Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sms ze wczoraj:
"Misio lubi długie spacery, lubi spać w łóżku, szczeka na wszystkich" :cool3:

Aha, chciałam bardzo podziękować wszystkim, którzy pomogli zawieźć Misia do nowego domku :p Jestescie wspaniali, a Misio jest wam bardzo wdzięczny :loveu:
Dziękuję za transport:
Donvitow
Mrowa23
oraz za dorzucenie się do transportu:
Madzia_Zabrze
Sara_rokitnica

Dzięki wam Misio teraz grzeje dupcie w domku po prawie 3 latach w schronisku :multi:

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe nie ma za co :D:D jak trzeba bedzie jeszcze jakiegos psiaka zawiezc to tesh sie chetnie dorzuce do transportu :):):):) fajnie ze Misiek wreszcie ma domek :) mysle ze podziekowania specjalne naleza sie Tobie bo kierowalas cala akcja i tesh sie do transportu dorzucilas i wsio zalatwialas :):):)

Posted

Gdzie foteczki i relacja?.

nie starajcie się śledzić złodzieja psów. Za walkami psów często idzie inna patologia. Mogą naprawdę być niebezpieczni. Fotki przez okno schroniska i policja !

Posted

I co warto było Misia przewieźć na drugi koniec Polski? :cool3:

Donvitow, "nasz" złodziej psów sobie na nich zarabia tzn. sprzedaje :mad: Ale Pan Inspektor TOZ-u tak go nastraszył, że się chłopaka popłakał.... Ehhh..

Posted

Misio troszkę rozrabia, tzn. szczeka na wszystko i wszystkich, a do tego ciągnie na smyczy :evil_lol: Ale Pani i tak go kocha :loveu: Bidok ma podobno coś z barkiem i dostaje jakies tabletki.... A tak poza tym to wszystko w porządku :p

Posted

misiek potrafil wygonic mojego mlodziaka z lozka warknieciem wiec to ze bojowy to watpliwosi nie mialam:D Astor dopiero pozniej zorientowal sie ze tez moze mruknac co spowoduje ze wszyscy sie zmiescimy na lozku bo misiek bardziej wtulal sie wtedy w moje kolana dzieki czemu Astor mogl sie polozyc nad glowami a lozko skrzypialo z bolu...:p

Posted

mrowa23 napisał(a):
dla mnie to byla przyjemnosc pomimo niemalze rozplakania sie w trojmiescie ktore jest zakrecone i szybko sie pogubilam:D chlop wyglada swietnie :razz:

Super fotki. Oczywiście że warto. Fajnie z tym złodziejem/ on załatwiał Domki/.Mrówa słoneczko a śląsk.Dziewczyny z zabrza a w zeszłą środę nie miałyście czkawki. Myślałem o was/ i to ciepło/ Byłem po psiaka w Żorach/mrówa godzinę błądziłem po Katowicach- nieoznakowany zjazd z autostrady i godzinę stałem w korku pod żorami-roboty drogowe. Faceci nie płaczą ale co latało w powietrzu/.
Cieszę się z tych fotek i że wszystko gra. Misiek był z nami jeden dzień i bardzo się cieszymy z jego Domku. Nawet moja osobista/ kazała mi iść do psychiatry/ po godzinie czesała Miśka / bo taki poczochrany nie może jechać do Sopotu/. Ale na szczęście mam córkę/ ma na tymczasie sunię bokserkę. Jest tak samo pokręcona jak ja.
Pozdrawiam Was. Pozdrawiam Miśka. Pozdrawiam Panią Miśka.Suuuuuuper.!!!!

Posted

Donvitow po wrocku jezdzilam 2,5 h jak byly roboty...zapomnieli dac wskazowke jak zjechac z warszawskiej na walbrzych...nawet taksowkarz nie wiedzial :diabloti: wtedy nie dosc ze zaryczana prawie to z miechem latajacym wysiadlam z samochodu i powiedzialam ze jak mi nie powiedza jak jechac to zaczne wyc :D powiedzieli... ale dla Miska moglabym jeszcze raz jechac pogubic sie w miastach- fajny zn iego chlop:razz:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wszystko w porządku, tylko z dietą sa problemy, nie za bardzo pomaga, a Misio musi schudnąć.... Ale przezwyczaił się, lubi spać w łożeczku, na łąkach biega bez smyczki, oczywiście pod warunkiem, że nie ma w pobliżu rowerów i facetów :eviltong:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Wszystko w porządku, tylko z dietą sa problemy, nie za bardzo pomaga, a Misio musi schudnąć.... Ale przezwyczaił się, lubi spać w łożeczku, na łąkach biega bez smyczki, oczywiście pod warunkiem, że nie ma w pobliżu rowerów i facetów :eviltong:

Odfantol się od facetów:angryy: .
Za mną właził nawet do łazienki.Spał na dywaniku obok. i na spacerkach grzecznie przybiegał;)

Może jakaś droższa typowo jelitowa karma.A pani nie stać. To może podeślemy ?