Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dzisiaj w schronisku odbywa się kontrola po moim piśmie do Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii. Quote
tripti Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 to smutne:( tak spojrzałam teraz pod avatarek, to Ty jesteś tam na miejscu, bo wcześniej kojarzyłam Cię z Łodzią. Quote
yuki Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Temida nie wiedziałam, że u Was aż tak ciężko z karmą jest , cholerka no.... Quote
lunarmermaid Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A ja zagłosowałam w ankiecie na Radomsko. Może zrobić jeszcze jakiemuś psiakowi ogłoszenia? Bisiu i Didi już mają ode mnie,może jeszcze jakiś psiak ich potrzebuje? Quote
majqa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Temida']Dzisiaj w schronisku odbywa się kontrola po moim piśmie do Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii.[/QUOTE] I dobrze!!! Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tripti bo ja studiuję w Łodzi, ale mieszkam w Radomsku. Ogłoszenia można robić Lusi, Zoji. Quote
Daga&Maks Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 zagłosowałam na was w ankiecie. Na razie tylko tyle mogę zrobić Quote
Marycha35 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 a ja witam tripti:) na wątku,hi, się zgadałyśmy na innym w śmiesznych okolicznościach;) bardzo dobrze, że kontrola była, jeśli tylko Temidko czegoś się dowiesz pisz:) Quote
tripti Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 tak tak :) a ta kontrola to dlatego, że tam się krzywda dzieje? bo na brak jedzenia pewnie nie wpłyną :( może jakieś wirtualne adopcje? Quote
Marycha35 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 mam wrażenie, ze kontrola ponieważ Temidka zgłosiła ich sytuację do Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii, zobaczymy, może sama napisze jak jest:) Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Kontrola została skierowana właśnie w kwestiach budżetowych na miasto Radomsko i miała potwierdzić naszą opinię oraz weterynarza, że zbyt mały budżet i zwierzęta są niedożywione. Ta kontrola ma właśnie wpłynąć na urząd. Quote
Marycha35 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No tak myślałam:) Właśnie, podjęli jakąś sensowną decyzję, co postanowili???? Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 A na razie to nie wiadomo, teraz trzeba poczekać na protokół pokontrolny. Quote
Marycha35 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 jasne....:) formalnośći, ech, ciekawe czy popatrzyli DOKŁADNIE na te bidne psiaki Quote
anawa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Czy jest możliwość utworzenia strony internetowej schroniska? Temida, jak to widzisz? Wtedy łatwiej byłoby z adopcjami, szczególnie tymi wirtualnymi. Trzeba znaleźć informatyka.......... Quote
Temida Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Aniu co do strony to ta obecna istnieje na jako podstrona spółki PGK i dlatego muszę spotkać się z osobą odpowiedzialną. Jeśli jednak nie będzie możliwości czy też chęci to założymy nową. Quote
Temida Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Przed chwilką nowy dom znalazł Boni po wczorajszym ogłoszeniu w prasie. Państwo bardzo sympatyczni, byłam z nimi osobiście. Będąc w schronisku wszytskiego się dowiedziałam. Wczoraj była kontrola z Urzędu Miasta Radomska. Dzisiaj jak byłam w schronisku przyjechała Kontrola z Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii, więc byłam i ja jako inspektor TOZ. Przekazałam moje uwagi osobiście. Kontrola jeszcze trwa. Quote
majqa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Wiesz co? Pomysł/ dopowiedzenie. Wpisz info o tych obu kontrolach na 1 stronę. :razz:Podaj przy nich daty, potem podasz ich wyniki. ja te istotności wrzucę/ wrzucam na fb i gd. Quote
TERESA BORCZ Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Działasz Temido przykładowo i wielokierunkowo, potrzebna ci podobna do ciebie dusza tam na miejscu, już czas pomysleć o sklonowaniu Temidy zapisuje i głosuję Quote
grzenka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Zapisuję wątek. Zagłosowałam na Was w ankiecie, piękne psiaki macie u siebie, aż dziw bierze, że takie cuda siedzą w schronie... Quote
Temida Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Wszystko uzupełnię. Dziękuję za 30kg karmy i dodatki :) Witamy p. Tereskę na wątku. Klonowanie dobry pomysł, przydałoby się. Quote
majqa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Jeśli już to... nie rób tego za darmo. Zysk = klon sam w sobie i kasa z przeznaczeniem na... ;-) Quote
Recommended Posts