Oskar-owczarek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='tibby'][url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url] <-- Secia zagłosuj jeszcze tutaj, chyba że już to zrobiłaś :)[/QUOTE] zagłosowałem ! Quote
estrojek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Witam . Rozmawiałyśmy przed chwila przez telefon. Koniecznie prosze o kontakt I oczywiscie bede głosowała na Krakvecie . Mysle ,że wygramy kareme dla psiaków . Trzymam kciuki. Quote
Temida Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dzisiaj umieszczę nasze działania na 1-szej stronie. Rozmawiałam przed chwilką z bardzo sympatyczną p. Elą (która się nam wpisała) dziękuję za rady. Na pewno je zrealizuję. Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 moja psychologia też wie już co ma robić:) damy radę kochani! Psinki, ale będzie wyżera, mniam, mniam. Temidko, a ta karma cos my sobie przekazały już w brzuchach gałganków?:) Quote
majqa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 To Wy się spotykacie tajniacko? A propos bazarku... szukam jelenia z Łodzi, szukam jelenia z Pabianic, szukam jelenia z Łodzi, żeby.... itd... :modla::modla::modla: Jak go qrde nie znajdę... no to sama wystawię ten bazarek najpóźniej do niedzieli włącznie. :obrazic::roflt: Do tego momentu nauczę się zakrzywiać czasoprzestrzeń, może uda mi się z utargować z czasem 25 godzinę w mojej dobie. :roll: Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 majeczko nie tajniacko;) w świetle dnia, podałam część karmy od naszych znajomych z dogo co ślub brali i zamiast kwiatów poprosili o karmę dla zwierzaków. Dużo tego nie było, około 35kg, ale zawsze. Jezzbel dziękujemy raz jeszcze:) majeczko nie podejmę się bazarkowania, bom łania;) do tego bez doświadczenia i w rozjazdach teraz:) Quote
majqa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Strzelam gigant focha i z ledwo tlącą się nadzieją czekam na inne jelenie. ;-) Superancko z tą karmą, wspaniale, że tak to zostało pomyślane. :-) Quote
Temida Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Marysiu już przekazana dla 7 szczeniaków i ich mamy pod Radomskiem oraz dla 5 psiaków których pan jest w szpitalu, a dokarmia je brat. Potwierdzam Izunia spotkanie w południe, na publicznym obiekcie :) Na sobotę zamawiam mięso dla schroniska podarowane dzięki IRENCE :loveu: Quote
ewexoxo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='majqa']To Wy się spotykacie tajniacko? A propos bazarku... szukam jelenia z Łodzi, szukam jelenia z Pabianic, szukam jelenia z Łodzi, żeby.... itd... :modla::modla::modla: Jak go qrde nie znajdę... no to sama wystawię ten bazarek najpóźniej do niedzieli włącznie. :obrazic::roflt: Do tego momentu nauczę się zakrzywiać czasoprzestrzeń, może uda mi się z utargować z czasem 25 godzinę w mojej dobie. :roll:[/QUOTE] Nooo... ty wiesz, że ja to widziałam w matrixie :smokin: Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 majeczko foch Twój to cios w me serducho, centralnie w komorę lewą:):):) Temidko super, że karma spełnia swą rolę;) Quote
majqa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ewexoxo']Nooo... ty wiesz, że ja to widziałam w matrixie :smokin:[/QUOTE] Ja się zawyję... :roflt: Quote
Awit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jakie te psy są piękne, no tak piękne, że słów brak. Każdy inny, każdy wyjątkowy. Ludzie pojęcia nie mają jakie cuda natury siedzą w schroniskach, i śliczne, i mądre, i najwierniejsze. Quote
majqa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ... a wystarczyłoby się choć raz przespacerować, zamiast na giełdę, zamiast wykręcenie numeru z gazetki, gdzie pseudo... eh... marzenia... Quote
wojtuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Awit']Jakie te psy są piękne, no tak piękne, że słów brak. Każdy inny, każdy wyjątkowy. Ludzie pojęcia nie mają jakie cuda natury siedzą w schroniskach, i śliczne, i mądre, i najwierniejsze.[/QUOTE] To prawda to są cuda, dla mnie te wszystkie czarne wyjątkowe, a zresztą wszystkie:) Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ludziki jest dobrze, prowadzimy w wyścigu po jedzonko:) choć najlepiej, żeby takich akcji było tyle, żeby nikt nie przegrał, bo wtedy psy przegrywają tak na prawdę:( Quote
tripti Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 właśnie przez ankietę krakvetu dowiedziałam się o schronisku w radomsku, to dobre (w kategori schronisk) schronisko? skąd tam taki brak karmy? wszędzie braki, ale tu ponoć tragicznie? Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tripti z powodu budżetu, co pozwala na zakup taniego jedzenia w małych ilościach z złej jakości. Z proponowanych pieniążków trzeba pracownikom wypłacić pensje, opiekę wet, opłaty bieżące w utrzymaniu schroniska, paliwo, a na jedzenie zostaje... To widać zwłaszcza po dużych psach. Tydzień w schronisku i mamy spore ubytki w wadze, a nie mówiąc co dalej. Tu też od lat się nic nie zmienia, ceny rosną a pieniążki bez zmian. Quote
lika1771 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Temidko a moze uderzyc do jakis masarni napewno u was sa zapytac moze jakies resztki, kosci itp? Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Liluś są kości właśnie i praktycznie gotowano tylko kości z ryżem i taki był efekt jaki jest. Teraz jest coś załatwiane z masarnią i ja mam też jedną propozycję, którą w sobotę zaprezentuje. Quote
lika1771 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Temida']Liluś są kości właśnie i praktycznie gotowano tylko kości z ryżem i taki był efekt jaki jest. Teraz jest coś załatwiane z masarnią i ja mam też jedną propozycję, którą w sobotę zaprezentuje.[/QUOTE] Dobrze by było dogadac sie z masarnia tam nie tylko kosci.ale pewnie i zwroty ze sklepow. Trzymam kciuki za Twoj pomysł powodzenia. Witaminki dotarły? Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Liluś dzisiaj się dowiem, bo wracam do domu. Quote
Temida Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Wpłata Irenki została przeznaczona na zakup 150 kg mięsa dla psiaków ze schroniska. Quote
Marzka35 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 podnoszę wątek. miło tutaj zajrzeć, tyle serdeczności. pozdrawiam Quote
Recommended Posts