Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam . Rozmawiałyśmy przed chwila przez telefon. Koniecznie prosze o kontakt I oczywiscie bede głosowała na Krakvecie . Mysle ,że wygramy kareme dla psiaków . Trzymam kciuki.

Posted

Dzisiaj umieszczę nasze działania na 1-szej stronie.
Rozmawiałam przed chwilką z bardzo sympatyczną p. Elą (która się nam wpisała) dziękuję za rady.
Na pewno je zrealizuję.

Posted

moja psychologia też wie już co ma robić:) damy radę kochani! Psinki, ale będzie wyżera, mniam, mniam. Temidko, a ta karma cos my sobie przekazały już w brzuchach gałganków?:)

Posted

To Wy się spotykacie tajniacko?

A propos bazarku... szukam jelenia z Łodzi, szukam jelenia z Pabianic, szukam jelenia z Łodzi, żeby.... itd... :modla::modla::modla:
Jak go qrde nie znajdę... no to sama wystawię ten bazarek najpóźniej do niedzieli włącznie. :obrazic::roflt:
Do tego momentu nauczę się zakrzywiać czasoprzestrzeń, może uda mi się z utargować z czasem 25 godzinę w mojej dobie. :roll:

Posted

majeczko nie tajniacko;) w świetle dnia, podałam część karmy od naszych znajomych z dogo co ślub brali i zamiast kwiatów poprosili o karmę dla zwierzaków. Dużo tego nie było, około 35kg, ale zawsze. Jezzbel dziękujemy raz jeszcze:) majeczko nie podejmę się bazarkowania, bom łania;) do tego bez doświadczenia i w rozjazdach teraz:)

Posted

Strzelam gigant focha i z ledwo tlącą się nadzieją czekam na inne jelenie. ;-)
Superancko z tą karmą, wspaniale, że tak to zostało pomyślane. :-)

Posted

Marysiu już przekazana dla 7 szczeniaków i ich mamy pod Radomskiem oraz dla 5 psiaków których pan jest w szpitalu, a dokarmia je brat.
Potwierdzam Izunia spotkanie w południe, na publicznym obiekcie :)

Na sobotę zamawiam mięso dla schroniska podarowane dzięki IRENCE :loveu:

Posted

[quote name='majqa']To Wy się spotykacie tajniacko?

A propos bazarku... szukam jelenia z Łodzi, szukam jelenia z Pabianic, szukam jelenia z Łodzi, żeby.... itd... :modla::modla::modla:
Jak go qrde nie znajdę... no to sama wystawię ten bazarek najpóźniej do niedzieli włącznie. :obrazic::roflt:
Do tego momentu nauczę się zakrzywiać czasoprzestrzeń, może uda mi się z utargować z czasem 25 godzinę w mojej dobie. :roll:[/QUOTE]

Nooo... ty wiesz, że ja to widziałam w matrixie :smokin:

Posted

Jakie te psy są piękne, no tak piękne, że słów brak.
Każdy inny, każdy wyjątkowy.
Ludzie pojęcia nie mają jakie cuda natury siedzą w schroniskach, i śliczne, i mądre, i najwierniejsze.

Posted

[quote name='Awit']Jakie te psy są piękne, no tak piękne, że słów brak.
Każdy inny, każdy wyjątkowy.
Ludzie pojęcia nie mają jakie cuda natury siedzą w schroniskach, i śliczne, i mądre, i najwierniejsze.[/QUOTE]
To prawda to są cuda, dla mnie te wszystkie czarne wyjątkowe, a zresztą wszystkie:)

Posted

ludziki jest dobrze, prowadzimy w wyścigu po jedzonko:) choć najlepiej, żeby takich akcji było tyle, żeby nikt nie przegrał, bo wtedy psy przegrywają tak na prawdę:(

Posted

właśnie przez ankietę krakvetu dowiedziałam się o schronisku w radomsku, to dobre (w kategori schronisk) schronisko? skąd tam taki brak karmy? wszędzie braki, ale tu ponoć tragicznie?

Posted

Tripti z powodu budżetu, co pozwala na zakup taniego jedzenia w małych ilościach z złej jakości. Z proponowanych pieniążków trzeba pracownikom wypłacić pensje, opiekę wet, opłaty bieżące w utrzymaniu schroniska, paliwo, a na jedzenie zostaje... To widać zwłaszcza po dużych psach. Tydzień w schronisku i mamy spore ubytki w wadze, a nie mówiąc co dalej.
Tu też od lat się nic nie zmienia, ceny rosną a pieniążki bez zmian.

Posted

Liluś są kości właśnie i praktycznie gotowano tylko kości z ryżem i taki był efekt jaki jest.
Teraz jest coś załatwiane z masarnią i ja mam też jedną propozycję, którą w sobotę zaprezentuje.

Posted

[quote name='Temida']Liluś są kości właśnie i praktycznie gotowano tylko kości z ryżem i taki był efekt jaki jest.
Teraz jest coś załatwiane z masarnią i ja mam też jedną propozycję, którą w sobotę zaprezentuje.[/QUOTE]

Dobrze by było dogadac sie z masarnia tam nie tylko kosci.ale pewnie i zwroty ze sklepow.
Trzymam kciuki za Twoj pomysł powodzenia.
Witaminki dotarły?