Ania W Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Basia vel Pimka vel..."jeszcze nie wiadomo" dzisiaj pojechała do nowego domu...z ogródkiem ;) Wizyta przed była, umowa była, zobowiązanie do sterylki jest...mam nadzieję, że dogadają się dobrze w rodzinie i będzie to jej tam dobrze. W każdym razie dom bardzo na nią czekał i bardzo ją chciał - żadna inna opcja nie wchodziła w grę ;) Na wizytę po też już się wstępnie umawialiśmy. Quote
Romka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ania W napisał(a):Basia vel Pimka vel..."jeszcze nie wiadomo" dzisiaj pojechała do nowego domu...z ogródkiem ;) Wizyta przed była, umowa była, zobowiązanie do sterylki jest...mam nadzieję, że dogadają się dobrze w rodzinie i będzie to jej tam dobrze. W każdym razie dom bardzo na nią czekał i bardzo ją chciał - żadna inna opcja nie wchodziła w grę ;) Na wizytę po też już się wstępnie umawialiśmy. Pojedzcie tam koniecznie,prosimy o zdjęcie malutkiej,miała wielu wielbicieli wsród naszych dziewczyn... Quote
Ania W Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Podejdziemy ale zapewne nie prędko, więc nie należy się nastawiać na zdjęcie "zaraz" ;) Na razie mam wieści że jest ok - rodzinie bardzo się spodobała i raczej nie sprawia żadnych problemów ;) Quote
Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ale wyładniała dziewuszka...SUPER!Jak się zachowuje w domku? Quote
sylwiaso Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 cioteczki po dwóch tyg.nieobecności na dogo.cieszę sie jak dziecko że Basiula ma dom!!!!! Quote
farmerka63 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 W osobistej sypialni pod kaloryferem leży jak królewna na ziarnku grochu :) Śliczna suczynka ! Piękne biszkoptowe ciasteczko :) Quote
Olga132 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jej obecny opiekun twierdzi, że psina jest bardzo zadowolona z nowego życia :) zostawił jej imię Pimka bo uznał, że jest oryginalne. Pimka ma do dyspozycji ogród i na prawdę dobrze trafiła :) Quote
sylwiaso Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Basiu kochana jestem szczęśliwa zdjęcia pokazują wszystko!!!! Quote
sylwiaso Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Basiula-Pimka jestem szczęśliwa że masz taaki wspaniały domek! Quote
Olga132 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Fankom BASI vel Pimki w imieniu Fundacji życzę: Quote
wtatara Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 pozdrowienia od Tabi , Pixi i malenkiego chorego yorka - tymczasowicza Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 wtatara napisał(a): pozdrowienia od Tabi , Pixi i malenkiego chorego yorka - tymczasowicza A my dopiero teraz to widzimy ale DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA!:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts