Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja witam tripti:) na wątku,hi, się zgadałyśmy na innym w śmiesznych okolicznościach;)
bardzo dobrze, że kontrola była, jeśli tylko Temidko czegoś się dowiesz pisz:)

Posted

Kontrola została skierowana właśnie w kwestiach budżetowych na miasto Radomsko i miała potwierdzić naszą opinię oraz weterynarza, że zbyt mały budżet i zwierzęta są niedożywione.
Ta kontrola ma właśnie wpłynąć na urząd.

Posted

Czy jest możliwość utworzenia strony internetowej schroniska? Temida, jak to widzisz? Wtedy łatwiej byłoby z adopcjami, szczególnie tymi wirtualnymi.
Trzeba znaleźć informatyka..........

Posted

Aniu co do strony to ta obecna istnieje na jako podstrona spółki PGK i dlatego muszę spotkać się z osobą odpowiedzialną.
Jeśli jednak nie będzie możliwości czy też chęci to założymy nową.

Posted

Przed chwilką nowy dom znalazł Boni po wczorajszym ogłoszeniu w prasie. Państwo bardzo sympatyczni, byłam z nimi osobiście.
Będąc w schronisku wszytskiego się dowiedziałam. Wczoraj była kontrola z Urzędu Miasta Radomska.
Dzisiaj jak byłam w schronisku przyjechała Kontrola z Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii, więc byłam i ja jako inspektor TOZ.
Przekazałam moje uwagi osobiście. Kontrola jeszcze trwa.

Posted

Wiesz co? Pomysł/ dopowiedzenie. Wpisz info o tych obu kontrolach na 1 stronę. :razz:Podaj przy nich daty, potem podasz ich wyniki. ja te istotności wrzucę/ wrzucam na fb i gd.