Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Tu są zdjęcia Maksia, z tym, że przed schroniskiem jak go karmiłam przed złapaniem. Quote
Jusia&Szila Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 dopiero widac jaki to piekny pies! Juz puszczam do Ziutki! Quote
Jusia&Szila Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 w ogole to chce mi sie ryczec, bo dla mnie takie rudzielce z ciemnymi mordkami sa najpiekniejsze na swiecie! Blagam pomozcie znalezc mu dom :( :( :( Quote
Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Ja też błagam całym sercem. Teraz są to same kości. Maksiu sobie nie radzi. Ktoś kto go pokocha będzie naprawdę szczęśliwy. Błagam. W poniedziałek go jeszcze docykam w obecnym stanie, ale mi serduszko pęknie z żalu. Quote
olivetshka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Temida napisał(a):DT Sonara będzie prawdopodobnie DS. W poniedziałek rano zmykam do schroniska, to piszcie mi co chcecie. Zdjęcia Maksia przed schronem zaraz wstawię. Jak by były jakieś Onki... :) Quote
Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 A wiem :) Ale jest tylko jeden staruszek onkowaty. Za to moja Mania okazała się bardzo podobna do labradora :) Cioteczki od labków potrzebne na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/202526-BEZDOMNA-MANIA-w-typie-labradora-ju%C5%BC-w-hotelu.-Potrzebne-wsparcie-finasowe-RADOMSKO Quote
wujek & ciocia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 witam o pięknym, słonecznym poranku :) Quote
Temida Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Miło, że zawitaliście u mnie niedzielnie :) Quote
Temida Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dziękuję za ogłoszenia dla Maksia. Już aktywowałam. Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dziewczynki a tu następna tragedia:( http://www.dogomania.pl/threads/203609-Figa-ma%C5%82y-skrajnie-zaniedbany-k%C5%82%C4%99bek-strachu-nie-je-nie-pije-mo%C5%BCe-nie-prze%C5%BCy%C4%87 Quote
Temida Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Pozdrowienia z dzisiejszego spacerku od Lary, czyli Saby. Pani Marzena w niej zakochana, psineczka przytyła już ciutkę i bardzo lubi synka właścicielki. Quote
Iljova Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jak dobrze przeczytać w końcu jakieś dobre wiesci. Cieszę się ! :-) Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 huuura, ale cudna sunia, dobrze, że ma taki kochany domek:) Quote
Jusia&Szila Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 no piekny szczesliwy pies :D cudownie zobaczyc takie zdjecia! Quote
Temida Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 i jeszcze Dla mnie to są najszczęśliwsze momenty, kiedy odbieram taką korespondencję. To jest radość dla mojego serca i wtedy czuję że warto walczyć. Przypominam, że do jutra trwa zgłaszanie kandydatów do ankiety wewnętrznej w KrakVecie. Jesteśmy już zgłoszeni. Zaglądajcie proszę, bo to Wasze wsparcie będzie bardzo potrzebne. http://www.dogomania.pl/threads/203136-Krakvet-gt-Wybieramy-kandydata-na-marzec-!-Czekamy-na-zg%C5%82oszenia-! Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ja już byłam, ludziki trzeba działać, jest o co walczyć!!! a sunia cudna, o takim psiaku marzę od dawna..... tylko cicho, bo mnie moja Filka w dooopu ugryzie;) Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 A ja właśnie wróciłam ze schroniska. Mam dla Was spory materiał zdjęciowy, więc chwilka cierpliwości. Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Wszystkie psy zamieszczę na 1-szej: Nowe: Zoja coś bullowatego: Lusia: Pikuś Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 i jeszcze Nestor, który ma jeszcze troszkę chory ogonek: Nowe zdjęcia Sami: i Boniego: A to jest przesympatyczny Morusek, kierownik błaga o jego wydanie. A tak Maksiu schudł w schronisku. Jak on nie wyjdzie to ja się :-( On sobie nie radzi. Informacje co do Kodi. Jest to starsza psineczka, która ma problemy ze wzrokiem. Dzisiaj spała sobie w budzie i nie miałam sumienia jej wyciągać. Te wszytskie psy są tak wyjątkowe, że aż mi serce pęka. Proszę o pomoc w ogłaszaniu tych nowych. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Lola jakiej jest wielkości? Maxa by trzeba wyciągnąć:( Quote
Recommended Posts