Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane więc Basia ma załatwiony hotelik pod Warszawą od soboty - kwestia transportu jest w trakcie dogadywania :)
Jeśli ktos chciałby wesprzeć utrzymanie małej w hoteliku to może wpłacać datki na konto Fundacji Jak pies z kotem:
http://www.fundacja.jakpieszkotem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10

z dopiskiem na Basię

no i później na pewno będę chciała się do was uśmiechnąć o pomoc w ogłaszaniu malutkiej.
Jest tak śliczna, że mam nadzieję że szybko znajdzie swoje nowe niebo na ziemi :)

Posted

kasia_owczarzak napisał(a):
Dajcie jakieś lepsze zdjęcia Basi, to ją wrzucę w ogłoszenia

www.czina,be

Nie mamy innych,akcja była bardzo szybko i bardzo na gorąco...może jutro rano w lecznicy dziewczyny coś zrobią bo potem mała jedzie do hoteliku...i już jej pewnie nie zobaczymy w Łowiczu...ale mała jest cudna,widziałam ja dziś na żywo...

Posted

Lepsze zdjęcia będą pewnie za kilka dni - najpierw mała musi troszke ochłonąć, podjeść .... no i musi zostac zaszczepiona.
Wtedy będzie można coś więcej o niej powiedzieć i ruszyć z ogłoszeniami

Posted

Brawo cioteczki działacie jak błyskawice a może i szybciej.
Basieńka ślicznota miała szczęście że stanęła na waszej drodze.Mogę tylko trzymać kciuki za kochający domek.

Posted

Mała już po kąpieli. Oczywiście jest w domu. Niestety jest bardzo zarobaczona - w lecznicy podali jej preparat odrobaczający i teraz to paskudztwo z niej wyłazi.Druga kiepska sprawa- miała bardzo dużo kleszczy. Mamy nadzieje że nie złapała babeszjozy. Szczeka na psy, które razem z nią mieszkają - więc kontakt z nimi dobrze jej zrobi. Na razie planujemy że minimum tydzień będzie pod obserwacją - trzeba zobaczyć jak się zachowuje, poobserwować czy nie ma jakis dolegliwości. Potem dopiero zaczniemy myśleć o szukaniu nowego domu.

Posted

Ja ją już znam z Facebooka i zakochana jestem.Jak bym ją wzięła zaraz,ale cóz,dwa psy w domu ,a mieszkam z rodzicami i sie nie godzą.Błagam,znajdźcie ej dom.A tak w ogóle,jesteście wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!