*Magda* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):mi sie bardzoooooo podobaja maluchy ubrane w tym stylu :loveu::loveu::loveu::loveu: Ty$ka napisał(a):Wiem, pisałyśmy równocześnie :D Cudne ubranko :loveu: :loveu: Kupiłam mu rozm.74, a na tę chwilę nosi rozm.68, więc będę musiała mu podwinąć rękawy i nogawki, ale co tam ;) Może będzie jeszcze na niego pasowało też na moje urodziny :) Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Angi napisał(a):śliczne :loveu: cena także :evil_lol: Dziękuję :loveu: To pomyśl, że te inne rzeczy, o których pisałam miały tylko troszkę niższe ceny :evil_lol: Zresztą pisałam, że wydałam dziś kupę kasy :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 magdabroy napisał(a):Dziękuję :loveu: To pomyśl, że te inne rzeczy, o których pisałam miały tylko troszkę niższe ceny :evil_lol: Zresztą pisałam, że wydałam dziś kupę kasy :eviltong: wieem, czytałam :D Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Kupiłam mu rozm.74, a na tę chwilę nosi rozm.68, więc będę musiała mu podwinąć rękawy i nogawki, ale co tam ;) Może będzie jeszcze na niego pasowało też na moje urodziny :) mysle ze dosc szybko moze to ubranko przerosnąć :roll: Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):mysle ze dosc szybko moze to ubranko przerosnąć :roll: No właśnie mam nadzieję, że nie ;) Agaga dziś pisała, że jej Lenka ma 13 miesięcy i 77cm, więc jest szansa, że do lutego będzie to na niego pasować :loveu: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 magdabroy napisał(a):No właśnie mam nadzieję, że nie ;) Agaga dziś pisała, że jej Lenka ma 13 miesięcy i 77cm, więc jest szansa, że do lutego będzie to na niego pasować :loveu: dziecko dziecku nie równe , ale mozliwe ze bedzie mu dobre ;) juz nie moge sie doczekac aż go w tym ubranku zobacze :loveu: Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):dziecko dziecku nie równe , ale mozliwe ze bedzie mu dobre ;) juz nie moge sie doczekac aż go w tym ubranku zobacze :loveu: Młody ma dopiero 5 miesięcy, więc może uda się go w to wcisnąć w lutym ;) Ja też :loveu: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Śliczny ten komplecik :loveu: Ale ubranka dla dzieci są strasznie drogie :O Jak tak mi moja instruktorka mówiła, po ile czasami są ubranka dla dzieci jak teraz kupowała kombinezony dla swojego 7 letniego synka, 5 letniej córeczki i 0.5 rocznej córeczki to można się załamać, poniżej 240 zł to nie znalazła :/ Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):Śliczny ten komplecik :loveu: Ale ubranka dla dzieci są strasznie drogie :O Jak tak mi moja instruktorka mówiła, po ile czasami są ubranka dla dzieci jak teraz kupowała kombinezony dla swojego 7 letniego synka, 5 letniej córeczki i 0.5 rocznej córeczki to można się załamać, poniżej 240 zł to nie znalazła :/ :loveu: Ja kupiłam kombinezon (rozm.68) za 25 euro, a drugi (w rozm.74) kupiłam już używany za 15 euro :multi: I wogóle nie jest zniszczony :) Ale fakt, że ubranka dla dzieci mają masakryczne ceny :crazyeye: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Ja kupiłam kombinezon (rozm.68) za 25 euro, a drugi (w rozm.74) kupiłam już używany za 15 euro :multi: I wogóle nie jest zniszczony :) Ale fakt, że ubranka dla dzieci mają masakryczne ceny :crazyeye: No niektóre to masakra z tymi cenami :-o Moja siostra pracuje w prywatnym przedszkolu Anglojęzycznym, jest wychowawcą dzieci w wieku 2-4 lata, więc wiadomo, że takie dziecko się często zaleje przy obiedzie czymś, pobrudzi więc trzeba je przebrać i jak widzi jakie tam dzieci noszą ubrania do przedszkola to idzie człowiek się przeżegnać. Same firmówki typu Lacoste, Klein, Hilfiger, Wrangler, Lee itp. Przecież wg mnie to aż szkoda pieniędzy na takie ubranka dla dzieci bo po pierwsze wyrastają w mig z tego, a brudzą się tak, że trudno to potem doprać, albo się wcale nie da doprać :shake: Nawet jakbym w przyszłości miała nie wiadomo ile pieniędzy to nie wiem czy bym takie rzeczy kupowała, ja po prostu nie jestem rozrzutna :lol: Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Theodorek dostał bluzeczkę z MEXX'a :loveu: Wole nie wiedzieć ile za nią zapłacili, Ci którzy mu ją dali :crazyeye: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 magdabroy napisał(a):Theodorek dostał bluzeczkę z MEXX'a :loveu: Wole nie wiedzieć ile za nią zapłacili, Ci którzy mu ją dali :crazyeye: O super jakościowo firma, mam taki fajny sweterek i bluzę z tej firmy, super się pierze, nic nie rozciąga, a często w nich chodzę bo sa bardzo wygodne :) Quote
Klaudia&Aza Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Dobry wieczór:) Komplecik na święta uroczy, nie mogę się doczekać zdjęć Teosia w nim :loveu: Quote
kalyna Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8524.jpg Boszz a ona znowu robi zdjęcia tylko Teodorkowi.. :( :( Quote
Vilena Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8549.jpg Jak słodko :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 magdabroy napisał(a):Theodorek dostał bluzeczkę z MEXX'a :loveu: Wole nie wiedzieć ile za nią zapłacili, Ci którzy mu ją dali :crazyeye: to sie pochwal:) miłego weekendu:) Quote
Karro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 O matko ile u Ciebie nagadane :D Ubranka śliczne :) Quote
bira Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 jesssuu ile Wy gadcie .. nadrobić nie idzie .. Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ja czekam ciągle na Torkowo Onkowo Yorkowe zdjęcia :loveu: Quote
darii_iia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Tyle nagadane, aż trudno do zdjęć się dokopać. :eviltong: Ależ Theoś urósł. :o Torka przesłodko z nim wygląda. :loveu: Quote
*Magda* Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Dobry wieczór:) Komplecik na święta uroczy, nie mogę się doczekać zdjęć Teosia w nim :loveu: Dobry wieczór :) Dziękuję, ja też się nie mogę doczekać ;) kalyna napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8524.jpg Boszz a ona znowu robi zdjęcia tylko Teodorkowi.. :( :( Następne będą Torkowo-Atosowe :loveu: Vilena napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8549.jpg Jak słodko :loveu: :loveu: unikatowydiament napisał(a):to sie pochwal:) miłego weekendu:) Jeszcze jest za duża :( Dziękuję i wzajemnie ;) ania90 napisał(a):sliczne ubranka dla Theosia :loveu: :loveu: understandme napisał(a):O matko ile u Ciebie nagadane :D Ubranka śliczne :) Wcale nie tak dużo :eviltong: Dzięki :) dOgLoV napisał(a):Doberek ;) Ty$ka napisał(a):Witanko ;) Dobry wieczór :) bira napisał(a):jesssuu ile Wy gadcie .. nadrobić nie idzie .. Malutko :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ja czekam ciągle na Torkowo Onkowo Yorkowe zdjęcia :loveu: Będą tylko ONkowo-DONkowe ;) York nie przyjechał, bo był świeżo wykąpany i nie chcieli, żeby się wybrudził :evil_lol: darii_iia napisał(a):Tyle nagadane, aż trudno do zdjęć się dokopać. :eviltong: Ależ Theoś urósł. :o Torka przesłodko z nim wygląda. :loveu: Zdjęć jest masa, więc nie problem się dokopać :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Macie na zachęte kilka zdjęć Atosa, nowego kolegi Tory ;) Atos jest sie spełna 5 miesięcznym DONkiem z hodowli z pod Częstochowy (nie pamiętam nazwy) ;) Quote
Recommended Posts