :roll:

Theoś :loveu:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Fajnie musiałabyś wyglądać biegając na szczudłach :evil_lol:

A tak jakoś na szybko musiałam pstrykać, żeby mi nie zwiał z drapaka :D

jeb*abym się po jednym kroku:evil_lol: a kręciłam się dzisiaj wokoło własnej osi ,dwa obroty zrobiłam i wszystko wirowało,ale ja tak mam od dziecka...

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja tam na razie ograniczam sie do siedzenia na kanapie :eviltong: miałam w tygodniu nie jeść slodkiego a juz wciągnęłam paczkę sezamków :roll:

Theoś :loveu:

A ja biegam i powinnam ograniczyć cukry ;) No i kawy nie słodzę, ale kopiec kreta zjadłam i wczoraj i dziś :evil_lol::oops:

marta.k9080 napisał(a):
jeb*abym się po jednym kroku:evil_lol: a kręciłam się dzisiaj wokoło własnej osi ,dwa obroty zrobiłam i wszystko wirowało,ale ja tak mam od dziecka...

:evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja biegam i powinnam ograniczyć cukry ;) No i kawy nie słodzę, ale kopiec kreta zjadłam i wczoraj i dziś :evil_lol::oops:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dobra jesteś :diabloti:

ja gorzkiej kawy nie przełknę :shake: musi być słodka i ze śmietanka w proszku inna mi nie smakuje :shake:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):

się nie śmiej,wiesz jakim horrorem dla mnie była karuzela ,albo młynek brrr...

miałam nie jeść słodyczy,właśnie przez biegnie...ale na pocieszenie zapchałam się dzisiaj toną słodkiego

Posted

marta.k9080 napisał(a):

miałam nie jeść słodyczy,właśnie przez biegnie...ale na pocieszenie zapchałam się dzisiaj toną słodkiego

ja tylko raz zaryzykowałam jazde na karuzeli , rzygalam dalej niż widziałam :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja tylko raz zaryzykowałam jazde na karuzeli , rzygalam dalej niż widziałam :roll:

:pmam tak samo +zawirowania

Posted

dOgLoV napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dobra jesteś :diabloti:

ja gorzkiej kawy nie przełknę :shake: musi być słodka i ze śmietanka w proszku inna mi nie smakuje :shake:

Wiem :diabloti:

Śmietanka w proszku to najgorsze co można wsypać MI do kawy :mad: Jak się spotkamy na kawie, to ja proszę zwykłe mleko, ewentualnie śmietankę do kawy ale w płynie ;)

A tak na marginesie: na nk napisałaś Angi pod moją fotką, że nie długo się spotykamy :) Gdzie i kiedy? Przyjeżdżasz do Dortmundu na wystawę? :razz:

marta.k9080 napisał(a):

Jesteś taka dobra jak ja ;) Biega i wpier*ala słodycze :D

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jesteś taka dobra jak ja ;) Biega i wpier*ala słodycze :D

:diabloti: bywam w tym strasznie rozpustna:shake:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Dobrze, że to rozpusta na słodycze, a nie inna :diabloti:

:siara:

miałam Cię zapytać o rozgrzewkę przed bieganiem...robisz coś konkretnego czy raczej odpuszczasz?

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:siara:

miałam Cię zapytać o rozgrzewkę przed bieganiem...robisz coś konkretnego czy raczej odpuszczasz?

I tu jest mój błąd bo odpuszczam :oops: Ale chyba za to też się powinnam zabrać ;) Odłożę to jednak chyba do kwietnia jak będzie dłużej jasno ;) Bo teraz kładę młodego spać i idę biegać, zanim zrobi się ciemno :) A w kwietniu już powinno być na tyle długo jasno, że starczy mi czasu i na rozgrzewkę i na bieganie ;)

Zastanawiam się czy w te dni co nie biegam , nie robić czasem brzuszków :hmmmm:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem :diabloti:

Śmietanka w proszku to najgorsze co można wsypać MI do kawy :mad: Jak się spotkamy na kawie, to ja proszę zwykłe mleko, ewentualnie śmietankę do kawy ale w płynie ;)

A tak na marginesie: na nk napisałaś Angi pod moją fotką, że nie długo się spotykamy :) Gdzie i kiedy? Przyjeżdżasz do Dortmundu na wystawę? :razz:

Ty to tak jak moja teściowa , jak słyszy o śmietance w proszku to zaczyna się wywód na temat sproszkowanej margaryny :diabloti: ale będę pamiętała , śmietanka tylko w płynie :lol:

nie nie , to sie tyczyło Angi , chyba bedziemy na jednej wystawie , i ja ją znajde :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ty to tak jak moja teściowa , jak słyszy o śmietance w proszku to zaczyna się wywód na temat sproszkowanej margaryny :diabloti: ale będę pamiętała , śmietanka tylko w płynie :lol:

nie nie , to sie tyczyło Angi , chyba bedziemy na jednej wystawie , i ja ją znajde :diabloti:

A po co mam pić sztuczną śmietanę, skoro mogę pić naturalną ;)

:( Nikt mnie nie kocha :placz:
A ja myślałam, że szykujesz mi z Sebkiem niespodziankę ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
A po co mam pić sztuczną śmietanę, skoro mogę pić naturalną ;)

:( Nikt mnie nie kocha :placz:
A ja myślałam, że szykujesz mi z Sebkiem niespodziankę ;)

bo lepiej smakuje :eviltong:

jak to nie jak tak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tzn kochamy Cie ale niespodzianki nie będzie :roll: troszke za daleko mieszkasz :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Nie wiem czy będę w Opolu :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
bo lepiej smakuje :eviltong:

jak to nie jak tak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tzn kochamy Cie ale niespodzianki nie będzie :roll: troszke za daleko mieszkasz :roll:

To Ty mieszkasz za daleko, a nie ja :eviltong:

Bogdan zrobił mi na kolację grzanki z masłem czosnkowym ;) Doje*bał mi tyle czosnku, że ledwo to jem :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
To Ty mieszkasz za daleko, a nie ja :eviltong:

Bogdan zrobił mi na kolację grzanki z masłem czosnkowym ;) Doje*bał mi tyle czosnku, że ledwo to jem :roll:

Pamiętaj, liczą się chęci :grins: