Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Torcia musiała być zachwycona wycieczką - tyle kumpli do zabawy :) Jak minęła Wam podróż? Jednak to kawałek jest ;) Quote
Ada_Mirra Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Teeeeeoś :loveu: widze że wypad się udał :D fajnie macie na plaży że tyle psiaków lata ;) u nas ciężko nad zwykłym jeziorkiem żeby psy były nawet na smyczy :crazyeye: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Pieknie :loveu: KOlega sie zakochal w Torencji :cool3: A jakby mogło być inaczej?! Przecież Torka to chodząca piękność :loveu::evil_lol: vaness napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7102.jpg - buziaczek :loveu: Torka lubi się całować :D Ty$ka napisał(a):Torcia musiała być zachwycona wycieczką - tyle kumpli do zabawy :) Jak minęła Wam podróż? Jednak to kawałek jest ;) O tak, tylko zabawa patyczkiem i kradziesz piłek obcym psom była jeszcze fajniejsza ;) Podróż minęła całkiem dobrze :) Jednak cała droga autostradą, więc szybko zleciało ;) Teoś spał, obudził się 15km przed celem, więc dostał pić i dojechaliśmy spokojnie do plaży :) A w drodze powrotnej już się nawet nie obudził. Był wymęczony świeżym morskim powietrzem :D Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Teeeeeoś :loveu: widze że wypad się udał :D fajnie macie na plaży że tyle psiaków lata ;) u nas ciężko nad zwykłym jeziorkiem żeby psy były nawet na smyczy :crazyeye: Tylko jedna turecka baba wkurzyła Bogdana :D Rzucała się, że Tora podchodzi do niej i jej dzieci i je wącha :mad: Jakby mi coś takiego powiedziała, to bym ją opierdzieliła, że jak jej się coś nie podoba, to 100m dalej jest "ludzka" plaża, więc niech idzie tam :mad: Ale Bogdan nic się nie odezwał :roll: Plaża dla psów, w około było ich setki, a jej przeszkadzało, że jakiś pies ich wącha :angryy: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):O tak, tylko zabawa patyczkiem i kradziesz piłek obcym psom była jeszcze fajniejsza ;) Podróż minęła całkiem dobrze :) Jednak cała droga autostradą, więc szybko zleciało ;) Teoś spał, obudził się 15km przed celem, więc dostał pić i dojechaliśmy spokojnie do plaży :) A w drodze powrotnej już się nawet nie obudził. Był wymęczony świeżym morskim powietrzem :D Hehe, złodziejka mała :D Cieszę się, że podróż minęła spokojnie. Zastanawiałam się właśnie jak tam sprawował się Teoś, ale widać - urodzony podróżnik :loveu: Kochany jest. Quote
Ada_Mirra Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko jedna turecka baba wkurzyła Bogdana :D Rzucała się, że Tora podchodzi do niej i jej dzieci i je wącha :mad: Jakby mi coś takiego powiedziała, to bym ją opierdzieliła, że jak jej się coś nie podoba, to 100m dalej jest "ludzka" plaża, więc niech idzie tam :mad: Ale Bogdan nic się nie odezwał :roll: Plaża dla psów, w około było ich setki, a jej przeszkadzało, że jakiś pies ich wącha :angryy: zrobiłabym tak samo jak Ty jak by mi ta baba tak powiedziała.. no ale cóż najlepsze są teksty nad jeziorkiem: idzie kobita i dwóch facetów z haszczakiem a z naprzeciwka ja i Sara z cockerem angielskim no gościu nr 1 mówi: -ty patrz nowofunland idzie na to drugi: -nie no co ty, to sznaucer pieprz i sól a kobita do mnie i Sary: -przepraszam jaka to rasa? Sara uśmiech, bo wiadomo nie ma to jak nowofunland xD ale mowi poważnie: -to cocker spaniel, odmiana angielska prosze pani. a kobieta na to: -cocker? to nie cocker, one wyglądają innaczej.. *facepalm* hahah xD wiadomo nigdy nie wiesz jakiego masz psa :roll: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Hehe, złodziejka mała :D Cieszę się, że podróż minęła spokojnie. Zastanawiałam się właśnie jak tam sprawował się Teoś, ale widać - urodzony podróżnik :loveu: Kochany jest. Dlatego właśnie mamy zamiar z nim dużo jeździć, żeby nie było problemów w przyszłości ;) Jednak jak będę jechać do PL, to będzie musiał wytrzymać w aucie prawie 1000km, więc musi być przyzwyczajony do długich podróży :) Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ada_Mirra napisał(a):zrobiłabym tak samo jak Ty jak by mi ta baba tak powiedziała.. no ale cóż najlepsze są teksty nad jeziorkiem: idzie kobita i dwóch facetów z haszczakiem a z naprzeciwka ja i Sara z cockerem angielskim no gościu nr 1 mówi: -ty patrz nowofunland idzie na to drugi: -nie no co ty, to sznaucer pieprz i sól a kobita do mnie i Sary: -przepraszam jaka to rasa? Sara uśmiech, bo wiadomo nie ma to jak nowofunland xD ale mowi poważnie: -to cocker spaniel, odmiana angielska prosze pani. a kobieta na to: -cocker? to nie cocker, one wyglądają innaczej.. *facepalm* hahah xD wiadomo nigdy nie wiesz jakiego masz psa :roll: :roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko jedna turecka baba wkurzyła Bogdana :D Rzucała się, że Tora podchodzi do niej i jej dzieci i je wącha :mad: Jakby mi coś takiego powiedziała, to bym ją opierdzieliła, że jak jej się coś nie podoba, to 100m dalej jest "ludzka" plaża, więc niech idzie tam :mad: Ale Bogdan nic się nie odezwał :roll: Plaża dla psów, w około było ich setki, a jej przeszkadzało, że jakiś pies ich wącha :angryy: haha co za baba , idzie na psią plaże i myśli że co ja tam wąchac będzie ?? nimfy wodne ?? :angryy: głupie babsko , jak żem spokojna osoba tak bym ja tez opierdzieliła :shake: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 dOgLoV napisał(a):haha co za baba , idzie na psią plaże i myśli że co ja tam wąchac będzie ?? nimfy wodne ?? :angryy: głupie babsko , jak żem spokojna osoba tak bym ja tez opierdzieliła :shake: Może chciała, żeby ją Bogdan obwąchał, a nie Tora :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):Może chciała, żeby ją Bogdan obwąchał, a nie Tora :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Wrzucę Wam jeszcze moje SZCZĘŚCIE :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Aaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rozczula mnie na każdym kroku :loveu: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Aaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rozczula mnie na każdym kroku :loveu: Teraz śpi koło mnie z rączkami w górze :) to jest dopiero rozczulający widok :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):Teraz śpi koło mnie z rączkami w górze :) to jest dopiero rozczulający widok :loveu: :loveu: Jak się czujesz w nowej roli? :) Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a): Jak się czujesz w nowej roli? :) Tak sobie właśnie dziś o tym myślałam ;) I pomimo tych cierpień jakie muszę przeżyć, to było warto :loveu: Za nic w świecie nie cofnęłabym czasu :shake: Dla takiego maleństwa naprawdę warto się nie wysypiać, nie mieć na nic czasu i cierpieć bóle w różnych miejscach ciała :D Quote
justysiek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):Tak sobie właśnie dziś o tym myślałam ;) I pomimo tych cierpień jakie muszę przeżyć, to było warto :loveu: Za nic w świecie nie cofnęłabym czasu :shake: Dla takiego maleństwa naprawdę warto się nie wysypiać, nie mieć na nic czasu i cierpieć bóle w różnych miejscach ciała :D swietnia definicja macierzynstwa:evil_lol: maluszek słodki, nie dziwie sie ze jestes zakochana:loveu: jest piekny:loveu: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 justysiek napisał(a):swietnia definicja macierzynstwa:evil_lol: maluszek słodki, nie dziwie sie ze jestes zakochana:loveu: jest piekny:loveu: :D Trzeba to przeżyć, żeby wiedzieć o czym piszę ;) My już wiemy, a inne dogomaniaczki też się kiedyś o tym przekonają na własnej skórze ;) Jestem zakochana po same cebulki włosów na głowie :D Dziękuję :) Quote
justysiek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a)::D Trzeba to przeżyć, żeby wiedzieć o czym piszę ;) My już wiemy, a inne dogomaniaczki też się kiedyś o tym przekonają na własnej skórze ;) Jestem zakochana po same cebulki włosów na głowie :D Dziękuję :) tez sie mozne wkrotce przekonam:evil_lol: no na pewno to fajne uczucie, cala ciaza i potem taki maly ludek:loveu: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 justysiek napisał(a):tez sie mozne wkrotce przekonam:evil_lol: no na pewno to fajne uczucie, cala ciaza i potem taki maly ludek:loveu: No to trzymam kciuki za sukces ;) Ja ciążę zniosłam bardzo dobrze, więc wspomnienia mam bardzo miłe ;) Wiele kobiet mi mówiło, że będzie mi brakować ruchów w brzuchu. Na razie mi nie brakuje ;) Może dlatego, że teraz cieszę się tym, że jest poza moim brzuchem :D Quote
justysiek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):No to trzymam kciuki za sukces ;) Ja ciążę zniosłam bardzo dobrze, więc wspomnienia mam bardzo miłe ;) Wiele kobiet mi mówiło, że będzie mi brakować ruchów w brzuchu. Na razie mi nie brakuje ;) Może dlatego, że teraz cieszę się tym, że jest poza moim brzuchem :D nie dziekuje zeby nie zapeszyc:cool3::loveu: na przy takim malenstwie jest co robic, o wiele fajniej jak jest poza brzuchem, wtedy mozna przytulic, pocalowac:loveu: Quote
agaga21 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):Teraz śpi koło mnie z rączkami w górze :) to jest dopiero rozczulający widok :loveu: śliczne to twoje małe-wielkie szczęście :) maluchy rozczulają, to fakt. w każdym etapie jest coś fajnego i zawsze się wydaje, że to właśnie ten-teraźniejszy etap jest najfajniejszy, najbardziej rozczulający. ja tak mam. najpierw noworodek-taki kruchy, bezbronny, maciupki:loveu: potem jak już łapie się z maluszkiem kontakt-świadomy uśmiech, szukanie mamy wzrokiem, potem etap, jak maluch zaczepia, zagaduje, cieszy się całą sobą na widok mamy, jak wtula się i zasypia na rękach w poczuciu bezpieczeństwa, potem znów jak zaczyna mówić i jest taki etap, że tylko mama go rozumie:evil_lol: ...jest tych etapów. jednym z niezapomnianych etapów jest ten, gdy po raz pierwszy powie: "mamo, kocham cię najbardziej we wszechświecie!" oczywiście wszystkie te etapy mają też swoje minusy ale pamięta się głównie te najsłodsze chwile :) (ale się rozpisałam!) justyna, trzymam za ciebie kciuki ;) Quote
agaga21 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7081.jpg matkoicórko! coś ty temu biednemu psu zrobiła, że ma taką minę?????????????:crazyeye::mad::shake: Quote
Recommended Posts