Mysia_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sms ze wczoraj: "Misio lubi długie spacery, lubi spać w łóżku, szczeka na wszystkich" :cool3: Aha, chciałam bardzo podziękować wszystkim, którzy pomogli zawieźć Misia do nowego domku :p Jestescie wspaniali, a Misio jest wam bardzo wdzięczny :loveu: Dziękuję za transport: Donvitow Mrowa23 oraz za dorzucenie się do transportu: Madzia_Zabrze Sara_rokitnica Dzięki wam Misio teraz grzeje dupcie w domku po prawie 3 latach w schronisku :multi: Quote
sara_rokitnica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hehe nie ma za co :D:D jak trzeba bedzie jeszcze jakiegos psiaka zawiezc to tesh sie chetnie dorzuce do transportu :):):):) fajnie ze Misiek wreszcie ma domek :) mysle ze podziekowania specjalne naleza sie Tobie bo kierowalas cala akcja i tesh sie do transportu dorzucilas i wsio zalatwialas :):):) Quote
Donvitow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dziewczyny!!!! Jesteście suprer!!!! Mysia jesteś wielka/ z Zabrza do sopotu/ i gruba. Quote
Mysia_ Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jak jutro mój komp nie odmówi posłuszeństwa to będą foteczki Misia z nowego domku :multi: Quote
sara_rokitnica Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jeee!!! no to czekamy z niecierpliwoscia!!! Quote
Donvitow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gdzie foteczki i relacja?. nie starajcie się śledzić złodzieja psów. Za walkami psów często idzie inna patologia. Mogą naprawdę być niebezpieczni. Fotki przez okno schroniska i policja ! Quote
Mysia_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 I co warto było Misia przewieźć na drugi koniec Polski? :cool3: Donvitow, "nasz" złodziej psów sobie na nich zarabia tzn. sprzedaje :mad: Ale Pan Inspektor TOZ-u tak go nastraszył, że się chłopaka popłakał.... Ehhh.. Quote
sara_rokitnica Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 oj warto bylo warto :):):) teraz tylko jeszcze Miśke przewieźć trzeba ale tym razem troszke blizej ;) Quote
Patikujek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Boziuniu jakie słodkie, tak się cieszę że mój milusiński ma domek:loveu: Quote
mrowa23 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dla mnie to byla przyjemnosc pomimo niemalze rozplakania sie w trojmiescie ktore jest zakrecone i szybko sie pogubilam:D chlop wyglada swietnie :razz: Quote
Mysia_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Misio troszkę rozrabia, tzn. szczeka na wszystko i wszystkich, a do tego ciągnie na smyczy :evil_lol: Ale Pani i tak go kocha :loveu: Bidok ma podobno coś z barkiem i dostaje jakies tabletki.... A tak poza tym to wszystko w porządku :p Quote
mrowa23 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 misiek potrafil wygonic mojego mlodziaka z lozka warknieciem wiec to ze bojowy to watpliwosi nie mialam:D Astor dopiero pozniej zorientowal sie ze tez moze mruknac co spowoduje ze wszyscy sie zmiescimy na lozku bo misiek bardziej wtulal sie wtedy w moje kolana dzieki czemu Astor mogl sie polozyc nad glowami a lozko skrzypialo z bolu...:p Quote
Donvitow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mrowa23 napisał(a):dla mnie to byla przyjemnosc pomimo niemalze rozplakania sie w trojmiescie ktore jest zakrecone i szybko sie pogubilam:D chlop wyglada swietnie :razz: Super fotki. Oczywiście że warto. Fajnie z tym złodziejem/ on załatwiał Domki/.Mrówa słoneczko a śląsk.Dziewczyny z zabrza a w zeszłą środę nie miałyście czkawki. Myślałem o was/ i to ciepło/ Byłem po psiaka w Żorach/mrówa godzinę błądziłem po Katowicach- nieoznakowany zjazd z autostrady i godzinę stałem w korku pod żorami-roboty drogowe. Faceci nie płaczą ale co latało w powietrzu/. Cieszę się z tych fotek i że wszystko gra. Misiek był z nami jeden dzień i bardzo się cieszymy z jego Domku. Nawet moja osobista/ kazała mi iść do psychiatry/ po godzinie czesała Miśka / bo taki poczochrany nie może jechać do Sopotu/. Ale na szczęście mam córkę/ ma na tymczasie sunię bokserkę. Jest tak samo pokręcona jak ja. Pozdrawiam Was. Pozdrawiam Miśka. Pozdrawiam Panią Miśka.Suuuuuuper.!!!! Quote
mrowa23 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Donvitow po wrocku jezdzilam 2,5 h jak byly roboty...zapomnieli dac wskazowke jak zjechac z warszawskiej na walbrzych...nawet taksowkarz nie wiedzial :diabloti: wtedy nie dosc ze zaryczana prawie to z miechem latajacym wysiadlam z samochodu i powiedzialam ze jak mi nie powiedza jak jechac to zaczne wyc :D powiedzieli... ale dla Miska moglabym jeszcze raz jechac pogubic sie w miastach- fajny zn iego chlop:razz: Quote
Mysia_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Misio niestety choruje, ale jego Pani nie poddaje sie i leczy psiaka... Oprócz tego musi schudnać, ale niestety ciężko to idzie :roll: Quote
Donvitow Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mysia i Patikuje trzymam kciuki za miśka. A Wam proponuję wizytę poadopcyjną w lipcu.:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 świetny pomysł z wizytą poadopcyjną w LIPCU :p Morze, plaża, itd. ;) Quote
Manixsa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ciekawe co tam slychac, u mojego Miska ( no juz bylego mojego). Quote
Mysia_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Wszystko w porządku, tylko z dietą sa problemy, nie za bardzo pomaga, a Misio musi schudnąć.... Ale przezwyczaił się, lubi spać w łożeczku, na łąkach biega bez smyczki, oczywiście pod warunkiem, że nie ma w pobliżu rowerów i facetów :eviltong: Quote
Donvitow Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Wszystko w porządku, tylko z dietą sa problemy, nie za bardzo pomaga, a Misio musi schudnąć.... Ale przezwyczaił się, lubi spać w łożeczku, na łąkach biega bez smyczki, oczywiście pod warunkiem, że nie ma w pobliżu rowerów i facetów :eviltong: Odfantol się od facetów:angryy: . Za mną właził nawet do łazienki.Spał na dywaniku obok. i na spacerkach grzecznie przybiegał;) Może jakaś droższa typowo jelitowa karma.A pani nie stać. To może podeślemy ? Quote
Mysia_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Misio nie chce ruszyć lepszej karmy którą zalecił weterynarz, nawet głodówka nie pomogła.... :roll: Quote
Manixsa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bop Misio w swoim zyciu to kocha jesc i chodzic na spacerki.:eviltong: Quote
Recommended Posts